Header

Postad i: Looks/Outfits, Vardag

T-shirt kommer från Gant // Slipklänning från Ripe Jeans

Skärp från Mulberry // & Jeans från H&M

Öronhängen från COS // & Skor från Angulus

Godmorgon, kanske vaknade ni upp till samma nyheter som jag idag, troligen gjorde ni det. Om det hittills såkallade "terrordådet" i Manchester. Fy, säger jag bara! Usch vad hemskt! Speciellt när jag kan relatera så väl, för en Ariana konsert hade jag också kunnat gå på. De som dog och skadades var säkert i min egen ålder. Nej, det är verklig ingen bra start på dagen. Det känns som att hela världen blir något dystrare varje gång det händer något sådant här, vilket i och för sig är förståligt. Det värsta är väl dock att det precis är det som de vill - ja, det som är dumma nog att genomföra dessa hemska dåd.

Jag hoppas ni får en bra dag trots allt! Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Postad i: Kläder/trender, Looks/Outfits

Solhatt hittar ni här!// Randigt linne med löv hittar ni här! // Stråväska hittar ni här! // Gladiator skor hittar ni här! // Virkad kjol hittar ni här! // Vitt linne hittar ni här! // Randig kjol hittar nihär! // Randig väska hittar ni här! // Armband hittar ni här! // Espadrillos hittar ni här!


För mig är det inga magrutor eller en perfekt rumpa som kommer att visas upp i sommar inte - nej, jag satsar mycket hellre på riktiga sommar och strandkläder som ger den där känslan av att man befinner sig i Italien och ska gå ner och köpa sig en glass. Långa kjolar, sandaler, solhatt och tunna linnen! Det är det som jag ska ha på mig i år!

Likes

Comments

Postad i: Recensioner

False lash mascara, Loreal Paris: En perfekt budgetmascara som ger långa fransar och är enkel att tvätta bort, vilket jag älskar!

Sublime De Chanel, Mascara: Denna mascara va min favorit för drygt två år sedan, men tyvärr känns det som att de har ändrat receptet för den eller något. Den blir snabbare torr och är inte sådär jätte bra på att separera fransar. Visst, jag kanske är något mer kritisk mot den, eftersom den är så pass dyr, men det tycker jag man får vara om man betalade nästan hela 500 kr för den!

Nars, Concealer: Denna concealer alltså! Love, love, love! Det är den enda concealer som jag testat som inte börjar rinna när mina ögon gör det! Den täcker bra och lägger sig inte i några väck, i alla fall inte på mig!

Emma S, Body Lotion "Pure softness in a bottle": Om man letar efter en lätt och tunn body lotion som åker snabbt in i huden, är denna ett tips. Jag skulle inte säga att den är nr. 1 att välja om man är jätte torr, men den återfuktar bra och är en perfekt sommar variant.

REN, Ultra Moisture Daycream: Alla rens produkter är favoriter hos mig och så även denna! Visst, den är rätt dyr (450 kr), men det är den värd. Den känns å något sätt äkta och riktigt snäll mot hyn, samtidigt som den är rätt så dryg.

Prada, Iris parfym: Tills det att jag köpte den parfym jag har nu med rosdoft från Can Cleef & Arpels, var denna min favorit! Med en citrondoft ger den en fräsch lukt, men tyvärr känner man fortfarande att den inte är helt äkta. Dvs. doften är något framkallad.

Likes

Comments

Postad i: Vardag

När ens hy matchar sandens bleka nyans, blir i alla fal jag sugen på att lägga mig platt fall i solen och få lite färg, men samtidigt så börjar jag allt mer bli rädd för att hudcancern, rynkorna och den fläckiga hyn ska krypa fram. För det är ju det man hör om överallt, hur solen bara orsakar alla dessa problem. Det kanske har lite att göra med att jag ända sedan jag var liten har blivit påtvingad solskyddsfaktor 50 över hela kroppen. Om det fanns en som var 100, lovar jag att jag hade blivit insmord med den också! Igår dock kunde jag inte låta bli att spendera förmiddagen på stranden, vid vattnet, mitt under solen och bara låta mig brännas av solen! Det finns få saker som slår känslan av att inviga sitt "strandhäng"!

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Godmorgon! Har ni sovit gott? Det har verkligen jag, trots att mitt rum har varit som en bastu. Så trött som jag var igår, somnade jag djupare än någonsin. Om så någon hade kommit in i mitt rum och slagit två kastrullock mot varandra, så hade jag nog inte vaknat. Idag ska jag jobba, som jag också gjorde både igår och fredags. Det är därför först nu som jag verkligen fattar att det börjar bli sommar. Desto längre kön till glassen är, desto närmare sommarlov kommer vi... typ. Det beror kanske lite på vädret också, men i och för sig kan man ju säga att även det hör ihop, tycker ni inte det? Hoppas ni får en bra söndag!

