Yeey, endast 99 dagar kvar till Thailand och 129 till Austraien! Det närmar sig med stormsteg! Har inte skrivit något på länge men livet har rullat på och inget speciellt har varit värt att skriva om. Jobbade hela sommaren på ica och började direkt efter det som assistent på skolan så jobba är i stort sett de jag gör. Nu har vi  iaf inga stora utgifter till resan kvar, alla biljetter samt visum och lite bussbiljetter är fixade vilket är väldigt skönt. 

Nu gäller det bara att jobba in i det sista och få ihop så mycket fickpengar som möjligt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Nu var det ju ett tag sedan jag tog studenten, har dock inte kunnat logga in på bloggen sedan dess av någon konstig anledning.. Men nu kan jag igen! Har iaf kommit igång med mitt jobb nu vilket är väldigt skönt, längtar verkligen tills första lönen kommer haha. 

I morgon ska jag på en studentbjudning hos en av min gamla klasskompisar i grundskolan sen skulle han ha en fest med några gamla kompisar så de kommer bli jätte roligt! 

Nu ska jag ut och gå eller något, behöver röra på mig!

Likes

Comments

Det är ju ändå söndag, så då får man unna sig med finfrukost, haha. Jag älskar verkligen frukost, det är de bästa som finns, speciellt om det är gott bröd typ ciabatta .;)

Annars idag har jag inget planerat, ska nog försöka gå ut i solen och träna ett tag. Sen kanske några kompisar ville dra till uteserveringen på satin, så det blir nog trevligt. Shit det märks att det är sommar, har inte varit hemma en enda kväll senaste veckan. Men de är härligt! 

Likes

Comments

Igår var det min tur att ha bal, på slottet dessutom. Fint ska det va, haha. Tänka dela med mig lite av alla de bilderna som togs. Det var riktigt roligt att få klä upp sig på riktigt en gång, sen kan man ju hoppas man får användning för klänningen åtminstone en gång till då den var så jäkla dyr.

Likes

Comments

Denna lördag blev en lugn och skön lördag hemma med Anton. Vi får ta chansen när vi väl har den med tanke på att jag typ kommer jobba varje helg framöver och att vi sen ska bo på olika ställen i sommar. Vi har till och med lyxat till det med smoothie och glass medan vi "bråkar" om vad vi ska kolla på, haha. Jag vill se Euorvision medan han vill se någon film... Fick iaf se när Frans sjöng haha. 

I morgon tror jag att vi ska åka till gustavsvik på relaxen och ha en mysdag bara jag och han! Såå skönt att få tänka på något annat än alla skolarbeten oså för ett tag!

Likes

Comments

Känner hur paniken över hur nära det är nu, och hur mycket som är kvar börjar komma! Har idag dock fått in tre uppgifter och är nästan klar med en 4:e + gymnasiearbetet, så en liten klump har allt släppt! Men måste, nu när jag ändå skriver om det, ge ett tips för alla 98:or som nästa år ska skriva Gymnasiearbete. För det första, välj ett ämne som ni själva tycker är intressant och roligt, ni ska ändå jobba med det i ett år! Och för det andra, jobba SJÄLV(!!!) även om du tänker att du och din kompis kommer hålla ihop så jobba själv! Det kommer alltid vara en som skriver mer än den andre och någon som blir irriterad haha. Tänkte bara säga de ;)

Nu när jag "bara" har 4 uppgifter kvar så börjar jag istället få panik över att jag om 28 dagar ska ut i arbetslivet på riktigt! Jag är ju fortfarande bara barnet, haha! Så om ni tycker jag uppdaterar dåligt så är anledningen att jag känner mig små stressad och panikslagen!

Likes

Comments

Nu känns det äntligen som att första steget är gjort, tog första vaccinet till resan idag. Trotts att jag vet att det är över ett halvår kvar tills vi åker så är iaf en sak av checkat av listan. (sen är jag liiite sprut rädd också så de är skönt att en spruta är klar)

Annars ber jag om ursäkt för jätte dålig uppdatering, men sista tiden i skolan innan studenten så är det mycket som snurrar i huvudet och mycket som ska bli klart. Men nu är det långhelg och har mycket in planerat men ska trotts de försöka att hinna klart med lite uppgifter! 

Måste också bara säga att våren verkligen kom med 1:a maj! Gud vad varmt och skönt det varit de senaste dagarna! Har ju till och med kunnat gå utan jacka. Det märks verkligen hur mycket gladare och piggare man blir av sol, värme och fint väder!


Likes

Comments

Som rubriken säger så är KRAMPEN-träningarna igång, vilket är en tävling mellan Risbergska- och Karolinska-Gymnasiet. Detta är på liv och död och har nu varit med på två av träningarna inom, kanot och helvetesstaffeten. Vet dock inte om jag ska vara med på någon av grenarna under själva tävlingen men får se hur det blir. Det är riktigt roligt iaf! Bor du i Örebro och inte har något att göra den 8-juni borde du gå till rosta gärde haha.

Annars har det inte hänt så mycket annat intressant i mitt liv förutom att plugga, har i morgon  både Svenska nationella tal och gymnasiearbete seminarie.  Men ska bli riktigt skönt att det är klart efter i morgon! Mitt sista nationella prov (förhoppningsvis) någonsin i morgon!

Nu ska jag plugga lite på talet. Puss Puss.


Likes

Comments

Att jag redan är trött på att jobba känns ju sådär.. Ska ju göra det till jag dör typ, haha usch vad sorgligt livet låter om man säger så! Ne men sitter just nu och kollar på bilder på we<3it så att jag blir taggad på att åka utomlands och därav jobba ihop pengarna till det. Kan säga att jag är långt ifrån där än, vi har räknat på att vi kommer behöva ungefär 60 000 om vi ska åka dit vi vill. Därför är det väldigt behövligt för mig att jobba haha!

Detta var min enda sovmorgon den här veckan, ändå vaknar jag typ kvart över åtta! Kan vara för att det är första natten jag sover själv i min lägenhet på säkert fem månader så sover nog lite oroligt. Men snart kommer nog Anton hem från en 50 års fest så då behöver jag inte vara själv längre! 

Nu ska jag försöka ta mig upp ur sängen och kanske ta en springtur eller liknande, vill ju se bra ut till Thailand! 

Likes

Comments

Bilden är inte så fint tagen, men skolan serverade frukostbuffé idag och det var väldigt gott! Måste faktiskt ge en tumme upp till min skola för att dem arrangerar frukost då och då.

Annars har dagen varit väldigt rolig och spännande då jag har jobbat mina första tre timmar på mitt nya jobb som är Ica i Kopparberg. Kommer alltså flytta hem till mamma och pappa över sommaren för att spara pengar till resan. Resten av veckan ska jag dock jobba på Mc Donalds, vilket jag inte alls är sugen på.. Men det är bara att ta tjuren i hornen och göra vad som krävs för att få ihop de pengarna jag behöver.

Ska nu kolla på berg och meltzer på hawaii, haha bästa programmet. Likes

Comments