Ojjjjjj vad länge sedan de var jag bloggade. Mycket har hänt och jag får se hur pass aktiv jag blir igen. Det återstår att se! Håll utkik framåt, möjligtvis kommer jag med lite kul grejor..😜

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 1103 Readers

Likes

Comments

Tankar

Jag vet att uppdateringen är kass här inne. Har helt enkelt ingen ork för bloggen just nu. Återkommer när inspirationen är tillbaka igen. Ciao!

Likes

Comments

Vardagströssel

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeej darlings!

Nu har jag äntligen landat i vardagen igen efter en weekend i Sälen med tjejerna. Vi har haft sååå kul och jag har fått vart allt annat än mamma för några dagar och levt det liv som annars är "long gone" om ni förstår vad jag menar haha. Välbehövligt men jag har såklart saknat sönder min lilla groda hemma.
skulle jag skriva om hela resan skulle det ta år och dagar så jag kör upp lite bilder istället och låter dom tala.

(sorry för KASS bildkvalle men det blev endast mobilbilder, ni får stå ut)

​Jag är såååå glad att få ha alla dessa guldkorn i mitt liv!! Tack för en grym resa girls❤️

Likes

Comments

Benjamin 1-2 år, Vardagströssel

Nu är vi äntligen på vääääg. Vi sitter 7 tjejer i en fullpackad minibuss mot Sälen. Detta kan ju bara sluta på ett sätt - kaos!
Kameran fick bli kvar hemma av säkerhetsskäl haha men ska försöka använda mobilen så gott det går.

Gårdagen var perfekt. Det var strålande sol och vår i luften.
Vi mötte upp Emma och Stella i stadsparken för lek. Louise och Wille kom också och joinade oss. Lunch på gamla Örebro och sen vidare upp på stan för att möta upp mina babes Ida och Camilla. Hem och packa (har en tendens att alltid göra sånt i sista sekund).
Pricken över i:et var när jag kom på klockan 19 att jag lovat att baka två matpajer till Sälen. hahaha men det löste sig efter många svordomar och hjälp från Tobbe.

Likes

Comments

Vardagströssel, Benjamin 1-2 år

Idag har vi vart ute i flera timmar både på för och eftermiddagen. Vi har promenerat, lekt med pinnar och letat efter kottar. Livet som småbatnsförälder är ju väldigt charmigt ändå. Och vad jag älskar min lilla skrutt. Det är så häftig känsla att känna hur vårt band växer för var dag.

Imorgon har vi dejt med Emma och Stella på förmiddagen. Det ser vi fram emot!

Likes

Comments

Vardagströssel

Dessa skönheter kom på posten idag. De får hänga med till sälen och dansa loss! På Torsdag drar vi. Can't wait!

Likes

Comments

Benjamin 1-2 år, Vardagströssel

Benjamin har vart gnällig och pipig mestadels hela dagen. Vi var förbi Emelie på eftermiddagen på ett "homeparty" men var tvungna att åka hem redan efter 1h för att Benjamin var bara gnällig och hade inte alls någon lust att titta på kläder.
Jag t
änkte att han bara var trött då han sov dåligt i vagnen. Men när vi kom hem tog jag tempen och det visade sig att han hade 38,8 i temp. Lilla hjärtat! Inte konstigt att han var i obalans.
Nu sover han som en gris och hoppas att han vaknar upp bättre imorgon.Jag passade på att ta kort på hans yviga kalufs förut. Han börjar få riktigt långt hår och många skulle nog klippt lite nu men jag vågar inte och tror jag skulle ångra mig efter haha. Att få gosa i den nacken är rena drogen kan jag lova

Likes

Comments

Vardagströssel

Jag har stått på loppis typ hela dagen och krigat med Ida. Sååå värt det när man faktiskt får en slant för skit som bara står🙌

Känner mig inte helt 100 så det blir en lugn kväll med thaimat framför film. Trevlig kväll hjärtan!

Likes

Comments

Vardagströssel

Jag är SLUT. Jag har vart iväg precis hela dagen. Benjamin har vart hos sin farmor och jag har vart och uträttat massa ärenden. 

När jag ändå var barnfri passade jag på att hoppa in på nagelsalongen för att fixa till mina sönderbitna händer. Jag har gjort naglar i över ett år och nu kan jag inte vara utan!!

Efteråt mötte jag upp en saknad Ida och catcha upp i solskenet då hon har vart i Karibien och spelat in ex on the beach i flera veckor. Det ska bli så sjukt kul att se henne i rutan med hennes helt galna underbara personlighet haha. Tvekar inte en sekund på att hon kommer leverera underhållande tv 😉 missa inte!

Har ingen bild från idag så bjuder på en från RutatRitz-kvällen på mig och Ida som vi höll i med jobbet💋

Likes

Comments

Vardagströssel

Hej fina!

Solen skiner och snön smälter!! Jag ska snart bege mig upp på stan och uträtta massa ärenden.
Jag har rotat fram min fina mockajacka som jag längtat efter att få använda. (den är frpn Rut&Circle) En Tjocktröja under så lär jag inte frysa. Hoppas solen skiner på er också!♡

Likes

Comments