Likes

Comments

Postad i: Kläder/trender, Tips

T-hirts med loggor och slogans

I ena sekunden anses man snobbig om man bär kläder med märkesloggor på, medan det i den andra är precis det som man ska göra för att hänga på de senaste trenderna. Det får gärna vara något humoristiskt bakom det som står, eller så ska det förmedla något starkt budskap, som "Par Femme" ovan som stärker kvinnan.

Kardborreband sandaler

Blev ni också tvingade att bära sådana här sandalar som liten. "De är jätte snygga Lovisa" sa mamma, fast hon i sälla verket bara tyckte de var praktiska. Jag minns att jag hade ett par rosa som jag hatade. Nu dock är det den senaste skon på marknaden och modehus som både Chanel och Louis Vuitton har hakat på den.

Miniatyr-väskor

Välkommen till tumme-Lisas värld eller Alice i underlandet. Nu syns nämligen miniatyr-väskorna både här och där, bärandes av så modeikoner som riktigt trendmedvetna modeskapare. Om det är särskilt praktiska vet jag inte, men visst fungerar de perfekt som tablettask eller som hållare för ens hörlurar!

Den matchande kostymen

Rutigt eller randigt, spelar ingen roll och så inte färgen, men att överdelen och underdelen ska matcha är dock en annan femma. En perfekt jobb-klädsel som också fungerar bra att ta en fin middag i. Antingen kan du ha kavajen öppen med en t-shirt med tryck under för en mer nerklämd look, eller kan du ha kavajen knäppt och bära en spetsbh som sticker upp något för en festligare klädsel istället!

Likes

Comments

Postad i: Storytime, Tankar

Jag la handen på bröstet, på vänster sida så att jag kunde känna hjärtat slå. Slag efter slag med ett återkommande lite längre mellanrum som gjorde hjärtslagen aningen orytmiska. Ungefär som när det blev tyst i låten innan refrängen spelades en sista gång. Ögonen som jag hade stängde öppnade jag lätt, precis så att jag kunde se vad som var framför mig, men fortfarande så stängde så att de runt omkring mig fortfarande skulle tro att jag blundade. Som att jag var nyvaken och bländades av ljuset i sovrummet. Det var ett kaos av människor framför mig. Händer uppe i luften som bildade ett form av tak och leenden som fungerade som strålkastare. Det var säkert flera hundra pers, eller tusen som stod som en flock vargar och ylade tillsammans, förutom att ylandet nu var texten till en sång som egentligen inte ens var särskilt försåtlig. Det var bara samma mening som upprepades om och om igen, men den var åtminstone enkel att komma ihåg. Dock så kunde jag ändå inte riktigt urskilja de exakta orden, då sjungandet kompenserades upp med bas och trummor, men det spelade ingen roll. Jag ville ändå inte sjunga, för just där och då räckte de med att stå och blunda och höra hur alla röster tillsammans bildade en mäktig ton som gick in som nålar i mig och lämnade gåshud kvar på armarna. Jag kunde urskilja en röst. Min vän som stod bredvid mig och sjöng så att hon emellanåt var tvungen att bli tyst för någon sekund för att samla saliv och andas. I förhållande till mig kunde hon all text utantill och en särskild rad hade hon till och med tatuerat in i nacken. Precis så att den syntes om hon satte upp håret i en bulle. Det gjorde mig glad att se hur lycklig hon var där, hur glada alla var som stod och dansade med händerna i luften som att de kunde nå himlen om de så bara sträckte sig lite till. Det gjorde mig glad att ta in atmosfären av allting runt omkring. Av bandmedlemmarna som stod på scen och varvade sina låtar med tacktal till publiken, sådana tal som var desamma överallt som de åkte, bara att de ändrade namnet på staden de befann sig i. Jag blev glad av det glittrande ljuset som ändrade färg beroende på vilken låt det var som spelades och jag blev till och med glad av skyltarna som folk höll upp så att det skymde sikten. Allting gav nämligen sådan där speciell känsla. En känsla av att jag var en del av något, en gemenskap av bara glada människor som just där och då upplevde kvällen av deras liv. I alla fall en av kvällarna, för det fanns säkert många och fler skulle det förmodligen bli. Jag själv kunde inte tänka mig att detta skulle vara min sista sommarkonsert - nej. För mig skulle det bli många fler. Det spelade ingen roll om det var någon artist jag gillade eller inte, bara att det var någon som gillade dem och någon som kunde förmedla den där härliga känslan!

Likes

Comments