View tracker

Detta är alltid lika svårt varje år att få till den perfekta inslagningen. Men i år blir det personliga och vackra klappar. Använd dig av gamla bokmärken, grönska och vykort. Fixa de vackraste klapparna med dessa sex stycken inslagnings tips.

Använd dig av gamla bokmärken. Änglar, fåglar, blommor eller varför inte några tomtar. Tänk på att starka färger är mycket fina på basfärgat papper, välj gärna ett bokmärke med exotiska färger till exempel turkos eller seris rosa. Klipp sedan en remsa papper med spetsiga kanter. jag själv tycker det är mycket fint med stämplat namn, det känns mera personligt och handgjort.

Detta är ett mycket enkelt gjort paket. Andvänd dig av en dekor till bakning. Tejpa fast dekorationen med en rolig papperstejp.

Bind en krans av buxbom eller granris. Klappen kommer kännas mera levande med grönska. Det blir fint med det basfärgade pappret tillsammans med det ljusgröna buxbomen. För att kransen inte ska trilla av drog jag ett snöre genom kransen, sedan runt om klappen och knöt på undersidan. Klipp ut en cirkel av ett basfärgat papper och stämpla namnet i mitten av cirkeln. Limma sedan på cirkel i mitten av kransen.

Gör ett omslag till en klapp som hitta ordet. Välj ut ett ord som du sedan ska ringa in, jag valde ordet Christmas men det kan också var något som Happy Birthday. Stämpla ut ditt speciella ord. Stämpla sedan upp resten av bokstäverna över hela översidan. Ringa tillsist in ditt speciella budskap med valfri färg.

Enkelt och klassiskt är det vackraste. Klipp ut ett vykort i klappens ytas storlek, och klistra på det. Enklare än så kan det inte bli.

Gör samma sak som förgående tips. Men denna gång behöver du ett stående vykort. Denna gången följer bilden med ner över kanten till den kortare delen på sidan. Klipp vykortet av så du har en del som är 2 tredjedelar och en del som är 1 tredjedel. Klista den stora delen på översidan och den mindre på sidan (se bild).

Hoppas ni gillade inlägget. Ha en god jul!

Puss & Kram 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

S'mores

Du behöver


- Choklad
- Marchmallow
- Bragokex (eller Mariekex, Grahamskex)
- Grill spet

Såhär gör du -

Börja med att grilla en marshmallow på ett spet tills den fått en gyllenbrun färg. Ta sedan av marshmallowen från spetet och lägg den på en av kexen. Lägg på några rutor choklad och sedan på mer ett till kex över.

Klar och dags att njuta!

Likes

Comments

View tracker

" a women who dosen't wear perfume has no future " - Coco Chanel

Likes

Comments

Recept på goda smoothie " Ice Pops "

Du kan använda olika sorters bär men detta recept är på dessa Ice Pops här nere.

- 2 dl hackade jordgubbar (frysta eller fräscha)
- 2 dl hallon (frysta eller fräscha)
- 3 stycken hackade nektariner
- 1 tesked vaniljsocker

Mixa allting tillsammans med mjölk eller youghurt tills det är mixat och crämigt. Häll smoothien i glassformarna och ställ in dom i frysen. Njut av en delikat smoothie Ice Pop på en varm sommar dag.

Hoppas du har en härligt och solig dag
Xoxo L

Likes

Comments

Den fräschaste färgen har ju alltid varit vit, går att matcha med vilken färg som helst. Matcha din vita topp/ byxa med ett par färgglada skor, snyggt som om det blir en chock i stilen. Vitt har alltid varit stilrent med det kan vände bli smutsigt så lek inte i leran med vita kläder.

Xoxo L

Likes

Comments

Otroligt snygg outfit, älskar jumpshouten vill själv ha den i min garderob. Själv kan jag tycka att det blir ännu snyggare genom att hänga ett par solglasögon i uringnigen på jumpshouten. Klicka bara på plaggen för att komma in på sidan och älska denna outfit lika mycket som jag gör.

Xoxo L

Likes

Comments

Ett fint enkelt sätt att hänga upp smycken eller medaljer. Sätt bara på en liten bit häftmassa på en fin sten och tryck fast på väggen. Det blir fint och mycket speciellare än att bara ha saker liggandes eller hängandes på en vanlig krok.

Bokhyllan blir enkelt tråkig med alla dessa böcker. För att göra det lite speciellare stapla böckerna på varandra efter storleksordning, funkar på både låda och bara på hyllan.

Att sätta upp saker med färgad eller mönstrad tejp blir så mycket roligare och finare. Sätt upp teckningar, fina citat och allt somr värt att hänga upp.

Har du bilder som bara ligger och skräpar som behöver en funktion? Lugnt, ta ett snöre, några klädnypor och sätt fast bilder ovanför skrivbordet. Skrivbordet blir mycket intressantare och när man direkt kommer in i rummet ser man bara det fina.

Hoppas ni fick något av detta inlägg, och att erfar rum blev trevligare.

Xoxo L

Likes

Comments

Nu när morsdag som är den 31 närmar sig kanske du vill hedar din mamma och ge henne en speciell present, här har du några förslag som din mamma kanske gillar lite extra. Men kom ihåg att bara en kram kan betyda mycket.

Xoxo L

Likes

Comments

Nu bör våren kommer så vill man ju träna ute. Här är tre snygga tränings outfits.

Otroligt fin outfit, älskar byxorna. Och sporttopen blir lite speciell med krysset över ryggen, den finns i flera färger på Vs Pinks nätsida.

Även denna är riktigt snygg. Skorna piggar upp outfiten för resten är rätt så enfärgad, men gillar det! Yoga byxorna är så himla snygga för utsvängningen.

Tycker dena outfiten är snyggaste. Älskar byxorna för att dom är lite layse. Vatten falska har himla fin färg, ska nog ta och beställa hem den.

Xoxo L

Likes

Comments

Fin outfit ifrån Fillipa K, klicka bara på plaggen och du kommer in på sidan.

Xoxo L

Likes

Comments