Idag fyller min fantastiska mamma år. Kan inte tacka henne nog för allt hon gjort för mig. Hon har alltid funnits där för mig och jag är lyckligt lottad att ha just henne som mamma. Hon har gett mig mer kärlek än jag trodde var möjligt. Sedan jag var liten har hon ställt upp och funnits där för mig med sina givande råd och varma kramar. Hon är stark, omtänksam, driven. Hon är min mamma och min förebild. Jag börjar inse hur mer och mer lik jag börjar bli min mamma, både i utseende vilket jag tar som en stor komplimang, men även i hennes sätt att vara. Om det är bra eller dåligt kan vi fråga pappa ;)

Att vara borta från sin egna mamma är inte lika lätt som jag trodde. Ingenting kan ersätta sin mamma. Det finns ingen som älskar dig så mycket som din mamma gör. Idag är det 190 dagar, ett halvår, nästan exakt 6 månader sedan jag såg min mamma senast. Genom att vara borta från min mamma så länge har jag insett hur mycket jag uppskattar henne och även hur mycket jag inte visar nog uppskattning. Blir arg på mig själv när jag tänker på det, hon är ju värd allt. Jag älskar min mamma oändligt mycket, och kommer alltid att göra det. Hon är den tryggaste personen jag vet och din famn står alltid öppen för alla. Jag vet ingen som tar så bra hand om människor som du. När någon behöver vara liten, får man alltid visa svaghet hos dig. Min mamma kan fixa ALLT, och då menar jag allt. Henne kan man alltid lita på till 110%. Vet ärligt talat inte vad jag skulle göra utan min mamma. Hon är bäst i hela världen helt enkelt.

Saknar dig och dina kramar, oj vad vi ska kramas när jag kommer hem!!  Tack för att du alltid finns där för mig och att du gjort mig till den jag är idag! Min fantastiska mamma ❤​

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Från och med november tills nu har vi spelat indoor soccer ungefär en match varannan vecka. Den turneringen/säsongen tog tyvärr precis slut men det har varit sååå kul! Även ett bra sätt att fortsätta hålla igång fotbollen nu innan fotbollssäsongen snart drar igång. Vårt lag hette "Sweden" och bestod av mig, Micha och 6 andra tjejer, alla spelade i mitt klubblag jag spelade med i höstas, och nästan alla spelar även med mig i skollaget. Indoor soccer är ungefär som fútsal i Sverige, fast vi spelar inte i en gympahall, utan vi spelar inomhus på konstgräs med liten plan, små mål och en mindre boll. Det är nästan likadant, men jag tycker bättre om indoor soccer eftersom vi fick använda fotbollskor istället för gympaskor hehe. Det har varit så jäkla kul!!! Vårt lag har varit överlägset och vunnit alla matcher och det har gått oväntat bra för mig!! Superkul! Det jag behöver jobba på nu är konditionen… Fotbollssäsongen börjar om mindre än en månad och jag måste kunna orka 2x45 minuter på planen. I nuläget snittade jag ungefär 3 minuter på indoor soccer planen innan jag var död (haha), men jag får ta mig ut och springa ibland, svårare än så är det ju inte.

Likes

Comments

Nu ska ni få en liten catch up på vad jag har gjort de senaste veckorna. Skolans nya termin har precis börjat så jag har haft rätt fullt upp med skolan. Efter nyår, Lukas Graham konserten, och snökaoset var jag ledig ytterligare en vecka eftersom snö-veckan skulle varit exam-veckan, då alla elever skriver ett slutprov på hela terminen som sedan skickas in till North Carolina staten för att se hur alla skolor ligger till, ungefär som våra nationella prov vi gör i slutet av året i Sverige. Men exam-veckan flyttades fram en vecka pga snön, fast jag hade så tur att jag inte behövde ta några prov mina lärare inte förväntade sig att jag skulle skriva det stora exam-provet och påverka hur vi ligger till i North Carolina då min engelska-nivå inte är som de andra elevernas. Så jag fick en till veckas ledighet, väldigt behövligt.

Men nu har andra skolveckan på andra semestern börjat och mina klasser är jättebra, inte så svåra dock. Men eftersom jag inte får igen någonting härifrån skolmässigt senare när jag kommer hem i Sverige, känns det rätt okej att ha dessa ämnen.

1st period: Marketing, som handlar om pengar och statistik. Vi får även lära oss att göra egna företag och vad man ska tänka på när man ska sälja en produkt osv. Det ska inte vara så svårt men känns ändå som en kul klass att ta då jag är lite inne på eget företag och tycker det är intressant med business.

2nd period: Foods, där jag får lära mig om matlagning och laga mat. Nu blir mamma glad.

3rd period: Microsoft & Powerpoint, en klass som hålls av Coach Manley. Mycket lärorik klass på sättet att man trodde man visste allt om datorer… nej gud vad mycket man kan göra! En toppen klass där jag får lära mig massa knep och funktioner på datorn som jag kommer kunna ha till användning hela livet, när jag skriver en uppsats till exempel.

4th period: Team Sports/Gym, som är en klass där man får 100 poäng, A, för att bara sitta i en gympahall och inte göra någonting (jättekonstigt, jag vet). Man får läsa, sova, spela basket… det är en jättekonstig klass men jag har fått höra att den infördes då skolan inte hade tillräckligt med lärare eller något sådant så dom skapade bara en klass för att ersätta det (inte riktigt säker). Dock fick jag den enda läraren som faktiskt vill använda tiden till att göra någonting fysiskt. Så vi började veckan med att springa the mile, göra push-ups test och annat. Detta kommer vi inte göra varje dag dock då de andra eleverna inte gör det vi gör, så när vi inte använder tiden så tar jag tillfället att göra bort min cardio på skoltid istället för att göra det efter skolan, så dagarna vi inte har träning springer jag själv!

Det ska bli skönt att ha team sports som sista lektion när fotbollssäsongen kommer igång eftersom vi kommer ha träning eller match varje dag efter skolan. Ser iallafall fram emot nästa termin med schemat och fotbollen!

Under veckan har jag hunnit se skolans basketmatch som denna gång var borta. Basketmatcherna ser alltid ut så att JV (Junior Varsity) killar, de yngre, spelar först. Sedan spelar tjejerna (vi har bara ett tjej-lag), och sedan V (Varsity) killarna som ofta är de äldre, alltså juniors och seniors och ibland Freshmen och Sophomores om de är tillräckligt bra. De flesta åker bara och kollar på Varsity killarnas match eftersom det egentligen är det enda bra laget vi har.

Det är så kul att se basket, och dom är faktiskt jättebra! Det blev vinst ännu en gång för oss. GO CATS!

Har också hunnit besöka en jättehäftig Japansk restaurang där dom lagar maten framför en, så häftigt! Och SÅ GOTT. Japanskt har verkligen blivit en favorit för mig.

En av mina kompisar, Logan, fyllde år så vi åkte några stycken till Airbound som är ett ställe fullt med trampoliner, så himla kul!!! Och gud vad svettig man blev haha, men verkligen jättekul!

Jag, Micha, Alex, Logan och Andrea (min tidigare värdbror när jag bodde med coach Manley och Brandi) umgås rätt mycket som ett gäng vilket är jättekul. Både Logan, Alex och Andrea är toppenkillar och vi alla älskar när Andrea lagar riktig italiensk pasta åt oss, han är vår egna italienska masterschef. Vi hade pingpong(stingpong)-turnering och när coach är med och spelar vill man inte vara den som förlorar, som tur var tog Alex och Logan dom värsta smällarna.

(UPDATE: dom har fortfarande kvar märkena två veckor senare)

Likes

Comments

Gårdagen var magisk. I tisdags när snön hade smält bort tog vi bilen ner till Atlanta i Georgia som ligger några timmar bort för att se en Lukas Graham konsert!! Så häftigt! När vi kom dit blev jag förvånad över storleken på byggnaden/lokalen han uppträdde i. Jag trodde det skulle vara som när vi såg Justin Bieber, en jättestor arena med 50 000 personer, men detta var mer som Acusticum i Piteå ungefär. Jag personligen tyckte detta var bättre eftersom han var mycket närmare, och inte bara på en storskärm långt ifrån. Vi hade bra platser så vi kunde se honom jättebra. Lukas Graham är ju faktiskt från Danmark och i publiken kunde man se några danska viftande flaggor. Han sa det att, var han än är och turnerar ser han alltid någon dansk flagga i publiken. Efteråt pratade jag med några av dom danska fansen för att se om dom verkligen var danskar och jajamän dom hade flugit dit enkomt för att se honom. Det var kul att vi faktiskt förstod varandra fastän jag pratade svenska och dom danska.

Ännu ett stort tack till min värdfamilj för att vi alltid hittar på så roliga saker, detta var jättekul och något jag sent kommer glömma. Lukas Graham bjöd på en jättebra show, toppbetyg av mig!

Likes

Comments

Titta! Äntligen fick vi snö!

På fredagen visade lördagens väderprognos att det kanske skulle komma snö, och direkt blev vi meddelade att skolan skulle stängas ner den hela kommande veckan. Haha jag vet vad ni där hemma tänker, för jag tänkte samma sak. Just nu har ni i Sverige full vinter, snöstorm och -30 grader, och skolan är fortfarande öppen och allt är igång. Haha ja ni vad ska man säga… Fast det är ju inte så konstigt egentligen då folk här inte är vana, de vet ju knappt hur man kör i snö. I princip allt stänger ner, affärer, bussar, skolor… det är bara de få som har vinterdäck som kan köra i snön, men det är väldigt få så det blir mest att man sitter hemma, vilket inte är något jag klagar på. Man sitter mest hemma och bara myser eller åker pulka och madrass om det är tillräckligt med snö. Jag trodde först inte dom menade allvar när jag fick reda på att skolan skulle stängas ner och att man inte kunde köra bil, jag menar, det är ju bara lite snö? Fast det är ju klart, det är känns ju så självklart för mig som har växt upp med kalla snöiga vintrar att ha alla sorters vinterkläder, spadar, pulkor och madrasser, och kunna åka ut och åka skidor.

Det är rätt ovanligt att det kommer snö under vintern här borta, men denna gång fick vi faktiskt oväntat mycket snö, ni ser ju bara på bilderna, och under en natt hade vi faktiskt runt -10 grader!! Men redan på tisdagen hade all snö smält bort och så var vi uppe i +20 grader igen nästa dag. Men det var kul så länge det varade, vi var ju som sagt lediga från skolan och jag och Malia gick ut en dag och hade snöbollskrig och så hittade vi en kulle inte så långt bort från vårt hus där vi kunde åka madrass. Jag och Micha hade även en sleepover med en lagkompis, Lizzy, under en av dessa snödagar, där vi åt gott och bara tog det lugnt vilket var mysigt. I Sverige tycker jag att vintern är lite för lång, men jag hade definitivt velat ha lite längre än bara några dagar... Förhoppningsvis får vi snö någon till gång innan det blir vår!

Likes

Comments

Kan inte fatta att det är 2017!!! Kan inte heller fatta att jag fick spendera nyår i bästa möjliga staden för det, New York City!!

I tisdags startade vi vår resa norrut med vår mini-van som vi hyrt. Med 8 personer i bilen (min värdfamilj + min värdbrors flickvän + jag) åkte vi till vårt första stopp som var Massanutten, Virginia. Det var tänkt att vi skulle åka skidor där, men några var sjuka så vi beslöt oss tyvärr för att bara åka till vattenlandet, men det var kul det också! Saknar dock snön och att åka slalom. Dagen därpå begav vi oss mot New York City för att spendera nyårshelgen där. New York i ett ord: WOW. Är verkligen kär i denna stad. Det går inte att beskriva hur häftig och stor stad det är med så många byggnader och människor. Jag har innan trott att jag varit mer för småstäder, men jag har insett att jag faktiskt föredrar storstäder hellre. Det är ju så kul, det händer ju saker hela tiden! Precis så vill jag leva. Just denna helg har jag nog sett mer människor än vad jag sett i hela mitt liv sammanlagt, bara under nyårsafton stod det 2 miljoner (!!!) människor på gatan för att kolla på Ball Drop på Times Square. Helt sjukt!! Vi har hunnit med nästan alla måste-se-när-du-är-i-NYC som Statue of Liberty (frihetsgudinnan), Bryant Park, Times Square, Broadway, 9/11 Memorial & World Trade Center. Jag trodde det skulle snöa men vi fick bara se lite snö en kväll, annars har vädret varit ganska behagligt. Soligt men vinterkyligt i luften. Vi parkerade vår mini-van i hotellgaraget där den stod hela helgen tills vi begav oss hemåt på måndagen. Jag förstår inte hur folk hanterar trafiken här i NYC, speciellt inte under den här helgen. Vi har tagit oss runt till fots eller subway, troligtvis dom snabbaste sätten. Nu efter helgen känner jag i mina ben att vi gått runt hela New York. Vårt hotell hette The Manhattan at Times Square Hotel och var placerad, precis som namnet, mitt i smeten. När man gick ut från hotellet var man på Broadway i Times Square, så sjukt! I helgen har vi även hunnit med shopping mängder, ätit gott på mysiga restauranger, njutit att vi är här och bara mått bra.

