Hej på er allesammans! Idag har jag förberett inför Halloween (som är imorgon!!) tillsammans med min kompis Linnea! Vi bakade, bakade och bakade konstant från 1 till 5, sen fixade jag min pumpa (och skar mig rejält i tummen) och nu sitter vi bara och skrattar och har det trevligt.

Hoppas ni har haft en lika bra söndag som jag har haft!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godmorgon på er! Det är söndag idag, men söndagsångesten existerar inte idag då jag är ledig hela nästa vecka eftersom det är hästlov! Jag vaknade relativt tidigt eftersom man igår flyttade klockan bakåt en timme. Idag kommer Linnea hit och vi ska troligtvis baka tillsammans, superkul!

Hoppas ni alla har en toppensöndag!

Likes

Comments

Hej på er! Alldeles nyss lade jag upp min första YouTube video. Det är en massa ihopklippta klipp från konserten i Torsdags.

Hoppas ni gillar den!

Likes

Comments

Hej! Igår eftermiddag hittade jag månadens Glossybox i min brevlåda, så jag tänkte bara snabbt dela med mig om vad jag fick i min!

(Produkterna är taggade!)

Likes

Comments

Godkväll på er! Igår var en av de bästa dagarna jag varit med om detta år. Konserten var underbar, Joshua och Tyler var underbara, alla fans som var där var underbara. Hela kvällen var bara perfekt.

Jag köade tillsammans med två kompisar ute i kylan i fem timmar, vilket inte är mycket alls om man jämför med andra, men ändå så fick jag grymt bra platser! Jag kom hem sent, sov cirka fyra timmar för att sedan pina mig igenom sista skoldagen innan jag äntligen fick gå på höstlov, jag känner verkligen att jag behöver det.

Ha en bra kväll!

Likes

Comments

Instagram@lov.isa