Allmänt, Inköp

Återigen ekar det tomt här, igen speciell anledning egentligen men jag har väll tappat lusten lite och skriver när jag känner för det och har tid.
Skolan är hittills väldigt lugn, oväntat då alla säger att 2:an är värst! Men jag har en teori om att detta år kommer gå lättare än förra året, dels har jag kommit in oss i skolans tempo och rutiner men sedan har även vi ekonomer vårt UF-år i 2:an vilket jag ser framemot och tror att det kommer bli superkul!!

Tre snaps från min senaste vecka
Annars är livet lite förvirrade för tillfället, jag mår väldigt bra men har haft stök med magen, tänker alldeles för mycket på för många grejor samtidigt och måste ta en del beslut som kommer att ändra mitt liv på ett eller annat sätt. Jobbigt men sånt är livet och i slutändan tror jag att allting blir bra.
Som sagt är det väldigt lugnt i skolan men för övrigt så är det fullt upp, fester, kompisar, häst mm. Vart i Åre några gånger sedan vi sågs sist, shoppat trots mitt köpstopp, som hör och häpna höll i hela 2 veckor och startat mitt eget UF-företag tillsammans med världens bästa kollega <3
Hoppas ni haft och har en fortsatt fin helg så syns vi när vi syns!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Inköp

Veckorna går ruskigt fort och det är endast 4 veckor kvar till höstlov!!
I tisdags var klassen till Åre för att fjällvandra, vi hade väldigt bra vädret men kan inte påstå att det är något som jag skulle gjort frivilligt ;)
Idag har jag och Hilda jobbat på ÖIKs match, kul kul! Annars har jag fullt med plugg som jag skulle gjort i helgen, men i vanlig ordning har jag inte gjort ett piss!

Förra helgen var jag i Åre med mamma och Felix, skulle inte köpa något men kom hem med både en jacka och en mössa från Peak. Jätte nöjd men lite fattigare! Nu har jag lovat mig själv att inte shoppa upp alla pengar, utan faktiskt spara större delen av dom. Men om jag känner mig rätt lär jag bryta mitt köfte inom en vecka.

Likes

Comments

Allmänt

Verkar som att Tisdagar blivit min pluggdag!
Känns bra att ha en dag där jag verkligen fokuserar, låser in mig i lägenheten hela eftermiddagen/kvällen och lägger undan mobilen. Det krävs en hel del socker och lite pyssel emellanåt för att återfå koncentrationen men jag får mycket gjort, vilket är skönt så jag inte drar ut på allt och sitter där dagen innan med en oskriven uppgift som hände typ varje gång förra året. Kvalitén blir verkligen såå mycket bättre om jag inte stress skriver och förhoppningsvis slipper jag också ångesten över varje uppgift.
Mottot för i år är att verkligen ta vara på tiden jag får och lämna in genomarbetade uppgifter.

Likes

Comments

​När detta inlägg publiceras sitter jag på ett plan påväg till Spanien. 

Vi bokade en sista minuten till Mallorca. Hur underbart? Det ska bli otroligt skönt att få komma iväg några dagar, bara ta det lugnt, sola och bada. Jag behöver det efter flera veckor av jobb, samt den senaste veckan som varit tungsam..

Vi hörs från Spanien mina vänner!

Likes

Comments

Inköp

Fick ett mejl för ett tag sedan att som kund hos Peak fick man tillgång till deras rea innan den blev öppen för alla. Tog tillfället i akt och klickade hem en collegetröja (?) som jag spanat in inför hösten, samt en grå väska/bag. Behövde verkligen en ny väska som rymmer lite mer och som är lätt att ha till och från stan, min svarta Adidas börjar bli sliten och ofräsch.
Idag kom äntligen paketet efter ovanligt lång leverans för att vara peak. Något måste hänt på vägen? 

Tröjan passade bra och blir perfekt till hösten och skolstart. Likaså väskan.
Jag har också klickat hem en svart cape som inte har kommit än. Hoppas att den passar och är lika fin i verkligheten.

Likes

Comments

Allmänt

Här ekar det tomt! Vilket också kanske är den mest skrivna meningen här?

Ursäkta så hemskt mycket för de dåliga bilderna men just nu är mitt liv ganska händelselöst = jag tar absolut inga bilder. Slutade jobba i fredags, utöver det har jag jobbat lite på kontoret och mest legat i soffan eller sängen varvat med att vara ute i stallet. Städat lite på rummet och tvättat lite kläder, annars har jag haft lugna dagar vilket har varit skönt då jag är/har varit lite krasslig. Trodde ett tag att jag hade fått halsfluss för 3:e (!!) gången detta år, men nu börjar det gå mot det bättre så hoppas bara att det är nått virus eller en vanlig förkylning. Eller är förkylning ett virus? Hahah, oklart.

Likes

Comments

Allmänt

Jobbade 945-16 igår som vanligt, fick också hoppa in och jobba i stan mellan 18-02. Hann med middag på vezzo med mamma mellan arbetspassen. Kom som sagt inte hem till lägenheten förens vid 2, vilket gjorde att jag var helt död imorse, omedvetet klickade jag på snooze i nästan en timme och vaknade 20 min innan min buss gick. Eftersom jag jobbade idag igen var jag verkligen tvungen att hinna med bussen, så jag fick mig en härlig joggingtur med väska och jeans från Frösön till busstorget vid 7 imorse. Däckade på bussen så fort jag satt mig och vaknade hemma på hammarn, då var vi 25 min tidig och mamma kunde inte hämta mig precis då. Vilket resulterade i att jag fick gå nästan hela veckan hem med de groteska skavsår jag skapat mig under min joggingsväng timmarna innan. Bästa starten på dagen måste jag säga!
Haft en lugn dag på jobbet, legat ute i solen hela dagen och somnade lite till och från. Kanske världens bästa (skönaste) jobb en ungdom kan ha dagar som denna?

När jag kom hem cyklade jag och Felix till älven för att ta ett dopp innan han skulle på träning. Nu är jag hemma och ska ta mig en powernap innan pappa kommer hem.

Likes

Comments

Allmänt, Inköp

Jag, Hilda och Hugo köpte med oss fika och cyklade till Öratjärn denna varma härliga dag! Dryga 2 mil enkel väg, vilket alltså betyder att vi cyklat 4 mil idag!! Det gick över förväntan måste jag säga, det är nästan lite skönt såhär i efterhand.
Några dopp blev det och en massa timmar i solen vilket gjort att jag fått en hel del färg, kan inte annat än att älska mitt pigment <3
Btw så har jag köpt en ny bikini överdel med fransar, jätte fin + att den sitter bäst av alla jag har just nu!!

Likes

Comments

Allmänt

En bild från idag och en för någon dag sedan när jag red i regnet

Sitter och väntar på bussen från stan, har ledigt idag och imorgon men fick hoppa in och jobba på ett annat ställe idag. Väldigt trevligt när lönen kommer!! Dock vart det senare än tänkt och jag får åka hem 22:10 istället för 18:20 vilket ledde till att det blev en hel del dötid för jag orkade inte åka hem till lägenheten. Rebecca höll mig sällskap, så vi åt på subway (<3), gick en sväng nere vid badhusparken där stråket pågår just nu och sedan avslutade vi med att prova en av karusellerna!

Den senaste tiden har vädret varit helt fantastiskt, vilket gjort att jag fått mig lite färg även i år. Jag har också spenderat mycket tid med mina fantastiska vänner! Kul som alltid, vi har firat Hanna och Hugo som fyllt år, spelat volleyboll och ätit massor som vanligt.

Likes

Comments