Hej alla!
Var i skolan 10:00 idag och plugga innan jag hade mitt svenska NP prov 11:30, de gick sådär men de är bara att vänta och se sen vad betyget blir.
Sedan hade jag lunch i 30 min snabbt, så de blev sub.
Sedan hade jag en lektion (psykologi) och nu sitter jag på espresso house med Felicia och ska plugga lite. Sedan ser vi vad de blir.
// Lovisa //

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er!
Hoppas ni hade en bra helg!
Min var bra, tog slut för snabbt bara. Kommer lägga ut ett inlägg om min helg senare.
Men idag så var min första lektion endast för de som ligger efter i kursen. Så slapp gå på de! Tog en lunch med Felicia och sedan hade jag en lektion efter de så var lektionen inställd så vi var några som tog en fika.
Efter de så var de en lektion till innan jag sluta.
Efter skolan så hämta David mig så åkte vi hem så nu väntar jag på han innan vi ska ut och träffa några.
De är ju ändå väldigt fint väder idag!
//Lovisa//

Likes

Comments

Onsdags:

I onsdag så börja dagen med att träna innan skolan, sedan hade jag en redovisning. Efter de så åkte jag hem och plugga. Efter de så hämta David mig så åkte vi på en träff men var bara där en kortis innan vi åkte in till stan igen med Kristoffer och Martin. Sedan gjorde vi inte så mycket, fast när Martin senare skulle köra hem mig så hade jag glömt min nyckel... Var utelåst i 30 min.. hahah!

Torsdag:

Så börja tidigt med ännu en redovisning. Sedan efter skolan så åkte jag till biblioteket, fast de gick inte så bra. Då jag bara gjorde en uppgift sedan gav jag upp. Så träffa Viktoria en stund innan David hämta mig, sedan åkte vi hem till han och kolla två filmer och sedan några avsnitt på new girl. Eller jag gjorde de mest, han somna på första filmen och till serien. hahaha!

Fredag:

Idag är de äntligen fredag!

Den här veckan har gått så långsamt! Har pluggat massa och har gjort halva listan på saker till studenten. Så de är bara att tänka positivt. Efter skolan så ska jag och Felicia göra lite saker. Sedan ska jag hem och fixa färdigt en uppgift, efter de så ska jag träffa Amanda och några fler. Så ser vi vad som händer.

//Lovisa//

Likes

Comments

​Har inte hittat min studentkläning än så har börjat kolla runt lite och de här är från Nelly. De finns verkligen massa fina, så de är så svårt... Här så gillar jag alla, men den i mitten högst upp är något extra :) 

//Lovisa// 

Likes

Comments

Hej alla!

Hoppas de är bra med er!

Jag har haft en bra dag än så länge! Jag var ledig idag, så började dagen med att träna med Felicia, sedan gick vi och åt lunch tillsammans. Kan man tänka sig en bättre start på dagen??! Sedan så gick jag till biblioteket och plugga. Sitter fortfarande här och börjar snart bli klar. Har tyvärr haft migrän de senaste dagarna 24/7 och har inte kunnat plugga så mycket jag hoppades på för de. Fast har ändå fått mycket gjort! Två inlämningar inskickade och förberett min redovisning och börjat på två andra inlämningar. Så nästan klar med de två med :)

Nu ska jag sitta här och försöka göra klart en inlämning sedan när David ringer och har tränat klart så träffar jag han.

Hoppas ni får en fortsatt bra dag!

//Lovisa//

​MIn story idag på snap

Likes

Comments

Gick och köpte lite smink efter skolan.
Sedan innan David hämta mig och Felicia åkte hem, så satte vi oss och tog en fika. Fick småprata lite om allt.
Sedan så mötte vi upp några andra vid ramberget och sedan på kvällen så var de först en träff innan vi åkte på race.
Var hemma rätt ok tidigt eftersom jag skulle upp vid 07:00 på lördag för gymnastikuppvisning.
//Lovisa//

Likes

Comments

Hej på er!

sorry för dålig uppdatering under helgen, men de var så skönt att bara komma bort lite!

Hade en sådan skön helg verkligen! Hoppas ni också hade de, synd att den tog slut så fort bara..

I fredas när vi kom fram till hotellet så vänta vi in dem andra och sedan gick vi och åt tillsammans. Sedan var de "bamsedisco" för alla barn. Sedan gick jag och la min syster. Och sov så bra den natten, fast att Filippa vakna vid 05:00 och börja hålla på..

Sedan på lördag så starta jag dagen med att gå till polen och simma med mamma en timma eller mer, Sedan gick vi till frukosten och åt. Efter de så skulle vi in till själva Kolmården och de var mysigt, men lite kallt. Delfinshowen var jätte fin! Sedan var de samma sak på kvällen som på fredagen. Middag och bamsedisco.

Sedan på söndagen så gjorde jag och mamma samma sak, simma och sedan frikost. Vi var inte inne på Kolmården lika länge på söndagen. Fast vi hann med delfinshowen igen och linbanan. Genom alla djur.

Efter en lång bilresa hem så var jag tillslut hemma igen! Skulle egentligen ut och träffa några vänner men var för trött. Fast David var så gullig och höll mig sällskap genom telefonen!

Idag är de måndag och de är lika tråkigt som vanligt och hade även över en timmas rast så dagen kändes ännu längre och så seg! Efter skolan så hämta jag min syrra och har passat min syrra. Har försökt plugga litet men mest gjort teori till körkortet.

Hoppas ni får en fin kväll!

//Lovisa//

Bilder på de dina lodjuret och på spa avdelningen på hotellet.

Likes

Comments

Hej alla!
Hoppas er dag har vart bra!
Efter skolan så åt jag snabbt lunch, sedan hämta David mig så snacka vi lite innan mina päron hämta mig.
När vi äntligen kom fram till hotellet så packa vi in och sedan åt vi lite senare. Efter de så var de bamse disko för alla barn.
Är rätt trött nu efter den långa bilturen och alla barn som är exakt överallt....
~sov så gott~

//Lovisa//

Likes

Comments