Idag har jag, pappa och bror varit ute en sväng med båten. Vi invigde pappsens nya bastuflotte, grillade och drack gott. Kände verkligen hur jag uppskattade skärgården när jag väl var där ute, så sjukt vackert. Inom tio år när jag är klar med min utbildningen samt när jag hittat min soulmate så ska jag köpa mig ett hus i skärgården, helst på en ö långt bort ifrån där jag bor nu.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​BRÅVALLLIIIIII. vi hade sååååå kul. fjärde året på raken som vi var där och detta var nog bland de bästa året. föregående år så har vi oftast varit för pack för att komma ihåg att gå på artister och bara fastnat på massa olika camps. men detta år gick vi på alla artister vi ville se, vi hade ett sjukt kul camp me massa trevliga människor. yasyasyays.

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Goodmorgooon säger jag efter att ha sovit ca 12 h, såå skönt! Det var välbehövligt efter en dramatisk helg som krävt mycket psykisk energi. känner nu att jag kan lämna det bakom mig efter att ha vilat, det är bara ta nya tag och göra saker så får mig att må bra. Anledningen till att jag inte är på jobbet är för att förskolan är stängd idag, vi hade för mycket personal som var sjuka, hade varit jag med typ 15 barn om vi hade öppet och det hade varit kaos! så jag ska typ planera lite aktiviteter hemifrån idag och sen är jag klar och betald hela dan😁😁

Startade dagen med lite brunch. Två matiga mackor samt yoghurt med müsli, så gott och enkelt. Planen är idag att ta en PW till solariet för och ta en 20 minuter där, sen direkt till gymmet för att checka av Cycling och absolution, efter det finns det ett zumba pass som jag kanske går på, bestämmer mig för det sen! Nu ska jag kolla farmen å såfta!

En bild från helgen, Elin som är våran praktikant på förskolan! Bra tjej dedär.

Likes

Comments

Vill åka någonstans långt bort ifrån Sverige, eller egentligen bort från norrort, är så jävla trött på människor och bubblan som alla lever i här, som man tyvärr blir en del utav. Jag vill till Brasilien och softa på stränder, dricka paraplydrinkar, träffa nya inspirerande människor och bara njuta av att man existerar. För att i Sverige, den här tiden på året är det svårt att göra de.

Likes

Comments

Likes

Comments

Måndag igen och dagen har varit lyckad! Med detta väder börjar vårkänslorna komma även fast det fortfarande bara är januari!! Kan inte låta bli att drömma mig bort till när maj kommer och våren sätter igång på riktigt.. men tills dess ska jag försöka leva i nuet och fokusera på mina mål. Dagen började med en prommis med ungarna, hur härligt som helst.

Efter jobbet blev det som vanligt spinning och corepass som gick ovanligt bra efter en helg fylld med skitmat och alkohol. Har så sjukt dåliga matrutiner. Mån-fre håller jag hårt i mitt nackskinn för att ha en dag på helgen då jag får fuska, istället blir det att jag trycker allt jag vill ha lör-sön, detta måste det bli ändring på. Nu blire käk och sen får vi se vad kvällen erbjuder!

Likes

Comments