Header

Inspiration, Mode, Vardag

Idag är det ungefär en vecka sedan jag flyttade hem från mitt älskade Sälen och till följd av Göteborgs värmande vårsol kände jag att det var dags för en vårstädning. Ut med det gamla och in med det nya!

Ett av mina mål för 2017 är att närma mig min drömgarderob. Det kanske låter löjligt men det finns många faktorer till varför jag har satt upp det målet för i år. Jag är en person som tycker om ordning och reda runt omkring mig och känner mig stressad när det ligger saker överallt - och speciellt om det är saker jag inte använder! Med den här vetskapen kände jag att en ordentlig rensning var på sin plats, hehe. Som alla modetidningar och böcker rekommenderar försökte jag tänka igenom varje plagg väldigt noga. Oavsett om det var ett fint plagg, har jag inte använt det under det senaste året, känner jag mig bekväm i det eller kommer jag att använda det nästa år var det dags att försvinna.
Två IKEA-kassar senare (puh!) och nu ser det ut såhär i min garderob. Enbart plagg jag använder och det finns till och med plats för nya godingar ;)

Kläderna som rensades bort skänks till second hand eller säljs vidare på Blocket, Shpock och Bloppis Göteborg!
Win win situation - skön känsla för mig att ha ordning och reda samt att mina plagg får leva vidare i någon annans garderob.

Puss&Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments