Här är en lista på vad jag åstadkommit under 2017.

1. Skaffade jobb inom restaurang, hotell och spa.

2. Var statist i serien "Enkelstöten".

3. Tog körkort.

4. Fyllde 18.

5. Tatuerade mig.. och faktiskt hela 5 gånger.

6. Åkte på fotoresa till Sälen och vandrade på högfjället.

7. Gick på mina två (hittills) bästa konserter, nämligen Guns N' Roses och Håkan Hellström.

8. Åkte till Helsinki i Finland med familjen.

9. Reste till London med min kompis Aubry.

10. Tillät mig själv att bli kär igen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej! Hoppas allt är bra med er! Själv är jag förkyld & därav sängliggandes. Eftersom att det kan bli lite långtråkigt så har jag försökt att vara kreativ medan. Jag har målat naglarna & testat ögonskuggor som jag fick i julklapp. Annars har jag mest kollat på New girl & ätit julgodis. Nu ska jag försöka sova lite då jag såg att klockan faktiskt är 02. Godnatt!

Likes

Comments

Min resa till London med Aubry var (utan att överdriva) helt fantastisk. Jag och Aubry har redan bestämt oss för att åka dit tillsammans igen. Vi gick på många promenader, framförallt omkring oxford street. Sen åt vi goda frukostar på Pret a Manger, favoriten blev avokadomackorna! Vi shoppade även en hel del kläder mm, framförallt på Primark!

Likes

Comments

Jag hade precis satt mig ner på McDonalds efter en jobbig förmiddag utav vad jag själv definierar som misslyckanden. Jag var varken hungrig eller sugen på något men trots det satt jag där & kollade ut på regnet. En känsla av besvikelse över mig själv trängde på & många minnen bubblade upp. Tillslut uppmärksammade jag en grupp på 4 barn snett bakom mig, jag uppskattar att deras ålder var 6-7 år. Barnen pratar väldigt högt & att undgå vad dem säger är nästintill omöjligt. Där satt två stycken av pronomen "han" & två med pronomen "hon" av vad jag kunde höra dem själva kalla varandra. Först pratar dem om cigaretter, vilka som röker & inte. Sedan pratar dem om relationer, vem som "har varit ihop med någon". Tillslut pratar dem om sex men inte av ren nyfikenhet utan på ett ganska skrämmande sett. Den ena killen är värst (vi kan kalla honom Linus), han gör allt för att få tjejerna att hålla med om att tjejer är objekt. Tjejerna fnittrar & håller med. Linus börjar prata om en tjej som har kondomer hemma & den ena tjejen säger att "hon har inte fått mens så det är lugnt utan". Linus säger att hon har en mustasch mellan benen & skrattar äcklat. De övriga från gänget skrattar & föreslår den enligt dem själva ända rätta, nämligen rakning. Efter att ha lyssnat på den här konversationen har jag en stark känsla av besvikelse & har 5 frågor jag gärna hade fått svar på.
1. VAR har barnen lärt sig detta?
2. VAD har föräldrarna sagt?
3. Kommer ni växa upp med samma syn?
4. Kommer ni någonsin reflektera över ert tankesätt?
5. Är det här framtiden?

Likes

Comments