Header

​Dessa highlighters fick jag av Hanna i födelsedagspresent, det är seriöst typ det finaste jag äger? Älskar de. Den guld aktiga färgen är LIVET!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej på er! Igår var jag och Julia i Stockholm och shoppade hela dagen. Fick med mig lite saker som jag är såå nöjd med, kanske slänger upp det i ett inlägg om ni vill. Hade en jättebra dag iaf. Puss!

Likes

Comments

Fick dessa i födelsedagspresent, är så kär i dom. Man kan aldrig ha för många sneakers.

Likes

Comments

​Idag fyller jag 16!! 

Likes

Comments

Hej på er! Kom hem från skolan för ca en timme sen, skulle egentligen varit på träning atm men skippade den (mvh lat tjej). I morgon har vi studiedag!!! Verkligen SÅ skönt. Nu ska jag nog fortsätta rita lite på en bild jag började på här om dagen, slänger upp de när den är klar! Hoppas ni har en bra dag, puss!

Likes

Comments

​Havregrynsgröt, banan och jordnötssmör, hur gott som helst!!

​Hej på er! Det var längesen, förlåt. Idag är de iaf fredag och helg vilket är grymt skönt, om ca en timme ska jag dra iväg och spela fotbollsmatch, så taggad!! Hoppas ni har en bra dag. PUSS!

Likes

Comments

Började rita lite igår innan jag var med Hanna då det kändes som att det var allt för längesedan. Jag gjorde klart den nu såhär på morgonen för ska snart dra iväg på match! Puss!

Likes

Comments

​Jag och Hanna slängde ihop lite tacos och drog på she´s the man på tvn, myys! Livets film med livets mat.

Likes

Comments

Titta vad fint det var när jag cyklade hem från träningen 😢

Likes

Comments

När jag var i Valbo för någon vecka sen inne på Rusta hittade jag denna mascara för 29kr. Förpackningen är väldigt inspirerad av benefit´s they´re real mascara, vilket var anledningen till att ja la märke till den. Sen när den bara kostade 29 kronor så kände jag, varför inte haha. Men blev faktiskt glatt överraskad då den faktiskt var helt okej! Absolut inte den sämsta mascaran jag testat!

Likes

Comments