Dagen började med sovmorgon då jag börjar senare på torsdagar♡ Sen gick jag upp och åt supergod yoghurt med hallon. Nu är jag i skolan och slutar om ungefär en timme, efter det ska jag och min pojkvän gå till Vapiano och äta! Längtar! ♡

Likes

Comments

Är så himla taggad på den här veckan! Från och med imorgon har jag en egen lägenhet under ett par veckor. Dessutom så kommer min kille Alex på onsdag och bor med mig tills på söndag <3 I helgen så ska vi bowla och äta på Vapiano <3 Nu ska jag iallafall ta och fika efter en produktiv dag i skolan :)

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej på er! Typ allt mitt smink håller på att ta slut.. Vill bara ha nytt och fräscht nu. Är även sugen på att testa en ny parfym, testade "Crush" av Rihanna idag och blev kär i doften. Sminket ovan är från favoritmärket, "The Balm". Köper de mesta av mitt smink därifrån. Men här är några av dem sakerna jag inte har testat därifrån än.. Tror nog att jag ska beställa hem lite smink ikväll faktiskt.

Produkterna är som vanligt länkade i bilderna!!

Inlägget innehåller annonslänkar

Likes

Comments

Hej på er! Har behövt vila i ett par dagar men nu är jag tillbaka igen med ett kort inlägg..

Jag fick en fråga förut om jag jobbade och isåfall med vad.Ja jag jobbar! Främst så tar jag hand om frukostar på en spaanläggning i Stockholms skärgård. Trivs jättebra där! Sen bloggar jag ju och går i skolan om det nu räknas haha? Här är iallafall några bilder därifrån.. Kram på er!

Likes

Comments

Vill göra ett hyllningsinlägg idag. Till ingen mindre än min pojkvän, Alex. När livet var på botten och jag mådde sämre än någonsin så träffade jag Alex. Jag som alltid har trott det bästa om människor ville bara tro att alla ville mig något ont just då. När han gjorde allt för att få mig att må bättre så trodde jag att det fanns en baktanke.. Därför sa jag att vi kunde vara vänner men att det ALDRIG skulle kunna bli något mer. Ville inte bli sårad.. MEN det som var speciellt med Alex var att han ALDRIG gav upp på att få mig att må bra igen. Tillslut sa han en dag i telefon att mitt mående var det viktigaste för honom. Efter någon minut där jag samlade mod sa jag helt plötsligt, jag älskar dig.. Det blev helt tyst i telefonen en stund, sen sa han att han hade älskat mig sen dag 1. Sen dess har det varit vi. Det blev ett halvår för några dagar sedan.. 5/9-16♡

Likes

Comments