Postad i: Mat, Resor


Att man ska hitta fantastisk vegansk mat inne i en köttby, kanske inte låter sådär super troligt, men gissa vad! Det var precis det jag gjorde när vi var i Köpenhamn. Detta trendiga, gamla område, bjöd på flera olika restauranger och där fann jag bland annat detta indiska ställe. Jag tror aldrig att jag har fått in så stora portioner och jag tror inte heller att jag har fryst så mycket som jag gjorde när jag satt där ute i blåsten på kvällen! Därför var det extra gott att maten var stark, så att kryddorna och hettan kunde ge lite värme inifrån och ut! Filten som jag virade om, trots att offentliga filtar är det sista jag brukar vilja ha runtom mig, var också till hjälp! Men det var värt det, för maten var omsagt fantastisk!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Postad i: Vardag


Om du har varit i Varberg, kanske du vet att det finns ett berg vid namn "hästhagaberget" och då tycker man kanske att det borde finnas hästar där. Det låter ju rimligast, svaret är dock nej. Inte en endaste häst går att skåda, däremot finns det ett helt gäng får som går fritt och betar där uppe! Det räcker med att du bara kommer nära kullen så hör du ett "bäää". I alla fall så länge som det är sommarsäsong, som det som tur är fortfarande är, tack och lov! Därför var det inte konstigt att jag blev mött av dessa ulliga djur när jag gick en promenad där efter skolan!

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Det är första dagen för mig i skolan och så även första gången för riktigt sommarväder! Jag vill säga äntligen, men det känns tyvärr lite sent! Sol och blå himmel skulle det ju ha varit i juli, inte när det snart är september. Att lägga sig ute i solen nu, känns till och med extremt fel, men det struntade jag i!

Såklart fick min ELLE hänga med ut i solen och gotta sig på vår balkong!

Hårbandet köpte jag i Köpenhamn, Glasögonen köpte mamma som ung. Linnet är från H&M och kjolen Från Ginta Tricot

Utanför vår balkong växer en hel äng av blommor ( i alla fall nästan) och om har tur kan man då få syn på någon av fjärilarna som brukar flyga omkring där. Om man har riktigt tur, kan man även få chans att fota någon av dem!

Likes

Comments

Postad i: Resor


Att Köpenhamn är Nordens egna lilla Paris, har jag redan konstaterat och att då finna både en fransk butik och resturang i staden, känns inte så konstigt.. Snarare helt självklart! På "Ny Østergade 32, 1101" i Köpenhamn ligger detta mysiga lilla ställe vid namn Beau Marché Det passar den som så vill fynda någonting unikt vintage, dricka ett glas vin, eller vill äta en fräsch lunch. Kanske till och med alla tre, för varför inte passa på när man ändå är där? Jag själv kom ut med en handstor groda i keramik, ett konstigt köp tycker kanske ni, men så söt som den var, kunde jag inte låta bli! Nu står den på mitt skrivbord med en hög böcker under sig!

Likes

Comments

Postad i: Tips, Latest Fashion News
1. 


& Other Stories kommer i höst släppa en kollektion i samarbete med konstnären Kim Gordon. Plaggen kommer att gå i färgerna svart, vitt och rosa och kommer ett förmedla ett budskap av kvinnans styrka.

2. 


Ofta brukar väskorna som bärs av stora stilikoner vara allt för exklusiva för den vanliga plånboken, men under den senaste tiden har denna väska börjat ta allt mer plats och gissa vad, den är faktiskt möjlig att ha råd med. Inte ens 3000 kr kostar den och den kommer från Staud. Ni hittar den här!

3. 


Videotekniken utvecklas ständigt och kanske har ni sett en 360 ° video innan, om inte rekommenderar jag er att kolla på Vogues första sådan video där man får följa Kendall Jenner i hennes garderob. Ett tips; titta i mobilen!

4. 

'

Nike har tidigare gjort ett samarbete med Swarovski och i höst gör dem det igen! Har du någonsin drömt om att köpa dig ett par skor av ädelstenar, nu har du möjligheten. Dessa sneakers är gjorda av ett tyg med kristaller och de kommer att kosta ungefär 4000 kr. De går att få tag på den 7 september, så var beredda med plånboken!

5. 


Det stora sminkmärket Loreal Paris, som jag är säker på att ni känner till, teamar upp med det exklusiva klädmärket Balmain i höst och kommer att släppa läppstift ihop. Det är tolv nyanser som kommer att gå av stapeln, och de alla symboliserar kvinnor med olika bakgrund. Den första september, under Paris fashion week, vill de ha sin debut!

6. 


Ni har väl inte missat heller att Beyonce, självaste Queen B, ska släpa en coffee table bok me hela 600 (!) sidor! Passar så en regnig dag och för en så stor tedrickare som mig. Jag kan sitta i timmar och avnjuta en kopp rykande te och då vet jag att denna bok skulle komma bra till pass!

Likes

Comments

Postad i: Resor


Dag två i Köpenhamn började med ett besök på ett bageri nära det hotell där vi bodde. Med oss köpte vi varsin stor brödlimpa, så stora att det till och med blev jobbigt att bära tillslut. Jag hade planerat in massor av saker som vi skulle hinna med, men faktum är att vi knappast hann påbörja min lista. Det är så lätt att man fastnar i alla dessa små butiker som finns överallt och för att inte glömma, de cafeér vi bara var "tvungna" att testa. Det är lätt hänt att det ta en timme för mig att bara passera en gata, men samtidigt så vet jag då att jag inte missat någonting. Motsatt till min pappa som missar allting som det inte står "antikt" eller "musik" över, haha!

Likes

Comments

  • Youtube
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw