De senaste veckorna har gått fort. Min lilla elefantöra växer, träden blir grönare och grönare och min bror är hemma i Skandinavien igen haha. Blev en tur till Karlstad också. 17 maj var i onsdags och det var sjukt häftigt och fint.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Var ute på en promenad imorse och Oslo bjöd på sånt himla fint väder. Så skönt verkligen, pratade med Zabine i telefonen under tiden ock gick bara runt och tittade på alla blommande träd och alla människor som var ute och tog vara på livet en så solig dag som denna!!

Åkte upp till Ekeberg och tittade ut över Oslofjorden från en filt med Helena, ett gäng vindruvor och cider och bara njöt av solen. Kom hem och njöt av en tacos på balkongen med en glad Mickan och en bakfull Johan. Nu inväntar jag Helena som fick med mig på utgång ikväll. Våren är så himla bra.

Likes

Comments

Har jobbat så mkt denna vecka och det har varit så najs. Försökt starta varje morgon med en redig frukost med både citronvatten och gröt och smörgåsar för att ladda batterierna inför dagarna. Det var så mkt att göra i fredags så vi fick jobba övertid idag lördag, inte bara 2-3 timmar utan 12 timmar :-) Stabilt. Imorgon är jag äntligen ledig och på måndag ska jag tatuera mig (!!!) och sen blir det jobb hela veckan och så äntligen på fredag kommer min bror hem till Oslo från Schweiz. En sisådär 5 månader senare. Ska bli så fint att ha honom här igen wiho

Likes

Comments

Då har man startat en blogg igen hihi. Tack för inspirationen Li <3 Får se om detta håller länge, tar aldrig bilder typ men ändå kul ju.

Trots att jag somnade jättesent inatt och vaknade av larmet 06:15 (sovmorgon;))) så var det ändå ok för hallå kolla vädret?? Man borde väl kanske carpa diem lite mer när vädret är såhär fint men inbillar mig att man är döende efter jobbet. Jobbet gick fort och det blev ingen övertid och ikväll kommer Helena hit och hänger. Mickan kom hem nu och står och berättar om sin händelserika dag på hennes avdelning på jobbet, alltid lika komiskt och lärorikt att lyssna på det. Mjölkcontainrar som välter och iskaffe som tappas och yoghurt som välter i monorailen. En annan åker bara runt och plockar:))

Likes

Comments