Header

Här har vi lite bilder ifrån igår. Vi bestämde oss för att göra som en typ av picknick på grund av sommarvädret. Baguetterna gjorde vi hemma innan vi började dra oss ut mot Trollsjön. Var riktigt härligt med frisk luft, sol och John Mayer på Axels mobilhögtalare (sätt på musiken högst upp i inlägget för att få en feeling om hur det kändes).

Fick låna Axels tröja när vi gick ut ifall det skulle bli kallare senare. Hahahh inser nu i efterhand att jag hade blivit riktigt felplacerad i skogen med blus, kostymbyxor och glittriga örhängen. Att jag ALDRIG lär mig klä mig efter väder!

Bisou

Likes

Comments

Woow Sverige! Kan säga att känslan att behöva ta av sig sin jacka för att det är för varmt är oslagbart. Är riktigt imponerad över att det är sommarväder i oktober. Det är även inte vilken oktoberdag som helst, det är 15 oktober. Min och Axels Halvårsdag!

Så här har ni lite bilder på hur jag ser ut idag (+två gamla bilder på mig och Axel). Någon timme efter att bilderna blev tagna insåg jag att jag var tvungen att stressa ner till stan. Hann inte köpa en present till Axel igår eftersom alla affärer stängt. Men nu är presenten klar och har även hunnit stressköpa baguetter som jag lovat honom. Inser nu att jag inte hade så bråttom som jag trodde eftersom bussen går om 20 minuter och jag är redan är på busshållsplatsen.Så skönt att sitta här i solen och bara andas lite och ta in allt, shit vad lycklig jag är. Så taggad på dagen och mer bilder ifrån idag kommer imorgon.

Bisou

Likes

Comments

Dagens mellanmål var hur gått som helst. Älskar kombinationen av banan och avokado men försöker att inte göra den allt för ofta. Men idag ska jag plugga massa matte innan jag åker till Axel så fick bli lite "lyxigare" mellanmål idag. Supergott! Förutom banan och avokado hade jag även i broccoli, gröna linser och havremjölk.

Min nya mattelärare sa att det alltid finns "genier" i alla hans klasser. De eleverna som är så smarta då de inte ens behöver plugga. "Det är lugnt, jag börjar plugga några dagar innan nationella istället. Jag är bra på matte". Sedan kommer nationella och då säger de... "titta jag fick D utan att plugga någonting! Tänkt dig vilket geni jag är och hur bra betyg jag hade fått om jag pluggade". Insåg då att det där är så jag. Har inte pluggat till ett matteprov sedan jag gick i 6:an och klarat mig bra genom åren med bra betyg. Nu i 2:an är det verkligen dags att faktiskt börja plugga matte hemma för nivån är så mycket högre. Dags att bli ambitiös Lovisa!

Bisou

Likes

Comments

Började läs igenom den här boken idag och igår. Tycker den är så intressant och har lärt mig väldigt mycket nu om hur våran kropp fungerar och vad framför det vi stoppar i oss påverkar hur vi mår. Boken har även 60 stycken recept som i grund och botten är inspirerade till att vara växtbaserande. De flesta är även vegansk förutom några med ägg i.

Är så sugen på att någon gång snart köra helt rawfood i två veckor eller mer. Efter alla dessa antibiotika kurer behöver verkligen jag en nystart. Grejen med rawfood är även att man får mer näring ocj enzymer än vanligt på grund av att de dör när de hättas upp över ca 42 grader.

Måste även skriva att jag är lite stolt över mig själv idag för stannade kvar i skolan och pluggade i 2 timmar. Känns så skönt nu i efterhand att nästan vara klar med min redovisning, eller den är klar men måste kunna den också.

Bisou

Likes

Comments

Espressohouse var helt fullt med människor idag så det var nära att jag och Alma inte fick plats. Inte så konstigt dock. En regnig söndagseftermiddag måste spenderas på ett fik. Det är bara synd att det inte är lika mycket öppet på söndagar.

Mina bilder ger inte rättvisa till hur fint det är där inne. Älskar inredningen så mycket, jag sa just det till Alma. "Tänk om man en dag kan jobba med det här, att inreda caféer och restauranger. Vilken dröm" Gud vad jag drömmer om framtiden hela tiden. Jag glömmer helt att leva i nuet, som om jag glömt bort att jag en gång i tiden drömde och längtade efter gymnasietiden.

Likes

Comments

Undrar om folk tröttnar på alla mina spegelselfies? Aja de är iallafall riktigt roliga och ta. Orkar verkligen inte vara seriöst på alla mina bilder. Om jag känner mig riktigt glad så tycker jag att det ska få synas. Varför är jag glad? Helt ärligt vet jag inte. Allt känns bara så bra men kan inte sätta fingret på det. Kanske känns lite extra bra nu eftersom förra veckan inte alls var på topp.

Såhär kommer jag se ut ikväll. Ska hem till en klasskompis för att äta och dricka goda drinkar så det känns riktigt mysigt. Trivs så bra med tjejerna och är så tacksam över att vi går i samma klass. Helt sjukt att jag bara känt de i ett år, men samtidigt har allt gått så fort. Var det verkligen förra året som jag började gymnasiet? Ha det fint ikväll nu!

