(Klicka på någon av bilderna för att komma till receptet!)

Glad eftermiddag på er! Varken idag eller imorgon har jag några lektioner så idag sov jag till 10, drog mig i sägen en timme och sen tog jag mig upp får att baka mina favortikakor; rockyroadkakor! Choklad, jordnötter, kola och marshmallows i en kaka, hur gott låter inte det?

Nu på eftermiddagen ska jag bara ta det lugnt, kolla på film och prata med saknade vänner som bor aldelles för långt bort..

Hoppas ni har en bra fortsatt eftermiddag och kväll! x

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

08:00
Blev inget inlägg igår då jag kände att jag verkligen inte orkade skriva ihop någonting. Pluggade hela förmiddagen, hade prov på eftermiddagen och när jag kom hem ville jag bara ta det lugnt. Har nämligen gått och skaffat mig en rejäl förkylning, vilket jag verkligen nekar för mig själv då jag ska på musikal i Stockholm imorgon som jag verkligen inte vill missa (men med tanke på hur envis jag är kommer jag åka hur sjuk jag än blir). Sjukanmälde mig från min ända lektion idag som var 45 minuters Spanska, känner att jag vill stanna hemma idag, vila ut och förhoppningsvis bli bättre tills imorgon, men nu ska jag skriva klart en filosofi uppgift som ska in idag. Ha en bra förmiddag!

13:00
Med tanke på att jag har mått sämst har jag haft en lite pamper morgon med dusch, ansiktsmask, ögonbrynsfixande (maybelline tattoo brow är min nya holy grail) och städande i mitt rum då detta alltid får mig att känna mig fräshare. Har också börjat kolla på en gamal serie favorit; Glee! Verkligen en bra serie som jag rekomenderar starkt om ni inte redan sett den.

Hoppas ni haft en toppen dag! Vi hörs imorgon (och då ifrån Stockholm!)

Likes

Comments

Onsdag idag och halva skolveckan har gått. Idag slutade jag vid tolv då man inte behövde gå på eftermiddagslektionen, så jag tog mig hem för att fortsätta mitt pluggande därifrån. Har ett prov imorgon, en uppgift som ska in på fredag och ett tal torsdag nästa vecka. Så både idag och imorgon blir det plugg plugg plugg för mig så jag kan ta det lugnt fredag kväll och i helgen när jag ska till Stockholm.

Juste: idag är det kanelbullens dag, så detta firade jag såklart med en färsk nybakad bulle från Tranellska och en stor mugg te; perfekt för en eftermiddag med pluggande.

Hoppas ni haft en bra morgon/förmiddag!

(Färgade ju håret igår! Så här blev det↓)

Likes

Comments

Som jag nämnde i förra inlägget så tycker jag inte om tisdagar så värst mycket, men denna tisdagen har varit rätt så skön faktiskt. Engelskan var chill, religionen mer chill och svenskan mest chill (ja, jag vet att jag överanvänder ordet chill) så dagen rullade på bra.

Gick ned på stan efter skolan för att möta upp min mamma och köpa hårfärg. Vi tog bussen hem och sedan övningskörde jag runt i en timme innan vi hämtade upp min lillebror från skolan. Efter att jag fått i mig någonting att äta bokade mamma och jag tågbiljetter till i helgen, vi ska nämligen sova på hotell i Stockholm och kolla på musikalen Cats. (Kommer shoppa en hel del också...) Lade i hårfärgen för ca en timme sedan, och nu är det lite mer rose rosa, älskar älskar älskar det.

Hoppas ni haft en bra eftermiddag och att ni får en bra kväll!

Likes

Comments

Hejsan! Idag är det den värsta dagen på veckan enligt mig; tisdag.
På schemat idag är Engelska 7, Svenska 3 och Religionskunskap 1, så lektionerna idag är iallafall roliga även fast dagen i sig inte är det.

Efter skolan väntar plugg. Plugg till prov och plugg till tal. Vet ni vad Pecha Kucha är? Det är när man pratar 20x20. Du har tjugo bilder i ett bildspel och från prata tjugo sekunder till varje bild, så talet blir ungefär 6,7 minuter långt. Ska redovisa ett sådant tal på torsdag nästa vecka och mitt tema är konserter, rätt roligt ändå! Att skriva och prata är det jag gör bäst, även fast jag alltid är supernervös innan.

Ha en bra dag!

(Pst, it's October third ↓)


Likes

Comments

instagram@lov.isa