Header

Hotellet var verkligen sjukt stort, verkligen byggt på yta istället för höjd. Och det låg mitt ute i öknen typ haha så alla byggnader ni ser är hotellet!!

Var såå sugen på att spela beach-handboll men alla bara spelade fotboll :(

Saknar ju inte lite att gå runt i denna outfit..

Denna bild är tagen med min pappas ihpone 4 haha därför suger kvallen men motivet är iaf fint ;)

Alltså, stranden var så bred, på denna bild ser man ju inte ens havet haha?

Här ser ni vad som fanns mittemot havet, absolut ingenting ;)

Likes

Comments

View tracker

Heeeej på er! Från Sverige denna gång, tyvärr. Kom hem igår och idag var det tillbaka till skolan igen. Schemat har inte börjat än utan vi jobbar med ett projekt med en annan klass, men jag lyckades tappa bort min grupp i ca tre timmar, så skoldagen för mig var helt onödig haha. Saknar redan värmen, och denna fina fina fina strand.

Likes

Comments

View tracker

Klagar inte på livet.

Likes

Comments

Älskar denna toppen från Na-kd, vill beställa den i alla färger!

Likes

Comments

Alltså huuur fint?? Helt klart den finaste stranden jag varit på i hela mitt liv.

Likes

Comments

View tracker

Hej på er! Är äntligen framme på kap verde, har rest typ hela dagen. Det är SÅ fint här!! Och hotellet är hur stort som helst! Var bara ner på stranden en snabbis innan vi gick och åt middag, nu ska vi bara ta det lugnt innan jag tok däckar i sängen, så trött! Hoppas ni har de bra, puss!

Likes

Comments

Var i London med Hanna och hade det SÅ bra! Älskade att vakna och kunna göra vad fan som helst!

Började på fotboll igen och tyckte det var as kul. Började även stå i mål igen efter ett tag som jag gjorde förr, hade inte saknat det för än jag ställde mig i målet och då var jag fast. Så gick runt hela sommaren med sår från dobbarna på innerlåren, värt!

Fick sommarlov och var så himla glad över att man hade överlevt första året på gymnasiet!

Hade en sjukt bra helg i Stockholm!

Blev moster för andra gången till världens finaste <3

Klippte helt plötsligt av mitt hår? Har nu sån beslutsångest om jag ska spara ut det igen eller fortsätta ha det kort...

Här är mina mest spelade låtar 2016, ser ni något mönster haha? Tyckte att det var intressant att gå igenom den listan, beskrev verkligen året.

Likes

Comments

Hej på er och GOTT NYTT ÅR! Gårdagen spenderades med vänner och hade det as nice. Det var SÅ längesedan jag bloggade, shit. Men, ett av mina två nyårslöften är att ta tag i bloggandet, mitt andra är no boys 2017 haha. Men nu på tisdag åker jag till Kap Verde, huuuur skönt? Ska självklart ta massa bilder och om wifi är ok så kommer jag blogga därifrån. Hoppas ni får ett riktigt fett år, PUSS!

Likes

Comments

Hur sjukt att det är den första december idag? Haha herregud jag hänger verkligen inte med i svängarna. Idag efter skolan var jag med Julia, vi spelade bland annat in en video och åt mat på max, hur gott? Är fortfarande mätt sisådär 3h senare hehe. Nu ska jag kolla på hela Sverige bakar junior, haha de är typ det enda programmet jag följer på tv! Älskar de. Hoppas ni haft en bra dag. PUSS

Likes

Comments

Heeeej på er! Som ni ser så klippte jag håret kort. Var hemma hos Hanna i fredags som agerade frisör, fick bara för mig att jag ville ha kort hår haha. Men jag är så nöjd och jag älskar det, kul med lite förändring!

Likes

Comments