Bisou

Likes

Comments

Det första jag gjorde idag när jag kom hem ifrån skolan var att göra mellis. Skolmaten var tyvärr inte alls god och speciellt inte det vegetariska. Har som mål att äta så mycket vegetarisk som jag kan så blev så besviken. Slutade med att jag fick ta en portion av kycklinggrytan istället eftersom jag visste hur mycket energi jag behövde till eftermiddagen. Minns hur jag kände mig de eftermiddagarna som jag var sjuk i min ätstörning. Allt snurrade. Gick inte att vara vaken på lektionerna. Att jag var så utmattad så jag inte ens orkade prata med folk i min närheten. Aldrig igen, ska aldrig dit igen. Just nu är jag till och med så rädd för att hamna där så jag vågar inte äta för lite.

Men nu till lite roligare grejer. Satt idag på engelska lektionen och ändrade min design på bloggen. Eller egentligen gick allt åt helvete så det såg lite skumt ut i några timmar. Nu när jag är hemma med bättre internet så fixades allt tillslut och är riktigt nöjd med resultatet.


Bisou

Likes

Comments

Att klockan redan är två! Har bara hunnit göra tre saker idag. Ut och gå med Doris, äta frukost och äta lunch. Måste börja ta tag i min ska göra lista men började titta på Temptation Island när jag åt lunch och är lite fast vid det nu. Svåra val det här. Ska jag vara mogen och plugga eller titta på en reality serie där folk super ner sig själva? Hmm

Förutom att plugga så ska ett träningspass hinnas med. Det är mage idag som gäller och även milen. Tagga! Håller föresten på med ett litet projekt idag, eller projekt och projekt men tänkte prova att äta vegankost idag. Tror inte jag kommer känna någon skillnad på bara en dag men kan vara bra nu att vara extra nyttig nu när jag är inne på min 5:e antibiotika kur för iår. Hahah sedan har även mamma inspirerat mig lite nu när hon tillfälligt åter råkost.

Bisou

Likes

Comments

Sitter just nu i Axels soffa med en kopp te i handen och en filt runt benen. Axel spelar musik och tycker det är så roligt att se honom helt fokuserad på gitarren. Men inget slår när han spelar trummor. Första gången som han spelade för mig blev jag helt paff över hur duktig han var. Han började försvinna iväg i sen egen värld genom att blunda och luta huvudet lite snett ner till vänster. Tror jag helt seriöst skulle kunna se honom spela så i flera timmar, creepy? Kanske lite. Men helt ärligt, beundrar hans passion till något och saknar lite den känslan.

Nu är dagens planer att plugga lite, träna och gå på bio ikväll.

Bisou

Likes

Comments

Orkar inte leva i kaos

Inredning

" Nu är mitt lilla projekt klart. Stor betoning på lilla för detta behövde inte så jättemycket energi. Rensa ut en låda. Köpa eller leta fra…"

Middag På Vimmerby Stadshotell

Mysiga minnen

" Lite sent ute men den 15 september firade jag och Axel 5 månader ihop. Här kommer lite bilder ifrån kvällen. Kram! "

Hur man vet när jag inte mår så bra

" Helt ärligt tror jag att de flesta känner igen sig i situationen. Ibland när vi inte mår så bra så påverkar det våran vardag. Hur det påve…"

Amerikanska pannkakor

Dagbok

" Sitter just nu i Axels soffa med en kopp te i handen och en filt runt benen. Axel spelar musik och tycker det är så roligt att se honom he…"

Tälta På En Sjö?

Mysiga minnen

" Är så extremt uttråkad just nu, hatar att vara sjuk och hemma ifrån skolan såhär många dagar i rad. När jag vaknade så hade jag bestämt mi…"

Doris

Dagbok

" Hon vet att hon inte får vara i soffan. Smart som hon är så hittade hon ett litet kryphål i våran regel. Ryggstöd är ju inte samma sak som…"

Plugga vs Serier

Dagbok, Träning

" Att klockan redan är två! Har bara hunnit göra tre saker idag. Ut och gå med Doris, äta frukost och äta lunch. Måste börja ta tag i min sk…"

Mina Kära Hörlurar

Dagbok

" Mamma hittade mina hörlurar imorse! Blev så extremt lycklig för att har varit utan de i en månad nu och har inte orkat (eller haft råd heh…"

Blogg Utan Header

Dagbok

" Tror jag bloggat i nästan två månader nu men ändå varit utan en header. Första kvällen jag satt uppe halva natten för att vi igång en blog…"

5 månader

Dagbok

" Idag är jag bortskämd. Riktigt riktigt bortskämd. Först av allt så ska jag fira 5 månader med världens finaste kille. Är alltid så lycklig…"

Modevisning - Nygårdsanna

Mysiga minnen

" Wow vilken dag och den innehöll inte direkt mina vanliga rutiner. Ända gången någon brukar sminka och fixa mitt hår var inför konståknings…"

Ny design

Tankar

" Det första jag gjorde idag när jag kom hem ifrån skolan var att göra mellis. Skolmaten var tyvärr inte alls god och speciellt inte det veg…"

Sneak Peak Modevisning

Dagbok

" Just nu sitter jag i kö i Linköping och accepterar faktan att det kommer ta mer än en timme att ta sig hem. Har precis varit iväg på klädp…"

L Som Lat

Dagbok, Träning

" Min dag summerad i tre bilder. Förutom att jag sprang milen imorse så har jag inte lämnat soffan. Äskar det! Jag funkar inte som människa …"

Spanien, här kommer jag!

" Är så himla glad just nu. Jag gjorde det! Jag kom med på utbytet med min skola så ska få åka iväg en vecka i mars för att bo i en spansk f…"

Tuff Dag

Träning

" Angående titeln så kan jag bara skylla på mig själv. Ställde klockan på kvart över 5 när jag kunde valt att sova till 6. Jag erkänner att …"