Header

Hej hörni.. de går inte så bra just nu:/ har inte alls vart på humör de senaste så därför kommer det uppdatering då o då. Men här på bilden nedanför så får ni se min nya kjol jag köpte från bikbok igår. Den kosta 249kr o ja köpte min i S.
Kram💗

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er Finisar!! Idag är jag hemma från skolan då jag är väldigt hängig och trött! Ska försöka ta mig dit imorgon!
Iallafall... jag börjar fundera på o byta skola:/ Tråkigt men för att få de så bra som möjligt så är de nog bäst så!
Kramisar!!

Likes

Comments

Hej hörni! Sorry för dålig uppdatering!! Har precis börjat 1an,gymnasiet! O en hel del annat så har inte riktigt fått tid o skriva av mig här! Men bättre uppdatering kommer! Idag åt jag på stan med Elton och lite annat🌸Tack för 1000 läsare!! Jättekul!!
Har inte jättebra humör just nu men de blir bra snart❤️

Kram kram favoriter!!

Likes

Comments

Hej hörni!! Alltså måste ba göra en snabb uppdatering😛Jag mår så jäkla bra just nu! Livet är hur bra som helst,skolan börjar på måndag,börjar gymnasium faktiskt🙈 Ska bli spännande iallafall!! Ikväll ska ja träffa lina o dem förmodligen,och kanske E.

Ni måste lyssna på sex-hov1 om ni inte gjort de!! Min nya favvolåt!!
Puss puss💗

Likes

Comments

Hej igen,de va några dagar sen!! Nu har jag äntligen kommit hem igen från Gotland och har faktiskt haft det riktigt bra! Har mått toppen och känt lycka typ mest hela tiden. Väldigt skönt!
Iallafall har haft det så mysigt så här kommer de lite bilder från "resan". Var där med min mamma och syster! Skriv gärna förslag osv på vad jag kan skriva om🌸
Puss

Likes

Comments

Följ mig jättegärna på insta!! Lovisadymle
Snap-lovisa_dymle
Fb- Lovisa dymle

💗🌸💗🌸

Likes

Comments

Hej igen hörrni! De va några dagar sen sist,har vart hos min syster i Göteborg o hälsat på,har vart på Liseberg o lite andra saker,haft jättemysigt,dock så känner jag inte igen mig själv just nu.. känns som jag tappat bort mig själv o är helt lost i livet. O vill inte bo i Västerås vill bara bort härifrån så snabbt de går typ... men Aja.. What 2 do. Är hemma igen iallafall och ska tvätta o packa om för inatt bär de av till gotlaaaand,ska bli helt okej ändå. De kommer bilder i veckan o uppdateringar!! Om de är något inlägg som önskas så kommentera det!! Kramis🌸🌸

Likes

Comments

Hello igen! La inte upp något mer igår då jag sov hos Olivia så jag kände att jag umgås hellre med Olivia och alva då jag inte hade vart med dem på hur länge som helst,men här kommer 5 saker jag verkligen vill ha! Kram

Likes

Comments

Hej igen,idag kommer de inte så mycket då jag bara vill ta det lugnt och inte tänka på så mycket.. vi skulle haft 11 månader idag jag och Otto tyvärr.. men Jaja. Ska sluta tjata om honom nu haha.. saknar han än idag och älskar han mer än ja någonsin gjort.. vet ej hur ahah. Men men senare kommer de lite wanties och så💗Kramis sålänge Finisar!

Likes

Comments