Haft en så mysig dag. Åt middag med familjen och tog sedan en lugn kväll med glass och film. Blev även överraskad med rosor och choklad som kom och knackade på mitt i plugget. Så otroligt gulligt, värmde verkligen och jag smälter verkligen varje gång jag ser dem på nattduksbordet.

Likes

Comments

Hej fina!

Idag startade jag dagen med en riktig dunderfrukost och test-uppkörning. Frukosten gick bra, körningen inte riktigt lika bra. Kände mig rätt seg och körningen gick inte riktigt lika bra som jag hoppats eller tänkt. Gick jättebra i början, sen gjorde jag ett misstag och stressades upp lite av det, vilket påverkade resten av körningen lite mer än vad det borde gjort. Men men, bara att lära sig av misstagen.

Efter körningen tog jag en snabbis till kungsmässan och köpte lite rosor till mamma och pappa från mig och mina bröder. Tog sedan bussen hem och fixade lunch, städade lite i huset så det skulle vara lite fint när alla kom hem. Nu sitter jag och pluggar teori till körkortet och lyssnar på lite musik innan middagen. Tänkte ta en liten spa-kväll för mig själv sen med, och verkligen ta hand om mig själv och ha det mysigt!

Hoppas ni får en fortsatt fin alla hjärtans dag, oavsett om man har någon speciell kärlek eller inte så har dem flesta av oss folk vi älskar. Visa lite extra kärlek till dem istället, det är ändå dem som finns vid vår sida genom allt!

Kramar!

Likes

Comments

Friday & finally sports break!

Har verkligen varit i behov av en paus och ett lov så länge nu. Känt mig ganska utmattad rätt länge och samtidigt som det känns som att allt går i slow motion känns det som att jag missar massa hela tiden och aldrig hinner ta vara på tiden på riktigt. Ska verkligen ta detta lovet och plugga igen det jag behöver, träna och ta det lugnt. Har knappt några planer för lovet, undvikit att göra några planer lite då jag känner att oavsett om jag har massa planer eller inte känns allt för mycket liksom. Då går det före, att stressa ner och lösa saker som i bakgrunden ständigt ligger och stressar.

Hade iallafall en mysig, händelserik, rolig fredag! Efter skolan drog jag och Maria hem till mig och tog det lugnt ett tag innan vi fixade oss inför kvällens planer, åt middag och njöt av att det äntligen var helg. Sedan åkte vi till några vänner i Kungsbacka och spelade lite drickspel och umgicks innan vi tog tåget in mot Göteborg för att sedan möta upp några fler vänner och sedan gå ut där.

Avslutade natten med att följa med en av mina nära hem, vilket var ett perfekt sätt att avsluta en sån här fredag på. Idag ska vi nog bara mysa och ta det lugnt hela dagen troligtvis, kolla film osv.

Hoppas du får en riktigt mysig, trevlig lördag,

kramar!

Likes

Comments

Började dagen med att ha en stadskörning med min körlärare och en annan elev in till Göteborg. Det gick väldigt bra kändes det som, så det var väldigt skönt att känna att det inte var några problem som jag behöver stressa mig över inför uppkörningen om 3 veckor. Nu är det verkligen bara teori kvar (i princip, och finslipning på körningen), och gör jag detta sista tillräckligt bra så har jag förhoppningsvis körkortet snart. Hade varit så otroligt skönt att få det klart och slippa anpassa mig efter bussar, skjuts från andra osv.

Efter idrotten senare idag möter jag upp E för att planera lite inför helgen och bara umgås lite. Efter det drar jag till Kungsbacka för att möta upp M och sedan dra på bio för att kolla nya Resident Evil! Känns som en så bra onsdag, kan vara rätt skönt med bara en lektion på eftermiddagen ibland ändå.

Likes

Comments

Började dagen med att ta en fika tillsammans med Vera och Sofia en stund. Sedan hade vi religion och efter det lämnade jag skolan lite tidigare (missade 20 min mentorstid...) för att gå på en körlektion som varit i kalendern sedan innan de ändrade schemat. När jag sedan sitter på pendeln så märker jag att jag tydligen har tagit fel på datumet och har inte alls någon körlektion idag. Kände inte för att ta mig hela vägen in till stan igen eller ta bussen hem så tidigt på dagen. Så jag tog vägen förbi biblioteket och satt där och pluggade ett tag, innan jag tog bussen hem och tog det lugnt resten av dagen. Senare på kvällen fick jag sällskap av M, så kollade vi på film och bara umgicks.

Hoppas ni hade en lite klarare, fin tisdag än vad jag hade iallafall, haha!
Kramar

Likes

Comments

Började dagen med att köpa med bröd & semlor till frukost som vi åt hos M. Efter en film och en promenad drog vi till Kungsbacka och shoppade lite innan vi tog en fika och åt lite på Kaffebaren i Kungsbacka. Så mysigt ställe! Verkligen lagom stort, jättegott kaffe (och varm choklad) och jättegoda varma mackor! Rekommenderar det varmt.

Likes

Comments

Tips till folk som strävar efter att äta mer vegetariskt, så gott och enkelt att laga! Om man dessutom, som jag, är kass på att laga mat är det ju rätt smidigt att bara steka burgare och skiva sallad så är det klart.

Likes

Comments

1. HÄR // 2. HÄR // 3. HÄR

Perfekta jackor till våren när det blir lite varmare (eller om man har något varmare under nu på vintern). Toppen tänker jag är lätt att dressa upp med smycken men även ha till vardags med ett par jeans.

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw