• 20 readers

Likes

Comments

Nu ska vi dra ut en sista gång till den ökända bargatan. Det blev inte alls lika många gånger som vi trodde men vi hoppas på en bra sista kväll!

  • 21 readers

Likes

Comments

Efter ett dygn av att må dåligt så år jag äntligen, nästan, back on track. Känner mig lite tung i huvudet men annars är allt rätt bra. Paulina har lite ont i halsen och är täppt men även det verkar va på bättringsvägen. Så himla tråkigt att ens semester förstörs helt av ens mående... Jag har inte varit sjuk på åratal känns det som, så måste det hända precis när man åker utomlands... :/ Idag ska vi försöka ta det lugnt och bara återhämta oss. Ligger mestadels i skuggan vid poolen. Hoppas att resterande tid blir lika bra som de första dagarna.

Likes

Comments

Såhär såg dagens frukost ut. Jag tog en amerikansk pannkaka med nutella på. Den är god men den är så tjock och stor. Hade hellre ätit några små. Sen tog jag bröd med smör, pst och gurka. Testade även en croissant med något som jag tror var nutella i. Den var sådär, tror de stått där ett tag. Tog även juice och te att dricka till. Juicen smakar bra, och även teet. Det är apelsinsmak på juicen och jordgubbssmak på teet. Frukosten tycker jag ändå är bra i helhet. Det finns något för alla.

  • 60 readers

Likes

Comments

Såhär såg dagens middag ut. Jag tog köttfärs och spagetti med ost och ketchup, broccoli och majs, någon slags risblandning och tsatsiki med gurka till. Jag tycker att maten är helt okej. Det är väldigt mycket samma varje dag och inte alls varierande. Drickan är dock god, varken vattnet eller läsken smakar klor eller någon annat konstigt utan jag tycker att det smakar bra. Till efterrätt finns det både frukt och lite tårtor och bakelser. Jag tog en supergod chokladmousse till efterrätt ikväll.

  • 71 readers

Likes

Comments

Såhär ser poolområdet ut och jag tycker det är bra, även fast det är rätt litet. Det är rätt tyst, vilket förvånar mig eftersom vi bor mitt i stan. Det är varmt vatten i poolen och det finns gott om solstolar även fast det är litet. Personalen är väldigt trevlig. Dom kommer ut till poolområdet med olika typer av snacks, så som smoothie, druvor eller toasts vilket är hur trevligt som helst. Läser även en bra bok som verkar spännande! Vi ska nog chilla här vid poolen mest hela dagen. Eftersom jag har skavsår är det inte så kul att gå till havet för jag kan inte gå i flip-flops, men vi kommer försöka ta oss ned till havet imorn.


  • 75 readers

Likes

Comments

Här kommer lite bilder från rummet. Jag tycker det är fräscht och det duger absolut. Speciellt badrummet tyckte jag kändes fräscht, vilket är viktigt. Vi ska kanske byta rum för vi är på bottenvåningen och vi vill gärna ha en balkong, som det faktiskt står att vi ska ha på vår bokning.

Likes

Comments

Flygresan gick bra. Sov dock ingenting eftersom det både var högljutt och jag satt i mitten, så det var inte så skönt. Vi hann bli väldigt hungriga innan maten kom, men när den väl kom så var det väldigt gott! Maten bestod av varmt bröd med ost, skagenröra, ris med kyckling i currysås samt en chokladkaka och salta crackers.


När vi kom fram till Rhodos var det sjukt varmt. Transferbussen hade ingen luft så det var en nära döden upplevelse. När vi kom till hotellet fick vi äta lunch direkt. Vi kom fram runt 13-14. Jag åt spagetti och köttfärssås som jag tyckte var god. Vi fick vänta ett tag till rummet var klart, så vi gick på promenad för att kolla runt och hitta till olika saker. Har redan lyckats få skavsår :)))))) nu ska vi bada!


  • 101 readers

Likes

Comments

Nu sitter vi och väntar på flygplatsen. Taxiresan hit gick bra, han kom i tid och körde bra. Det tog ungefär 40 minuter. Allt har gått bra hittills, jag fastnade inte i säkerhetskontrollen som jag brukar. Vi är väldigt hungriga men vi har mat på planet! Vi kommer va framme på Rhodos 12.00 lokal tid.


  • 110 readers

Likes

Comments

Tjenare tjenare! Nu har jag skapat en blogg för att dokumentera min resa till Rhodos!! 🎉

  • 111 readers

Likes

Comments