Idag är det bara roliga saker som står på schemat. Har aldrig gillat söndagar förut eftersom att det är en dag man inte brukar göra så mycket på, och även dagen innan skolan. Men nu när jag börjat träna gymnastik på söndagar har den helt plötsligt blivit mycket roligare. Ska alldeles strax bege mig hem till min gympakompis Stella. Blir bjuden på lunch där innan vi åker in till Malmö för att träna. Är riktigt taggad på träning idag vilket känns kul.

Jag och fina Stella

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår var som sagt min familj hembjuden till Johan och hans familj. Men jag och Johan var även bjudna på en överraskningsfest för våra kompisar Elin och Hanna. Vi åt god middag och efterrätt hemma hos Johan innan vi begav oss hem till Ida för att överraska dem. Felicia, Elin och Hanna hade redan varit hemma hos Ida och ätit middag samt efterrätt. Sen vid nio kom jag och Johan och några andra kompisar för att överraska. Vi ringde Felicia och hon kom ut och öppnade dörren, och sen hoppade vi bara fram där. De blev hur glada som helst och kvällen blev riktigt lyckad. Vi spelade hög musik, dansade och åt massa gott. Var hemma runt 12 igår kväll, vilket innebar en trött tjej som gick och la sig direkt haha!

Några bilder från igår​

Likes

Comments

Helt sjukt hur fint väder det varit idag. Riktigt soligt och varmt. Tog och pluggade på förmiddagen idag så att jag kunde komma ut i det fina vädret sen. Har ingen gymnastikträning på lördagar vilket gjort att jag ägnat dagen till att hoppa mycket studsmatta. Det bästa som finns när det är fint väder ute. Låg även och solade lite på studsmattan då där var varmt och skönt. Jag och min syster Emily fick i uppdrag att städa huset idag. Så efter vi ätit lunch fixade vi tillsammans i ordning köket, jag dammsuga huset och Emily fick ta badrummen. 

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen för att sedan cykla till Johan med familjen! 

Hoppbilder från idag :)​

Likes

Comments

Godmorgon allihopa!!
Vaknade klockan 10 idag av att mamma kom in och väckte mig. Satt mig och åt frukost och insåg sen att klockan var rätt mycket. Har ganska mycket att göra idag, och så är klockan redan 11. Jag ska i alla fall plugga en del, som jag inte gjort på länge då vi inte haft alls mycket i skolan. Ska även hjälpa mamma med att städa, vilket antagligen får bli att dammsuga huset. Vill även komma ut lite i det fina vädret och kanske hoppa lite studsmatta, alltid lika kul!!
Ikväll är vi bortbjudna till några kompisar, nämligen Johan och hans familj. Ska bli mysigt att träffa dem.

Men nu ska jag sätta igång med allt. Ha det bra så länge!!

En bild på mig och Johan från nyår

Likes

Comments

Idag har bara varit en "ta det lugnt dag". Råkade försova mig lite grann i morse vilket dock gjorde att jag fick lite bråttom. Men hann i alla fall med bussen till skolan som gick klockan 8. Har varit en väldigt lugn dag i skolan idag och ingen träning på kvällen, vilket jag behövde. Men det var i alla fall väldigt skönt. Slutade halv 3, tog bussen hem och var hemma ungefär vid 3. Satt mig och fixade lite med bloggen samtidigt som jag åt mellis. Strax därefter kom mamma hem och hämtade mig och vi åkte tillsammans till Nova Lund då jag behövde ett par nya löparskor. Älskar att handla nya skor så det var kul. När vi kom hem hade pappa köpt hem pizza från V.E.S.P.A i Bjärred. Var faktiskt väldigt sugen på pizza så det passade bra.

Har precis kommit hem efter att ha varit ute och träffat några kompisar. Vi cyklade bara massa rundor haha. Men det var mysigt och vi snackade en massa. Men nu ska jag faktiskt gå och lägga mig då jag har en hel del plugg att göra imorgon.

Så ha det bra!!Dessa skorna köpte jag idag​

Likes

Comments

Hej!

Nu har jag också kommit igång med bloggandet. Har länge tänkt på att börja och nu har jag äntligen gjort det. Jag är faktiskt riktigt på att komma igång. Min blogg kommer bland annat att handla om min träning (gymnastiken), skolan och annat som händer runt omkring. Hoppas ni kommer uppskatta det! :)

Fick bli en bild från Bohuslän i somras​

Likes

Comments