Denna highligter kommer då ifrån Mac och jag älskar den så otroligt mycket. Den passar så otroligt bra till min hudton och är hur bra som helst och ger även de där perfekt glowet.

PS. Den doftar otroligt gott också haha

Denna highligter kommer då ifrån Benefit och är en blöt highligter. Den passar perfekt när man vill ha lite highligter på ställen i ansiktet som man inte når med en stor borste. Den håller dessutom hela dagen då den sjunker in bra i huden. Jag älskar den verkligen och den ger ett super fint naturligt resultat.

Dessa två highlighters är samma bara att ena är i blöt form och andra i torr form. Dom kommer ifrån Becca och ger verkligen de där glowet så om ni är ute efter nån som verkligen ger glowet så rekommenderar jag verkligen dessa två godingar!

(Opal heter färgen på dessa två highligters)

Dessa highligters är verkligen en av mina favvosar. Dom ger verkligen de där glowet som man vill ha och pigmentet är obeskrivligt hur bra de är. Formulan är rätt så krämig ändå och den bara smälter in på huden så bra. Dessa highlighters kommer ifrån Anastasia och jag REKOMMENDERAR dom verkligen!! <333

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tröja: BIKBOK

Kjol: BIKBOK

Skor: Nike

Keps: New Era - NY Yankees

Likes

Comments

Happier- Ed Sheeran

https://open.spotify.com/track/2RttW7RAu5nOAfq6YFvApB

It Ain´t me - Kygo, Selena Gomez

https://open.spotify.com/track/3eR23VReFzcdmS7TYCrhCe

All time low- Jon Bellion

https://open.spotify.com/track/1CnPYaKxTVb4LWOtiGOm0m

Something just like this- The chainsmokers, Coldplay

https://open.spotify.com/track/1dNIEtp7AY3oDAKCGg2XkH

​Shape of you- Ed Sheeran

https://open.spotify.com/track/7qiZfU4dY1lWllzX7mPBI3


Älskar verkligen dessa låtar speciellt Happier. Om ni inte har lyssnat på dom än borde ni verkligen göra det eftersom dom är så gaaaalet bra!!<33

Likes

Comments

Jag älskar verkligen dessa avokado mackor. De är otroligt mättande och så goda. Jag rekommenderar verkligen att prova dessa godingar om ni inte har gjort de förut. Om ni har ätit de förut vad tyckte ni om det? gott. helt okej. äckligt? kommentera vad ni tycker,skulle va så kul att veta.

Jag tänkte iallafall dela med mig mina små knep på hur jag brukar göra mina avokado mackor:)

Jag brukar först rosta 2 mackor. Därefter delar jag upp avokadon i två delar och mossar den sedan i en skål. När de är klart tar jag smör på mina rostade mackor och lägger sedan på avokadon. När avokadon är på mackorna mosar jag den lite lätt med en gaffel igen. Därefter häller jag på salt och lite peppar. Enjoy!:)

Likes

Comments

Hej! Detta är då mitt första inlägg här på min blogg. Jag heter då Lovisa Celander och är 14 år. Jag har ett otroligt stort intresse för film och redigering så därför har jag också då en youtube kanal som heter lovisacelander. https://www.youtube.com/user/Lovisacelander

Jag gillar även mode,skönhet, att fota och även musik. Jag kommer att blogga om lite allt möjligt tillexempel outfits of the day/ week. Eller tipsa och rekommendera olika produkter jag ÄLSKAR.

Mina sociala medier om ni skulle vilja följa mig där.

Instagram: Lovisacelander

Youtube: Lovisacelander

Snapchat: lovisacelander

Ha de så bra! kram

Likes

Comments