Heej! Jag letade lite kläder som jag kunde visa er som inspiration. Då när jag scrollar ner så ser jag att det är rosa för tjejer och blått för killar. Varför är det så igentligen? Många har ju växt upp att Barbie- rosas bilar-blått. Men det finns ju dem tjejer som älskar bilar och blått å tvärtom. Har tänkt på detta ett tag nu förstår ni. Om vi skulle förändra detta så skulle det ju självklart vara super men nu så är det ju så att om en tjej och en kille skulle få välja så skulle antagligen killen ta blått och Tjejen Rosa.


Det finns dem som är Emo eller Kawaii (stav) alltså olika stilar. Och dem som kläs sig så blir mobbade. Varför är det så? INGEN PERSON har en anledning att börja hata på personen. Det "vanliga" idag är typ jeans, coverse, Nike, Michael Kors, Louis Viton (väska) och en tröja från bik bok eller Hollister. Det är ju jättebra om alla får se ut som alla vill och inte blir mobbade. Men aja det var det jag ville säga😂 (NO HATE)


Om man villa ha coverse och Michael kors väska osv. Ha det då för det är super snyggt! Om man ville ha t.ex. Kawaii ha det då! Jag tycker att den stilen har väldigt gulliga klänningar😂 Och emo är alltid så himla coola(på ett bra sätt) och har alltid snygga skor tycker jag😂


Men HAAADDDEEE

Likes

Comments

Hej! Ville bara säga att jag heter lovisacelander på instagram,youtube och Videofy/me!

Detta blev ett kort inlägg men skit samma!😂
Vi höööörs HADDDE!

Likes

Comments

Hej! Som ni kanske märker så har jag ingen profilbild osv. Det är för att man måste göra det på en dator och jag har ingen dator👏 Jag bloggar nu från min iPad och kanske från mobilen ibland. Tänkte att jag skulle gå in på mammas dator eller fråga syrran om hon kan hjälpa mig😂 Men aja! Ha det bra god att!:)

Likes

Comments

Hej! Idag så köpte jag ett par nya skor. Jag och min Pappa åkte typ till massvis med affärer men hittade inga bra skor, haha. Den sista affären så hittade jag dessa😍 Dem är så bekväma! Om ni tvekar för att köpa dem TVEKA INTE! dem hära skorna heter Nike Air Force 1. Hon som jobbade i butiken sa att dem var slut ÖVERALLT I HELA EUROPA! Tur att jag köpte dessa skor.

Likes

Comments

Hej! Nu så är det verkligen vår😃! Solen skiner nu! Men nu tänkte jag lägga upp lite bilder så HADDEE,

Likes

Comments

https://m.youtube.com/watch?v=BPgEgaPk62M

Likes

Comments

Hej allihopa! Imorgon är det måndag och det är sista dan på Helgen. Klockan är mycket och jag borde sova me naja. Min hjärna tänker typ nån slags amerikansk tid😂 jag måste sova men nu så ska ni få läsa något vettigare en när jag skriver att jag inte kan sova. Jag har en Annan blogg fast en Annan bloggportal och denna är MYCKET bättre. Lättare att redigera! Men aja måste försöka sova nu.

Likes

Comments