Torsdagen den 2/6, alltså igår, åkte jag och min underbara klass till Gröna Lund som klassresa. Vi hade det så kul på Grönan och jag tor att alla tyckte det. På kvällen skulle vi sova i en lokal i kjula och äta och göra olika aktiviteter osv.

När klockan typ var runt tolv på kvällen gick vissa och la sig och andra var uppe och prata och skratta osv. Jag var en av dm som liksom ville sova. Jag låg där på min luftmadrass och försökte sova, men det gick sådär. Det var säkert runt 30 grader i lokalen och vi kunde inte öppna några fönster. När jag tillslut höll på att somna så hör jag hur de säger på andra sidan av rummet att någon går i sömnen och att någon hade skrikit. Det gör det ju liksom inte lättre att somna då. Jag somnar en stund men vaknar sen av att någon hostar och sedan går ut. Då tror de andra att hen går på toa och skulle spy, så då sa alla att hen gjorde det :/ 

Efter det somnade jag och det hände inte så mycket mer. Men det var lite kaos och jag tror inte riktigt att någon sov hela den natten. Själva klassresan isig var supermysig, men just natten var ju lite all over the place.

Hoppas iallafall att ni sov gott den natten :)

Puss och kram skumbanan <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejhej!

Jag heter Lovisa Carlsson, som ni kanske redan har förstått. Jag är en tjej på 12 år som gillar allt möjligt, men jag gillar främst att dansa,vara med kompisar och fotografera. Jag är helt ny på det här med att blogga så jag försöker experimentera lite. Jag kommer att skriva lite om allt möjligt här, som t.ex. vad som har hänt om dagen eller vad som händer i mitt liv. Det skulle vara så kul ifall ni ville fortsätta att läsa mina blogg inlägg och följa min lilla resa!

Puss och kram skumbanan <3

Likes

Comments