Header
View tracker

Gud vilken dag! Känns som vi varit i Bangkok i typ 3 dagar fast vi egentligen bara varit här sen i förmiddags. Vi har hunnit gått på MBK i några timmar, ej handlat något eftersom vi inte har plats för något mer. Varit ute på en båttur vilket var en skräckblandad förtjusning. Vår båt var inte årets modell precis, haha. Sen är det ju helt otroligt hur folk kan bo som dem gör, får faktisk lite ont i hjärtat när man ser hur barnen leker med de lilla dem har genom hål i väggarna..

Slängde med en bild från vår exklusiva lunch som blev en burgare på Burger king. Sedan avslutades kvällen med en varsin drink uppe på lebua state tower's sky bar. Hur fin utsikt som helst!

Skulle kunna vara kvar i den här staden i några dagar till!

Likes

Comments

Då var sista dagen här i chackpong och kursgården snart över. Väskorna står i stort sätt färdigpackade på rummet och vi ger oss av 7.30 imorgon bitti. Första stoppet blir Bangkok där vi spenderar morgondagen och natten samt förmiddagen därpå. Sedan bär de av mot flygplatsen för att sticka mot Australien och Sydney! För er som vill kolla upp våra flyg så flyger vi från Bangkok till Singapore 19.40 med tiger airways där vi sedan byter plan till scoot airlines och vi lyfter 01.45. Tiderna är lokala så ni får kolla upp vad de blir i svensk tid.
Snart ska vi bege oss till en restaurang här i närheten och bli bjudna på en "sista kvällen middag".

Hoppas ni har de bra hemma och att ni inte saknar oss allt för mycket! 😉💕

Likes

Comments

Det finns inte så mycket att ta bilder på just här vi är. Därför kommer de ut lite bilder, tror dock det blir bättre sista dagen i Bangkok och i Australien.

Har snott lite bilder av moster Marita också.

Hoppas ni nöjer er med dessa iaf! 💕

Likes

Comments

Vet ni vad som hände oss idag? Eller ja, förmodligen gör ni de med tanke på rubriken. Vi skulle iaf in till ban phe och kolla i lite affärer, få lite omväxling i vardagen. På vägen blev vi dock fast i en poliskontroll och fick betala 400bath för att vi inte hade något internationellt körkort. Men då fick vi en lapp som vi får köra här med i en vecka framåt. Haha. Dem har lite konstiga regler här, Hasse blev fast förra året för att han inte hade hjälm på sig, då fick han en likadan lapp, så han fick köra utan hjälm i en vecka, haha!

När vi väl kom fram så hittade vi inte så mycket, köpte ett armband men sen fick de vara nog haha. Min väska får inte bli tyngre för då kommer mina ben vika sig.

Nu ska jag köra lite kort med de andra! Hoppas ni har de bra där hemma i kylan! 😘😘

Likes

Comments

Så häftigt! I morse bestämde vi oss för att besöka ett aptempel, så vi köpte med oss två stora klasar bananer och gav oss iväg! Både jag och Anton tänkte att vi nog kommer få med oss massor av bananer hem då man kommer se aporna på avstånd. Men icke sa Nicke, direkt vi stannade mopeden rusade ett 50tal apor mot oss! De var bara att öppna påsarna med bananer och slänga iväg dem så fort man kunde. Dem hoppade till och med upp på mopeden, haha!

Hur söt är inte bilden på mamman och bebisen! Ville så gärna sno med den hem och gosa med haha!

Det var en riktig rolig upplevelse, kände mig typ som jane ;)

Aporna var fria om ni inte förstod de!

Likes

Comments

Ligger i sängen efter en buffé på stranden! Det är så skönt att vi kan sitta på stranden och äta middag i sommarkläder, medan ni därhemma går runt och fryser!;)
Har blivit tipsad om att bli hypnotiserad fö att bli av med mina rädslor, typ flyg och höjdrädsla osv. På kursgården där vi bor nu är de några stycken som kan sånt så jag funderar på att testa! Jag tror verkligen på allt sånt och de skulle va så skönt att slippa dedär rädslorna!

Btw så är det bara 6 dagar kvar tills vi sitter på flyget mot Australien!!! Gud va roligt de ska bli. Ska faktiskt bli väldigt skönt att åka då jag börjar tröttna lite på Thailand.. visst är de jättefint och härligt att vara här, men allt känns så jäkla turistigt och förstört.. Ändå har vi inte bott på turistställen! Dock är jag väldigt taggad på att göra Bangkok, så de ska bli väldigt kul att få vara där i en dag.

Sen börjar jag tröttna på semester grejen, så ska bli skönt att komma till Australien och kanske söka lite jobb osv. Känns som det kommer finnas mycket mer för oss att göra där. Tror jag 🙈

Nu ska vi iaf sova, så får vi se vad morgondagen har att erbjuda! Natti!

Likes

Comments

Nu sitter dem där på oss alla utom pappa! Tycker dock pappa också ska boka in en tid, tror att en tro, hop och kärleks tatuering skulle klä honom 😉
Hur som helst är jag väldigt nöjd över den, speciellt nu när alla vi har den!

Hur som helst så är allt bra här i Thailand! Idag har vi haft fint väder så vi har tillbringat den med en bok i handen på poolkanten! Som alla dagar borde vara! Vi har även bokat ett hotell i Bangkok från den 21-22. De ligger bara 5 minuter ifrån MBK, så där kommer vi nog spendera mesta tiden av Lördagen! Sen får vi gå till något trevligt ställe och äta middag sen. Tror de kommer bli perfekt!
Btw är det någon som vet hur lång tid det tar från MBK till flygplatsen och ungefär hur mycket taxichaufförerna tar?

Nu ska jag plocka upp boken och läsa lite. Ha en grymt bra dag nu! Puss puss!✨

Likes

Comments

Har lite ide torka på vad jag ska skriva så har därför har det blivit ett lite uppehåll i några dagar. Men idag har vi först åkt till maepin och ätit lunch och kollat runt lite, sen på hemvägen fick jag och Anton punka på moppen, men vi löste de bra och fick köra upp den på en trehjuling. Sen blev det lite poolhäng i någon timme för att sedan göra oss i ordning för marknad i Klaeng. Hittade inget att köpa, men desto mindre saker desto bättre! Väskan är redan för tung!
Nu ska jag iaf smörja in mig med lite after sun och kolla film med hjärtat!

Ha de bra 💕

Likes

Comments

Vilket äventyr vi gett oss in på! Igår kväll var vår första förflyttning på egenhand. Men även den gick bra tillslut! Vi blev avsläppa av Antons familj i staden som var närmast dit vi skulle. Där såg vi en taxi som vi försökte förklara vart vi skulle men han kunde inge engelska över huvud taget.. så en snäll kille om kunde engelska stannade och hjälpte oss. Men problemet var att ingen förstod adressen vi skulle till, vi hade inget wi-fi, visste inte vad kursgården hete och numret vi fick var fel. Men vi satt oss iaf i taxibilen i hopp om att komma närmare dit vi skulle, och han körde oss till ban phe. Där hittade vi en turistbyrå och även där var dem urdåliga på engelska och dem förstod inte adressen, men jag kunde låna wi-fi och letade så på en punkt på kartan dit vi skulle. En väldigt snäll tjej körde oss då dit i sin privatbil. När vi kom dit släppte dem av oss utan att veta vart på gatan vi skulle men efter en liten promenad med många frågor till grannarna så hittade vi fram, dock genomsvettiga! Nu har vi träffat min moster, kusin och kusinbarn och tanken är att vi ska stanna här i 2 veckor!

Hoppas ni har de bra! Puss puss 💕

Likes

Comments

Bilderna är från gårdagens vattenfalls äventyr! Så de var vårt andra vattenfall för denna resa, så spännande! Dehär var mindre men man gick verkligen mitt i djungeln, så det var rätt fränt!

Dessvärre är att denna natt är den sista i dehär huset och också på koh Chang! Men det betyder också starten på något nytt. Så imorhon drar vi mot Rayong där vi på lördag ska träffa min moster, kusin och kusinbarn. Så det ska bli spännande att se något annat! Men nu ska jag packa så allt är klart tills imorgon!

Puss puss!

Likes

Comments