Under dagen på nyår gick det knappt att gå ut, vägar var avspärrade och det var fullt med folk och poliser överallt. Folk hade börjat ställa sig redan tidigt på morgonen på gatan för att få en så bra plats som möjligt för att se Ball Drop som var vid midnatt. Vi gjorde ett försök att stå i en av dessa folkmassor så runt 12-tiden ställde vi oss bland allt folk i två timmar tills vi gav upp. Från vårt hotell kunde vi faktiskt se Ball Drop från vårt hotellrum men när tolvslaget närmade sig bestämde vi oss för att gå ut och försöka krypa in och ställa oss bredvid folkmassorna, och på så sätt hade vi jättebra platser! Det var en jättelyckad nyårsafton och weekend i New York City. Definitivt en av dem bästa helgerna i mitt liv! Att fira nyår här är verkligen något jag alltid velat göra någon gång i livet, och nu kan jag bocka av det från min bucket-list!

Nu är det 2017 och jag ser fram emot det nya året massor! Jag ser det nya året som ett väldigt positivt år med många roliga händelser. Jag ska säga JA oftare, inte ångra, sluta bry mig vad folk tycker, njuta av livet och leva i nuet. Jag fyller ju 18 i sommar och jag har världens åldersnoja, det är så mycket som jag vill hinna göra i mitt liv! Vi lever ju faktiskt bara ETT liv. Jag vill resa runt hela jorden, upptäcka alla fantastiska ställen vår planet har att erbjuda. Första dagen här i USA beskrev min fotbollscoach Chris mig som en "rolling stone", och det beskriver mig perfekt, sitter aldrig still utan är alltid någonstans eller gör någonting. Just nu lever jag mitt liv till fullo i USA med fantastiska människor runt omkring mig.

Tack för den här helgen NYC och TACK min underbara värdfamilj för den här möjligheten, jag är så glad och tacksam att just ni är min familj. Tills dess, New York i'll see you again

Likes

Comments

Fick torkat renkött hitskickat av mamma, mums!

Joel smakar djungelvrål. Fick inte toppbetyg.

Tack hela familjen Bergstedt för ett mysigt brev och fin julklapp, kram

Tack morfar för detta fina brev. Många tårar, men bara glädjetårar. När vi ses ska vi börja hårdträningen så jag kan hänga med dig i skidspåret!

God jul på er! Min andra jul här i USA, första gången var jag och min familj i Florida över julen för ett par år sedan. Älskar julen, det har jag alltid gjort. Jag är den som börjar lyssna på julmusik och som planerar julklappslistor till familj och vänner månader innan. Bästa högtiden! Det är ju så mysigt. I år var det lite annorlunda då vi inte hade snö, det var faktiskt varmt ute. Samt att det var ljust ute, som inte vi i Norrbotten är så vana vid just under vintern och julen. Julen handlar mycket om julklappar och presenter, men det handlar ju egentligen om Jesus födelse, något som man kanske glömmer bort. Vi startade juldagen med att åka till kyrkan och lyssna på julmusik och prata om Jesus. Sedan när vi kom hem hade julklappsutdelning och sedan julmiddag. Den största skillnaden mellan att fira jul i Sverige och att fira jul i USA måste nästan vara att hemma i Sverige klär vi upp oss för julafton men här klädde vi oss i pyjamas hela dagen, förutom när vi var i kyrkan, haha kändes konstigt men jätteskönt! Den bästa julklappen var att Joel och Stacie hade köpt Segways till oss!!! Hur kul som helst. Vi testade dom direkt och en några fall och en stund senare hade vi alla fått ett hyfsat bra grepp hur man åkte på dom där. Vi var ute i timmar, jag och Malia tog till och med ett nattåk på våra Segways, så kul! Känns nästan konstigt att gå med sina egna ben, haha. Vi kollade på julfilmer och myste på resten av kvällen.

Jag hade en jättebra jul här borta och är så glad att jag fick fira den med min värdfamilj som jag är så tacksam för. På tisdag beger vi oss norrut, New York here we come!

