Och så va det dags, de stora studentveckorna är här i Åre!
Det innebär, 1800 studenter denna vecka, 1600 nästa och 1200 veckan efter det. Och alla är ute och festar på mitt jobb. Behöver jag säga mer.

Nej som sagt är det otroligt mycket jobbande dessa veckor. Jag har skadat ryggen mitt i allt vilket känns väldigt jobbigt, men den blir bra snart hoppas jag. Sen är jag inte ledig i hela januari. Inte en ända dag! Som tur är tror jag att dessa veckor kommer gå fort då det är så mycket jobbande.

Men kort och gott kan jag ju säga att jag är helt slut i kroppen, nu är det dags för nytt pass så vi hörs!! Summerar veckan med lite skidbilder istället .

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Blir ett snabbt inlägg nu innan jag ska bege mig bort och börja jobba om 15 minuter. Igår va en riktigt bra dag.
Som jag sa hade vi personaldag, det roligaste va nog att åka skidor igen. Som jag längtat!
På kvällen åt vi 2 rätters på tottebo, köttbullar och créme brulée blev det, sjukt gott. På kvällen drog alla ut men min förkylning sa emot så vs helt slut i kroppen, valde därför att gå hem och kolla film istället.
Idag börjar en ny jobbvecka, ikväll nattklubb på bygget. Är personalnyår för alla säsongare så kommer bli en hel del med folk, tyvärr jobbar man ju så kan inte va med och festa ikväll. Men jag är ju där så kan bli kul att jobba ändå.

Nu måste jag springa iväg så jag inte kommer försent, hoppas ni haft en bra dag så hörs vi!! Kram

Likes

Comments

Idag är en sån dag jag bara legat och tagit det lugnt nu. Som jag nämnde i mitt tidigare inlägg har jag varit sjuk under en längre period och jag börjar känna att det är på bättringsvägen. Febern har äntligen lagt sig efter den här veckan och halsen har slutat göra ont. Men öroninflammationen är kvar och rethosta.

På måndag har vi vår första personaldag, längtar att få va med alla igen då jag endast legat ensam på mitt rum i 1 veckas tid.
Vi kommer börja dagen med yoga och alla som känner mig vet att jag inte kan va tyst i mun när jag ser stela människor så kan bli en utmaning att va tyst och inte skratta under det passet. Sen blir det skidåkning med hela gänget och lunch i backen tillsammans. Har inte åkt skidor på 3 veckor nu så längtar otroligt mycket efter att äntligen ska få sätta på mig pjäxor på fötterna igen. Efter det har vi fördrink på jobbet och skall käka middag tillsammans. En mysig dag helt enkelt och som jag tror kan bli riktigt härlig.
Behöver lite glädje igen för just nu ligger min glädje på 0 och inte hittar så mycket kul i att va här uppe.
Sen kommer äntligen Engla tillbaka hem från Thailand den 14, vi tänkte väl dra ut och fira hennes 20:års dag om jag nu inte lyckas Time:a in att jag jobbar :/
Ska bli jätte kul att få träffa henne igen och snacka ut lite.
Men i stora drag mår jag alltså lite bättre och hoppas nu att det bara går mot det positiva framöver. Kram

Likes

Comments

Hej gänget!
Jag har valt att börja blogga ”igen”, har väl aldrig riktigt varit igång med det klokt men kände att nu är ett bra läge att börja när jag flyttat till en ny stad.
Som jag sa har jag alltså flyttat som många redan känner till. Har hela livet bott på Gotland men då jag tog studenten i år valde jag att göra något nytt. Fick möjligheten att ta 2 jobb i Åre som är säsongsjobb (december-maj). Då jag va för tillfället arbetslös på ön valde jag att ta jobben. Absolut inget jag ångrar att jag gjorde men kommer berätta lite mer senare om hur det är att bo här.
Jag jobbar på Bygget och Verandan. Bygget är en nöjesplats/nattklubb och verandan är afterski/nattklubb. Har bott här sen december nu och trivs bra med båda jobben. Men trivs mindre bra här uppe. Vissa stunder har man otroligt kul med mycket skratt och hittat fina vänner men skulle ljuga om jag sa att de är en dans på rosor. Mycket tårar emellanåt tyvärr. Har inte haft en bra start. Tidig hemlängtan och varit sjuk i 2,5 vecka nu men ändå jobbat. Första gången den här veckan jag fick avbryta jobbandet och fokusera på att kroppen ska bli frisk istället.


Har alltid sagt att jag kommer va den som alltid kommer bo kvar på Gotland tills alla mina vänner åker därifrån och det känner jag verkligen när jag är här uppe. Har så mycket som jag älskar på Gotland och som ligger mig nära så det är tufft att vara här uppe, jag vill klara hela säsongen men det är inget i nuläget jag tror jag kommer. Min kära familj kommer upp i februari och dit är mitt mål än så länge. Jag tar en dag i taget. Sen om jag åker hem när de åker hem får vi se. Som jag känner nu skulle jag kunna åka hem imorgon för att jag saknar allt och alla så sjukt mycket. Men jag ska klara mig ett tag till!
Nu vet ni lite hur längre ligger till här uppe, mer inlägg kommer i veckan. Kram på er!

Likes

Comments