Jag kom in på gymnasiet!

Är så otroligt stolt över mig själv att jag kom in på den linje jag ville och att jag kommer tycka skolan är lite roligare eftersom detta är något jag vill bli när jag äldre.

Jag valde ekonomi linjen som är en väldigt bred linje som sedan delas i 2 olika grupper, ekonomi juridik och ekonomi ekonomi. Jag har valt ekonomi ekonomi eftersom jag vill starta ett eget företag och kunna bestämma över mig själv.

Är ganska rädd för att börja men även nyfiken på vilka som kommer gå i min klass och hur linjen är. Jag hoppas att detta blir mina bästa 3 år i skolan, att jag tar studenten och har ett företag så jag kan göra dem saker jag vill i livet.

Är så taggad på att börja nu!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu var det slut på sommarlovet och dags att börja jobba... Ska måla ett garage men måste tvätta av det innan jag kan börja måla det. Så nu har jag tvättat det mesta av garaget, har bara en kortsida kvar och sen dem ställen jag inte når.

Har planerat svin mycket detta sommarlov och vet ej hur jag ska hinna med allt. Ska eventuellt till västkusten med kompisar, Göteborg, sommarjobba, träff kompisar, ta AM körkort, gå på bröllop och börja övnings köra bil.

Det är väldigt mycket nu och börjar känna mig väldigt stressad och vill verkligen hinna göra allt jag har planerat i sommar innan jag börjar på gymnasium.

tänkte göra ett inlägg med om gymnasiet hur det känns och lite så, skulle det vara intressant?

Likes

Comments

Tog nyss en power walk med mamma och vovvarna. Väldigt mysigt, vi gick ner till vattnet och lät hundarna springa fritt. Jädrar vad dem sprang!

I morse vid typ 11 tiden så bestämda jag och mamma för att åka och plocka jordgubbar, så gott vi fick ihop 18 liter sammanlagt. Min taktik var att käka en och sen lägga en i hinken, tyckte det fungerade väldigt bra men efter ett tag så gjorde det väldigt ont i magen men det var riktig gott.

Tror säkert att vi kommer plocka ännu mer nästa vecka och käka för det är så gott!

Nu ska jag bara gosa med vovvarna och lägga mig och kolla på film så det blir mysigt.

Likes

Comments

Kollade igenom alla bilder jag har på datorn och då hittade jag dem här från ett halvår sen när jag var i Thailand och Malaysia.

Åh vad jag saknar värmen och att kunna ligga ute och sola hela dagarna, bada och käka massa gott. Det var så himla mysigt i Thailand. Vi var på en lite ö som heter Koh Lipe och bodde på värdens finaste hotel precis bredvid stranden i bungalows. Så mysigt var det, saknar det så när man tänker tillbaka på hur kul vi hade det.

Sen så var vi i Malaysia också i huvudstaden, Kuala Lumpor. Där gick vi mestadels och shoppa och strosa runt i staden. Det var så stort och så häftigt med alla höga hus och utsikten från vårar hotel vi bodde på. Den var helt Amazing!

Nu ska jag fortsätta att kolla på tv och bara mysa mig ner i soffan. 

Likes

Comments

hej alla!

Har haft en riktigt bra helg med både främat och kompisar. Har käkat mycket gott och haft väldigt mysigt.

Det blev utgång på fredagen med kompisar då vi hade samlat ihop ett gäng och gick till stranden och hade trevligt. Vi badade, spelade musik och hade det jätte mysigt.

Åkte sedan hem till min kompis och sov där över natten, vi kom hem till honom vid 02:30 ungefär och då valde vi att kolla på filmen Trassel. Den är så mysig att kolla på men somnade nästan direkt så han ej kolla klart på den.

Vaknade dagen där på med värdens magont och mådde ganska dåligt så drog hem vid 10 tiden och käkade frukost och massa tabletter, så efter 1 h så kändes det mycket bättre. Familjen och våra kompisar drog ut till läckö slott och gick på marknad och köpte kanderade mandlar, så sjukt gott! 

Efter varit där i ett tag drog vi till ett ställe som heter spiken och käka, spela minigolf och träffa en kompis. Det var väldigt trevligt, lite synd bara att jag inte vann på minigolfen men men nästa gång så.  

Vill tacka alla som gjorde min midsommar helg grym! 

Likes

Comments