Idag är det alltså bara 8 dagar kvar tills vi åker. Känns rätt så overkligt måste jag medge. Tror inte jag förstått att det är på riktigt ännu och det kommer jag nog visserligen inte göra helt förrän Johanna & jag står där på Arlanda och ska boarda planet.

Är så tacksam för denna möjlighet men ajaj vad min separationsångest börjar kännas av. Igår var minst sagt en berg-& dalbana av känslor när jag behövde säga hejdå till Jonathan.. vetskapen om att inte få träffa honom på ungefär 3 månader är aningen jobbig måste jag medge. Tror ändå att det är bra att jag säger hejdå till några i taget, även om det kanske är att dra ut på lidandet så kommer iallafall inte alla avsked precis samtidigt vilket på något vis känns bra. Vad som är kvar att fixa innan avresa känns fortfarande lite oklart, har 5 jobbdagar kvar på Byxshopen- alltså är det bara 2 dagar som jag har ledigt innan vi åker. Känner mig lite småstressad över det faktiskt, har så mycket att göra, vill hinna träffa så många vänner som möjligt och samtidigt spendera så mycket tid jag bara kan med min familj. Men det löser sig alldeles säkert.

Jag har åtminstone uträttat en del ärenden idag- skrivit i mina böcker, promenerat, haft morgonmöte, sitter nu på Espresso House och skriver detta. När jag kommit hem ska ta tag i att fixa den förlängda reseförsäkringen och sätta mig in i mina kryptoinvesteringar som jag gjorde igår lite bättre! Det känns som att det kommer att bli en bra dag.

Hoppas ni också har det fint. Kram på er <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej & hoppas att ni har en mysig fredagskväll!

Ville dela med mig av min vision board jag nyligen gjorde- och tipsa er om att göra en! Tyckte det var så himla mysigt att få sitta och klippa & klistra, välja ut bilder som väcker känslor och gör mig inspirerad. Verkligen en rolig grej att göra som tillåter en att planera och drömma- ju större desto bättre!

Bilderna jag använde mig av visar vad som är viktigt för mig, vad jag vill uppnå, hur och vilka jag kan hjälpa, hur jag vill vara & platser jag vill se och uppleva,

Ha nu en fantastisk helg!

Likes

Comments

Hej! Känns väldigt skönt att ha fått någorlunda ordning på bloggen, det har varit en av de grejerna som jag verkligen ville få gjort innan jag åker iväg så att jag kan fokusera på annat när jag väl är på plats.

Tänkte att jag skulle presentera mig lite så here we go:

Jag är 20 år gammal och kommer från Falun där jag nu också bor under en kortare tid innan jag åker iväg till Sydafrika och Bali. De senaste åren har jag flängt runt en hel del, varit iväg på en hel del praktik via min gymnasieutbildning, bott nere i Kungälv utanför Göteborg i strax över ett år, rest runt i ett par månader på Bali och öarna runtomkring nu i höstas. Och än vet jag inte riktigt när jag kommer vara färdig med mitt flängande, förmodligen inte än på ett tag då jag nog faktiskt vill åka precis överallt. Jag drömmer om att resa runt, hjälpa människor och djur på alla de sätt jag bara kan, hur jag ska nå dit har jag inte riktigt kommit på än men någon jag ser upp till otroligt mycket är Rachel Brathen (Yoga Girl), för allt det hon skapat och byggt upp- bara genom att göra det hon verkligen vill och drömmer om.

Utöver att resa och träffa människor tycker jag att holistiskt läkande är otroligt intressant- allt från alternativ medicin till yoga, meditation, mat och law of attraction. Kryptovaluta är ännu en grej som nyss smugit sig in i mitt liv, ganska oväntat men så väldigt spännande.

Inget blogginlägg är väl komplett utan bilder tänker jag så lägger upp en del här från resan till Bali i höstas. Ta hand om er & hoppas ni har en fin kväll!

Likes

Comments

Hej på er & välkomna till er som faktiskt hittat hit- så roligt!

Känns lite halvkonstigt att börja blogga, men kände att det vore skönt att ha någonstans att dela allt som händer. Och speciellt nu inför min nästa resa; Sydafrika.

Den 16:e januari lyfter flygplanet mot Kapstaden då jag och en av mina äldsta barndomsvänner äntligen får komma iväg på vår volontärresa vi drömt om att göra i så många år. Vi kommer att vara på ett projekt som heter Hope Journey Children's Hospital, Cape Town. Känns alldeles overkligt men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte var nervös inför det som väntar (och så supertaggad!).

Så ja, en hel del bilder från resor kommer det definitivt att bli.. Men kommer också att dela tankar, idéer, åsikter och drömmar. Ska ta och skriva ihop en liten presentation om mig själv imorgon så att jag kommer igång med skrivandet på riktigt.

Hoppas ni mår bra & får en fantastisk vecka, ta hand om er!


Likes

Comments