Header
Hur fint är det inte med tulpaner?
Måndag idag och jag sitter hemma och jobbar med lite småsaker. Alltid något att göra med restaurangen. Är det inte pappersarbete angående förra säsongen så är det förberedelse för kommande säsongen. Måste ju säga att jag tycker planeringen inför nästa säsong är det som lockar mest att ha på dagens agenda. Men lite hederligt pappersarbete är inte helt fel det heller.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ett par höga och spetsiga skor levererades tidigare i veckan till mig. Ett par nya favoriter som kommer användas flitigt på helgerna tror jag minsann. Från Nelly.com!

Likes

Comments

Jag gillar december på så sätt att det är en väldigt mysig månad. Samtidigt blir man ju inte superglad när solen går ner kl tre och när man fryser fingrarna av sig så fort man lämnar vantarna hemma. Men lite mysigt är det ändå. 

Likes

Comments

Idag fyller mina kära lillebror hela 19 år. Som tur var hade han möjlighet att ta sig hem från Gävle där han pluggar så det kunde bli ett riktigt mysigt firande med middag hemma. Bra familj man har och jäkla bra onsdag det blev.​

Likes

Comments

Beställde hem lite saker från ASOS igår. 20 % på allt gjorde det svårt att motstå saker som den här väskan samt lite tröjor och ett par solglasögon​. Hamnade under 700 så det var ju ändå ett bra köp! Paketet kommer fram någon gång nästa vecka så måste vänta tills dess. Blev även några klick hem från nelly.com i söndags när dom hade sin black friday-rea. Ja, är det 20 % så är det och då är det lika bra att passa på! 

Likes

Comments

Gjorde den här goda salladen till lunch idag. Slängde in sötpotatis och vitlök med lite olivolja och salt i ugnen och lät det bli toppen på en bas av ruccola, babyspenat, feta, och solroskärnor. Och så lite avokado till det, fantastiskt gott! Måste göra den flera gånger men nu blir det för mig att återvända till plugget.

Likes

Comments

Ännu en helg har gått, gick lika snabbt som vanligt tycker jag och imorgon är det måndag. Med plugget på distans så får jag inte direkt någon söndagsångest längre, men snart är matten äntligen över och jag hoppas på att få jobb. Saknar att jag gå till jobbet, det är det värsta med att plugga på distans. Inte kunna gå till jobbet eller skolan. Tur man kan gå på valfria lektioner ibland och inte bara sitta hemma och kolla in läraren på youtube. ​

Likes

CommentsHappy halloween

Likes

Comments