Long time no see


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 148 Readers

Likes

Comments
Hela denna vecka har inprincip handlat om födelsedagen! I lördags firade jag med mina kompisar från förra klassen, hur mysigt som hellst

Love

Likes

Comments


  • 904 Readers

Likes

Comments

Likes

Comments
Saknar somnaren så mycket!
Precis i slutet var mitt och ett annat lag med på sommarkrysset vilket var hur roligt som hellst! Att få se hur tv går till påriktigt, att det inte bara är det skärmen visar. Även fast jag tyckte vi inte var superbra är jag ändå väldigt glad att jag var med.

  • 1003 Readers

Likes

Comments

Förra veckan var jag i Italien med skolan. Vi har haft en utbytesvecka där och italienarna var här i Sverige i våras. Vi svenskar hade det verkligen hur bra som hellst. Vi var i milano, shoppade, gick i alperna, åt massvis, åkte båt och besökte skolan. Det roligaste var att se hur de i Italien bor, det finns så många skillnader jämfört med Sverige. Den största skillnaden var nog maten. Till middag fick vi förrätt, TVÅ(?!?) varmrätter och sen den obligatoriska italienska glassen. Om vi inte åt upp trodde dom att vi ibte gillade maten eller att vi hade någon ätstörning, så det gällde att äta upp allt.
Kan bara summera den veckan på ett sätt: B Ä S T!!

  • 1008 Readers

Likes

Comments


Jag har äntligen hittat mitt älsklings te. NKs "Champagne cream". Köpte det först till min kompis men ångrade sen att jag inte köpte det till mig också så jag var bara tvungen att åka tillbaka för att få njuta av det jag med!

  • 1123 Readers

Likes

CommentsEftersom sista lektionen var inställd idag bestämde jag mig för att göra chokladbollar! Dom blev huuur go'a som helst efter jag hade i några matskedar nutella, en stor rekomendation. Nu tänkte jag frossa lite i mina chokladbollar samtidigt som jag gör en tråkig juridikläxa

Love

  • 1133 Readers

Likes

Comments

Förstår inte att jag har missat den här låten! 

I freaking love it


  • 1133 Readers

Likes

CommentsGodmorgon!

Påväg till skolan nu! Tänkte att det skulle vara varmt så jag festade till det med klänning idag men så fort jag kom ut genom dörren kände jag att det var ett dåligt val men som vanligt var jag sen så jag hann inte byta kläder, typical Lollo.

Efter skolan har jag träning och sen blir det väl som vanligt en kväll med tvtittande på både Big Brother och PH

Love

  • 1156 Readers

Likes

Comments