Hej vänner, längesen jag uppdaterade bloggen. Har under de senaste veckorna jobbat mycket och umgåtts med mina bästa vänner. Sommaren har sprungit iväg och sitter nu på tåget på väg ner till min studieort Linköping. Ska bli kul att starta upp plugget igen och får min lägenhet om en vecka så allt rullar på.

Greasy Spoon med mina kompisar. Mycket god brunch/lunch så rekommenderas starkt.

Fikade/åt på Kaffeverket här i Stockholm som även det var bra och ett mysigt ställe.

Flera promenader har avverkats denna sommar både på Djurgården och runt Årstaviken som har jättefina promenadslingor.

Jag har även tränat varje dag den här sommaren. Skaffade gymkort på vårt hemgym i Stockholm för två månader bara. Smidigt eftersom att det ligger 50 meter från där jag bor.

Jag har även spenderat en vecka på Öland med familjen där vi har landställe. Skönt att umgås med släkt och vänner utan stress.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Godkväll!

-Idag var den varmaste dagen hittills känns det som vilket ledde till att ännu mer gäster kom till mitt jobb på Skansen. Sju timmar gick hyfsat snabbt i alla fall och sedan bar det av hemåt med SL båten för lite vila.

-På kvällen mötte jag upp Clara, Siri och Maja på créme där vi åt middag. Jag beställde bara in en Cola iof men maten såg väldigt god ut! Ska pröva deras chevre med rödbetor nästa gång.

-I slutet av kvällen gick vi till TAK och chillade innan vi åkte hem senare på kvällen. Jag ska åka tillbaka till Linköping imorn och ingen annan kunde vara ute längre in på natten ändå så. Tagga att gå upp vid halv 7 imorn!...

Likes

Comments

-Dagen började med sol och promenad i solen med min kompis Maja. Vi båda bor bredvid Hammarby sjöstad så vi gick runt där och sedan över till söder på hemvägen.

Solen har försvunnit nu men hoppas den dyker upp igen ikväll efter jobbet. Vi ska nämligen gå ut och gå igen fast på Djurgården så det blir mys!

Likes

Comments

Hej och god kväll!

-Eftermiddagen och kvällen avslutades på Nybrogatan 38 där jag mötte upp Clara för middag. Vi satt på uteserveringen fram till 19.00 men sen blev det för kallt för att sitta kvar. Det började även regna så en bra anledning att börja röra på sig.

-Senare på kvällen var jag ute med hundarna på en långpromenad längs kajen efter att det slutat regna. Älskar att få röra mig längs vattnet. Får massa tid att tänka då på allt mellan himmel och jord.

Likes

Comments

Godmorgon alla glada människor!

-Solen skiner lite smått, det är varmt och tiderna blir bättre. Idag börjar jag sent, vid klockan 12.00 så passade på att vara utomhus. Att vara inomhus kändes tråkigt när man kan vara ute och röra på sig.

-Till frukost blev det gröt igen som är det bästa att starta dagen med. Blåbär och hallon är en favorit att lägga på och det ska gärna vara mycket,

-I eftermiddag/ikväll ska jag möta upp Clara då jag fick ett presentkort på restauranger förra året från mitt gamla jobb som måste användas upp. Vi tänkte gå till Nybrogatan 38 så det ska bli trevligt.

Likes

Comments

Hej, godkväll eller snarare godnatt eftersom klockan är 01.00 på natten.

-Dagen började med packning av mina saker i Linköping då jag flyttar hem till Stockholm nu över sommaren och sakerna ska läggas i ett förråd. Sedan hade vi en lektion på dagen och direkt efter åkte jag hem till Stockholm

-Christine som går i min klass åkte med i bilen eftersom att hon hade lite saker att göra i Stockholm. Vi bestämde oss för att hitta på något på kvällen med hennes kompis och jag tog med mig min kusin.

-Vi var först på Mosebacke men gick sedan ner till Fridays i Kungsträdgården. Det var varmt så vi satt på uteserveringen men har dock inga bilder därifrån.

-Imorgon väntar träning, jobb och lite annat skoj. Måste göra saker hela tiden. Har svårt att vara ensam för det är både tråkigt och deprimerande enligt mig. Även fast man ibland kan behöva lite egentid.

Likes

Comments

Godkväll!

-Dagen började lugnt med te och gröt. Har ätit gröt varje dag nu i en vecka vilket är både positivt och negativt eftersom jag gärna äter gröt flera (många) gånger om dagen. Hedwig och Thea (mina hundar) fick gå ut på en promenad efter det eftersom jag skulle iväg till stan för att träffa mamma för lunch.

-Vi gick till Miss Claras restaurang och satt på uteserveringen och drack kaffe en lång stund. Mammas jobb ligger precis bredvid på Sveavägen så passade perfekt. Det var inte så mycket folk på uteserveringen eftersom solen inte var framme men varmt var det så vi passade att få vara utomhus,

-På eftermiddagen lånade jag bilen till Linköping eftersom att jag har skola i en vecka till. Vi har obligatoriska lektioner vi måste närvara på och orkar inte missa något och sedan göra om.

Likes

Comments

Hello!
Igår, söndag, landade vi i Nairobi. Resan gick bra men otroligt långa och många köer vi fått stå i vilket var tråkigt.

Min syster studerar på svenska skolan i Nairobi så vi har bokat på hennes skolresa för att åka från Kenya till Uganda och slutligen Rwanda för att kolla på bergsgorillor! Ska bli riktigt kul!

Idag är enda dagen vi har i Nairobi eftersom vi ska åka vidare mot Uganda imorgon. Så vi har passat på att göra mycket och det blev en intensiv men väldigt rolig dag.

Först besökte vi ett elefantbarnhem där elefantbarn förlorat sina mammor i tjuvskytte osv. De var otroligt söta och vi fick komma väldigt nära dem.

Sedan åt vi på ett mysigt ekocafé wilma visste om. Jag tog en couscoussallad med halloumi till. Efter det åkte vi vidare för att åka upp i ett torn där Nairobi hade en helikopterplatta man kunde besöka.

I slutet av dagen åt vi middag på Artcaffe. Vi skulle ha ätit på ett annat ställe men det var stängt på måndagar vilket var otur men gjorde ingenting.

Likes

Comments

Hej vänner. När vi lämnade Surin kände jag inte för att blogga mer. Vi kan väll säga att jag hellre ville se allt med egna ögon istället för genom bilder och stängde därför av flera sociala medier.

Nu är jag hemma och trivs hur bra som helst. Det är vår och vi går mot ljusare tider. I helgen befinner jag mig på Öland där jag ska fira påsk med min familj och släkt.

På PhiPhi Islands. Rekommenderas starkt. Flera svenska ungdomar samt att stränderna är så vackra och mysiga. Vi älskade viewpoinen eftersom att det blev träning för oss.

Vi åkte till en ö som hette Koh mook för att hänga med Claras kompis vilket var kul.

Koh Lanta.

Hello Singapore!

​Orkidéträdgården.

Likes

Comments

Här är lite bilder från Surin som var vårt första stopp i Phuket. Lugnt område och fin strand.

Vårt hotell var nybyggt så allt var fräscht och personalen var så glada.

Våran taxi chaufför blev sur på oss för att han själv inte kunde hitta till vårt hotell. Så när Clara inte visste om hon hade sin mobil eller ej öppnade hon dörren till bilen och började leta. Då körde idioten över Claras fot och lämnade oss på gatan.

Inte en rolig dag men hotellrummet var hur fint som helst!

Likes

Comments