Header
View tracker

Hur sjukt att det är den första december idag? Haha herregud jag hänger verkligen inte med i svängarna. Idag efter skolan var jag med Julia, vi spelade bland annat in en video och åt mat på max, hur gott? Är fortfarande mätt sisådär 3h senare hehe. Nu ska jag kolla på hela Sverige bakar junior, haha de är typ det enda programmet jag följer på tv! Älskar de. Hoppas ni haft en bra dag. PUSS

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Heeeej på er! Som ni ser så klippte jag håret kort. Var hemma hos Hanna i fredags som agerade frisör, fick bara för mig att jag ville ha kort hår haha. Men jag är så nöjd och jag älskar det, kul med lite förändring!

Likes

Comments

View tracker

Kikade nyss på en youtube video "ur mitt fotoalbum" så tänkte köra en blogg-edition på det! Så har letat upp några bilder gamla som nya ;)

Detta var i rom då jag smakade snäcka för första gången, älskade verkligen det haha.

Creating life hacks since 2009

Okej tb till rutorna?? Haha wtf hände sen lol

Sjukt fokuserad unge när man fick köra båten själv

Åååå..denna bild är från våran avslutningsmiddag i nian. Hade typ gjort vad som helst för att uppleva den kvällen igen!!

här hade man inte riiiiktigt fattat hur man gjorde peace tecknet, A for effort though

Bus eller godis? Haha idk why men jag älskar denna bild!

Här hade jag precis slutat nian, fått blommor för första gången i livet och fick gosa med favvo. Minns denna dag som den var igår, så mycket skratt och tårar på en och samma gång.

Detta var ett tappert försök till en fin bild, dock så blåste det kanske lite väl?


VILL NI HA EN DEL 2??

Likes

Comments

Hej på er! Just nu så sitter jag på tåget till Stockholm, ska vara där tills på lördag. Ska försöka blogga varje dag så ni får se vad som händer. PUSS!!

Likes

Comments

Hej på er! Idag har jag varit i Valbo med Hanna och spenderat pengar haha. Käk på Ikea var givet. Köpte inget speciellt men kanske slänger upp det i ett senare inlägg (vilket jag alltid säger men aldrig gör). Morgondagens planer är oklara förutom att jag har träning. Hoppas ni har haft en bra dag. PUSS!

Likes

Comments

HEJ på er! Och FÖRLÅT, har på riktigt glömt bort att jag äger en blogg senaste tiden. Men idag fick jag lov så nu kände jag att de va dags att ta tag i bloggandet igen, ska försöka iallafall. Inga spikade planer för lovet vet bara att jag ska till Stockholm i ett par dagar men inte vilka hehe. Ska försöka tänka ut lite roliga inlägg nu, puss!!

Likes

Comments

​Dessa highlighters fick jag av Hanna i födelsedagspresent, det är seriöst typ det finaste jag äger? Älskar de. Den guld aktiga färgen är LIVET!

Likes

Comments

Hej på er! Igår var jag och Julia i Stockholm och shoppade hela dagen. Fick med mig lite saker som jag är såå nöjd med, kanske slänger upp det i ett inlägg om ni vill. Hade en jättebra dag iaf. Puss!

Likes

Comments

Fick dessa i födelsedagspresent, är så kär i dom. Man kan aldrig ha för många sneakers.

Likes

Comments

​Idag fyller jag 16!! 

Likes

Comments