Har just fått hem denna tröja som jag klickade hem häromdagen. Den är hur snygg som helst och jag kommer verkligen bo i den under sommaren!

Ni hittar den HÄR

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Kolla min fasters hundar! Hur söta är de inte? Jag skulle lätt kunna ta med mig dom hem.

Likes

Comments

Wow, vilken kväll det var igår! The Fooo Conspiracy hade sin första egna konsert i Globen och det var helt galet. En av de bästa konserter de har haft och stämningen i Globen var på topp ända till slutet. Det bästa var den nya låten, den var superbra! Det är en kväll som sent kommer glömmas.

Likes

Comments

Igår fyllde jag år och det firades med en dag på Gröna Lund. Jag var där med en kompis och vi hade jätteroligt. Vi skrattade och skrek hur mycket som helst. Pop Expressen och Insane blev nya favoriter och det var dem vi åkte mest.

Likes

Comments

För er som inte följer mig på instagram så heter jag LOVISABOHOLM

Likes

Comments

Om några timmar lämnar vi Cypern och flyger tillbaka till Sverige. Jag kommer sakna maten, poolen och VÄDRET! Det har varit varmt men det har fläktat ganska mycket så det har varit superskönt! När vi landar ska vi sätta oss i bilen och köra upp till Umeå. Vi ska vara där i en vecka och träffa släkten. Jag kommer vara såå trött när vi är framme men jag får försöka sova lite i bilen.

Likes

Comments

Idag har vi åkt in till stan i Limassol och gått runt. Det fanns inte så jättemånga affärer men det var ändå kul att gå runt och kolla på det som fanns. Snart ska vi gå och äta middag och resten av kvällen ska spenderas på hotellet.

Likes

Comments

Just nu sitter jag vid poolen med musik i öronen och bara tar det lugnt. Solen skiner och det är supervarmt.

Likes

Comments