Jag hade precis satt mig ner på McDonalds efter en jobbig förmiddag utav vad jag själv definierar som misslyckanden. Jag var varken hungrig eller sugen på något men trots det satt jag där & kollade ut på regnet. En känsla av besvikelse över mig själv trängde på & många minnen bubblade upp. Tillslut uppmärksammade jag en grupp på 4 barn snett bakom mig, jag uppskattar att deras ålder var 6-7 år. Barnen pratar väldigt högt & att undgå vad dem säger är nästintill omöjligt. Där satt två stycken av pronomen "han" & två med pronomen "hon" av vad jag kunde höra dem själva kalla varandra. Först pratar dem om cigaretter, vilka som röker & inte. Sedan pratar dem om relationer, vem som "har varit ihop med någon". Tillslut pratar dem om sex men inte av ren nyfikenhet utan på ett ganska skrämmande sett. Den ena killen är värst (vi kan kalla honom Linus), han gör allt för att få tjejerna att hålla med om att tjejer är objekt. Tjejerna fnittrar & håller med. Linus börjar prata om en tjej som har kondomer hemma & den ena tjejen säger att "hon har inte fått mens så det är lugnt utan". Linus säger att hon har en mustasch mellan benen & skrattar äcklat. De övriga från gänget skrattar & föreslår den enligt dem själva ända rätta, nämligen rakning. Efter att ha lyssnat på den här konversationen har jag en stark känsla av besvikelse & har 5 frågor jag gärna hade fått svar på.
1. VAR har barnen lärt sig detta?
2. VAD har föräldrarna sagt?
3. Kommer ni växa upp med samma syn?
4. Kommer ni någonsin reflektera över ert tankesätt?
5. Är det här framtiden?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu har jag äntligen bokat min första utomlandsresa. Jag och Aubry (som är en av mina bästa vänner) ska nämligen åka till London!! Vi åker på en långweekend i början av höstlovet, som är om bara 17 dagar dessutom!! I London ska vi handla julklappar, kolla omkring i affärer, äta god mat, fota lite och gå på mysiga promenader. Dessutom så ska vi bo på Oxford Street så vi har väldigt nära till centrum. 

Likes

Comments

Estranged - Guns N' Roses

"I'm much too young to let love break my heart"

"Maybe I'll get it right next time"


"Guess we have to wait and see"

Din tid kommer - Håkan Hellström

"Stig till toppen av världen"


"Res dig efter varje smäll, du har en ängel på din axel"

"Jag ser fågeln som river upp världen"

Snuff - Slipnot

"Come away with innocence and leave me with my sins"

"I won't listen to your shame
You ran away, you're all the same"


"If you still care don't ever let me know"

Without you - Avicii

"You said you'd follow me anywhere
but your eyes tell me you won't be there"

"I'm done sitting home without you, fuck I'm going out without you"

"I got to learn how to love without you"Likes

Comments

Det är så otroligt mycket som händer just nu.. Jag har bland annat nyligen blivit väldigt sårad av en person. Jag kunde inte sluta gråta på flera dagar men helt ärligt så var det för det bästa. Så mycket kärlek som jag ger till personerna i min omgivning så förtjänar jag detsamma tillbaka. Utöver detta så har jag precis varit lägenhetsvakt i en vecka, varit med vänner, färgat håret, tatuerat mig igen & fått ett nytt jobb som receptionist och spavärdinna. Självklart har jag som vanligt även kollat MASSOR på New Girl haha. Ville bara göra en kort uppdatering, kram på er! ♡Likes

Comments