Likes

Comments

Igår spenderade jag natten hos Brandi och Chris eftersom vi skulle upp klockan 7 för att åka till Charlotte där Panthers hemmastadium ligger. Carolina Panthers är ett football-lag som dom flesta här i North Carolina håller på. Chris och Brandi är stora Panthers-fan så vi alla var jättetaggade! Tanken var att vara i tid för att få uppleva riktig tailgating, som är då man samlas några stycken i närheten av idrottsarenan och grillar, äter mat, lyssnar på musik och spelar spel som cornhole till exempel. När jag och Andrea gav julklappen (biljetterna) till Chris och Brandi berättade Brandis bror, som också var och firade julafton hos Brandis pappa, att dom skulle överraska deras små pojkar med biljetter till samma match! Vilket sammanträffande! Och det roliga var att vi inte hade någon aning alls, och vi hade lyckats fixa platser jättenära varandra. Jättekul! Dom hade en “tailgate-biljett” så vi tailgatade med dom, och vi hade bästa platsen. Direkt utanför stadium var vi, ultimata tailgaing-platsen. Det var så häftigt! Vi var i god tid så jag fick verkligen uppleva tailgating på riktigt. Där inne köpte jag en Panthersmössa och en matchtröja att ha på mig. Känslan när vi klev in på Panthers Stadium var så mäktig. Det var så stort och så mycket folk. Är förvånad att vi lyckades få så bra platser som vi hade. Toppenplatser och känslan inne på stadium = oslagbart. Under matchen gick en kameraman förbi och jag och Brandi hojtade till direkt och frågade om han kunde filma oss, så jag och Brandi lyckades hamna på storskärmen i arenan där alla kunde se oss, dessutom fick jag meddelande från folk att dom sett oss på TV också!!! Sjukaste någonsin!

Jag hade en toppendag och är så himla glad att jag fick chansen att göra detta! En upplevelse jag aldrig kommer glömma. Go Panthers!

Likes

Comments

Snart är det jul och julkänslan är på topp. Vi har julshoppat färdigt och nu inväntas bara Christmas Day, I´m so excited!!! Jag har firat jul i USA en gång tidigare när jag och min familj var i Florida över julen, men det ska bli kul att få uppleva julen här borta också. Det är ju lite annorlunda från Sverige, då amerikanerna firar på Juldagen, den 25e. Vi åkte och kollade på Christmas Lights i veckan, det var så coolt! Det är ett gammalt par som inte bor så långt bort från oss som varje år dekorerar hela deras hus och gård med juldekorationer och bjuder på varm choklad, helt gratis. De har blivit kända för deras dekorationer och det var fullt med folk. Det enda som var lite konstigt var att se alla dessa juldekorationer och belysningar men ingen snö... Det var iallafall jättemysigt!!


Jag hade bett mamma skicka över lite glömda kläder och lite svensk choklad… detta är mamma i ett nötskal. Hon skickade med julklappar till hela min värdfamilj, hårdbröd, torkat renkött, mer godis, och hjortronsylt också. Är hon inte världens bästa mamma?


Min värdfamilj som jag bodde hos i början och jag står fortfarande varandra väldigt nära. Chris är min fotbollscoach och Andrea går jag i skolan med. Brandi ser jag inte så ofta men jag försöker träffa henne då och då, det är alltid lika kul! Brandis pappa, Jerry, bjöd in oss till Christmas at Jerry´s, för hela familjen och Brandis syskon och deras familjer, då alla inte kan vara tillsammans under själva juldagen. Jag följde med och blev bjuden på god mat, roliga lekar, julklappsutdelning och trevligt sällskap. Jag och Andrea överraskade Chris och Brandi med Carolina Panthers biljetter till deras match nu på lördag, på julafton! Jag hade gjort ett kort och ritat lagen som ska mötas, och det tog ett tag innan dom förstod men dom blev jätteglada! Det var så kul att se hur överraskade dom blev, detta trodde dom aldrig. Det ska bli en upplevelse för mig med, att få se en riktig NFL match!

Jag önskar er alla där hemma ett Gott Nytt År och en riktigt God Jul!

Likes

Comments

Och där fick vi jullov, äntligen! Det var efterlängtat kan jag säga er. I veckan har jag haft både prov och redovisningar i American History och Physical Science och jag är SÅ glad att det är över. Hela måndag och tisdag bestod i princip av prov prov prov, fast med lite inslag av pannkakskalas som gjort veckan lite lättare. Igår lagade vår bildlärare pannkakor åt oss och pancake partyt fortsatte idag på vår body toning lektion. Lyxigt va? Idag var vår sista dag innan jullov och vi gick bara halvdag, s k ö n t ! Nu ska jag snart iväg och få mina naglar påfyllda och fixade inför jul samt åka med mina värdsystrar och julshoppa det sista julklapparna. Längtar sååå mycket till julafton, tänk att det bara är 4 dagar kvar och sedan bara 10 dagar till nyår!!!

