Jag sökte upp lite olika roliga frågor som jag valde ut 10 av och nu har besvarat. Enjoy! ;)

1. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Svar: Jag skulle åka till Spanien en vecka nu under vintern och på en kryssning till Finland i sommar. Resten skulle jag nog spara till en lägenhet.

2. Är du singel eller i ett förhållande? Svar: Jag är är i ett förhållande med världens finaste kille.

3. Vad ser du fram emot? Svar: Sommaren, solen och värmen.

4. Vad är du emot? Svar: Djurplågeri och fördomsfulla människor.

5. Vad kan du inte sova utan? Svar: Värmedyna, min pojkvän och kuddar.

6. Vad vill du jobba med? Svar: Jag utbildar mig inom media och vill jobba med något inom det. Antagligen inom film/tv eller sociala medier tror jag :)

7. Vad gör du när du har tråkigt? Svar: Klipper musikvideos i programmet Avid, det är bland det roligaste jag vet.

8. Vad heter din roligaste kompis? Svar: Hahaha det är helt klart min kompis Ylva. Det finns ingen som henne, hon är både sarkastisk och lite småbitter på det mesta. Vi har samma humor och har det väldigt roligt ihop.

9. Vem saknar du just nu? Svar: Min pojkvän och min kompis Aubry.

10. Vad är du beroende av? Svar: Min värmedyna!! Den hjälper mot stress, ångest, nedstämdhet, mensverk, ledverk,.. Till och med svartsjuka hahahah. Älskar den, skulle inte kunna sova utan den. Är juuu jobbigt att lämna den hemma när jag ska till skolan :(

Likes

Comments

Mode, Hår

Kan man bli annat än nedstämd av det här vädret? Aldrig har jag längtat mer efter sommaren. Men försöker att hitta på så mycket saker som möjligt som gör mig glad. Dessvärre har jag varit sjuk i en månad nu. Usch. Vill ju bara upp ur sängen och hitta på massa saker.. Men jag tog mig iallafall iväg och fikade + färgade håret i onsdags. Hade brunt underhår innan med resten ljusbrunt + askblond utväxt.. Kaoshår haha. Men nu är jag blond igen med en ljusbrun bottenfärg och kalla blonda längder. Är supernöjd!

Likes

Comments

Jobbade verkligen hela helgen, 20 timmar på bara lördag och söndag. Plus flera timmar på fredagen.. Men jaja förra helgen var iallafall lugn.. Då hade jag och min pojkvän nämligen en minijul tillsammans, eftersom att vi inte kommer kunna ses på julafton. Vi julpyntade, gick på julmarknad och hade julklappsöppning. Jag fick så himla fina saker.. Men den finaste julkappen va själva tiden jag spenderade med honom i Kalmar.

Likes

Comments

Jul

Här är några tips på julklappar (till honom). Produkterna finns länkade i bilderna!

Innehåller annonslänkar

  • Jul

Likes

Comments