1. Gillis, vår kattunge (som tyvärr inte längre är en kattunge) har växt upp och blivit en trotsig tonårskatt. Han är inte längre en gullig rädd liten plutt, utan en mupp som klagar över allt alla och puttar ner ens växter. Jag önskar katter var bebisar för alltid...

2. Tubecon! Jag var på tubegon i Västerås och träffade en massa roliga och härliga youtubers, bland annat Marcel och Kaily utanför toaletten (yes, toaletten). Sen köade jag och min kompis för att träffa Felicia, Jimmie och Thomas i över tre timmar... men värt det var det! Jimmie är den härligaste personen på jordklotet, och jag hoppas att jag får chansen att träffa honom flera gånger!

3. En vegans vecka var något jag hade veckan innan skolan började, och det var roligt, men ändå svårt. Det är inte så lätt som man tror... Till frukost blev det antingen frukt eller en smoothiebowl! En dag gjorde jag den på bilden ovan (vänster) med en massa goda bär, och till lunch en dag gjorde jag veganska amerikanska pannkakor. Mums!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Godkväll på er! I söndags beställde jag foton. Polaroidfoton för att vara exakt. Polaroidfoton är bara så fina, de är perfekta presenter att ge bort, och jag är en sådan person som gillar att ha foton att ta på, och inte bara kolla på genom en skärm. 

Tanken med dessa är att jag ska skriva datum och lite andra grejer på den vita randen under och hänga upp det i mitt rum någonstans! Jag har också andra foton som jag tänkt ge bort. 

Sidan jag använde heter printasquare och bilderna kom fram efter bara två dagar, de ser superbra ut, och det var inte allt för dyrt heller. Jag rekommenderar dem verkligen!

Likes

Comments

​Hej på er! Det var ett tag sen sist, och jag har ingen orsak till varför, jag har bara inte haft lust, men nu så har jag bestämt mig för att försöka börja igen, så håll tummarna för min skull!

Likes

Comments

Instagram @lov.isa