För några dagar sedan när vi kollade michas fotbollsmatch i regnet tog Joel fram denna übersmarta vindskydd. Jag absolut älskar usa. Det är tänkt att man ska ha en stol där inne, men jag, Stacie och Malia trängdes ihop och hade filtar och en värmefläkt och det funkade jättebra, väldigt mysigt och varmt och skönt. Denna borde ju funka mot myggen, eller vad tror ni där hemma?

God lasagne-middag med familjen.

Vi äter ute nästan varje dag och på grund av att alla i familjen jobbar olika tider, kommer hem från skolan olika tider och har olika träningar, är det svårt att hitta tid att göra middag äta alla tillsammans, men när vi väl gör det är det alltid supergott och mysigt.

Kolla så fint. De senaste dagarna har North Carolina bjudit på otroligt vacker himmel. Det enda som jag efterlyser är snön, det är ju snart jul?!

Ja ni, jag har alltid haft otur med sådana här saker. I fredags blev jag av med ALLT mitt smink, hela min sminkväska blev stulen.
Min förstalektion är Body Toning så varje dag åker jag till skolan osminkad och i träningskläder. Vi byter om i tjejernas omklädningsrum där det egentligen bara är vi som är in och ut där under den första lektionen, alltså inga andra elever. Vi har skåp med lås där jag vanligtvis alltid låser in min bookbag, samt att vår coach låser själva omklädningsrummet också. Men denna fredag hade lärarna anordnat “dodge-ball”-turnering (boll-lek) under förmiddagen för alla klasser. Alla i min Body Toning-klass, inklusive mig, hade lämnat sina väskor i omklädningsrummet som var olåst då vi gick mellan omklädningsrummet och idrottshallen var 5e minut ungefär. Vi spelade en match, gick in till omklädningsrummet, spelade en match och gick in i omklädningsrummet igen osv. Det är bara vara vår klass som borde vara där inne under den tiden, då ingen annan behövde byta om eller ha någonstans att stoppa sina väskor. Nåväl, när lektionen och matcherna var slut gick vi alla in till omklädningsrummet där alla våra väskor var. Jag öppnade mitt största fack och lyfter på mina kläder för att nå efter min sminkväska, men den var inte där. Så någon har alltså öppnat just det facket, av 5 möjliga, lyft på alla mina kläder, tagit hela min sminkväska, lagt tillbaka mina kläder och sedan stängt min väska, utan att ens röra mina andra saker eller någon annans väska?! Jag tror att det är någon i min klass då denna på något sätt måste ha vetat att jag hade mitt smink just där. Det är inte så stor grej, jag menar det är ju bara smink, ingen har ju blivit skadad precis, men ändå. Det känns ju bara tråkigt och jätteonödigt. Så i veckan har jag köpt lite nytt smink. Nu kommer jag alltid låsa in mina grejer, fastän jag alltid brukar tänka “det kommer inte hända mig”, för i detta fall hände det just mig. Nåja, det är inget mer med det utan det var väl bara lite onödigt. Nu har jag iallafall nytt och fräscht smink!

En mysig och god frulle med mina kompisar morgonen efter tjejkväll som bestod av pizza, brownies, christmas movies och bra sällskap.

Jag stod för matlagningen denna fredagkväll och vad passade inte bättre med en hederlig svensk tacofredag?

Vårt skolfotbollslag har äntligen börjat dra igång workouts nu innan säsongen som börjar i februari och jag är så taggad!! Vi är ett härligt gäng med många talanger och jag tror och hoppas vi kan gå långt! Det är så viktigt att alla respekterar varandra i ett lag och att försöka undvika skitsnack och grupperingar. Lagsammanhållningen måste vara stark för ett lag att lyckas då den har en stor del i lagets resultat på träningar och matcher. I helgen hade vi en team bonding-sleepover med hela laget hos en tjej i vårt lag. Vi alla tog med oss lite snacks och vi lekte lekar, såg filmer och lärde känna varandra bättre. På morgonen var det uppstigning 9.00 då vi alla begav oss mot vår soccerworkout. Jag hade verkligen jättekul!

Likes

Comments