- Elizabeth Arden eight hour cream skin protectant original lugnar, återställer och vårdar torr, sprucken hud. Gör hård hud mjukare, minimerar rodnad och motverkar mindre hudirritationer. Skyddar, lugnar och återfuktar huden. Hjälper torr hud och erbjuder anti-inflammatoriska egenskaper.

- Exuviance rejuvenating treatment masque En kraftfull, djuprengörande gelémask som innehåller vitaminer och antioxidanter som ger näring och skydd till huden. Denna mask är av peel-off typ, vilket innebär att den stelnar och lätt kan dras av, vilket ger en omedelbart uppfriskande känsla.

- Cocao brown 1 hour tan Moussen Hour Tan är en brun utan sol-mousse med accelererande ingredienser som ger en rik, brun (inte orange) färg på en timme. Kan användas på både ansikte och kropp. Moussen är lätt att applicera, torkar snabbt och är kladdfri. Solbrännan sitter i under 5-7 dagar.

Likes

Comments

Lite blandat som jag vill ha just nu smink-väg. Dessa sminkprodukter sägs vara to die for, heaven on earth. Är så sugen på att shoppa men vill samtidigt hålla i mina pengar och vänta tills jag åker till Dublin och London. Någon vänlig själ kanske vill köpa mig något av dessa saker, lovar att bli snäll som en karamell. Pretty please (hundögon). Fingers crossed.

Likes

Comments

Trots att det har varit en ganska så dålig dag så är jag evigt tacksam för att jag har en så fin familj och vänner. Biopopcorn och Fifty shades darker fick avsluta denna dag, vilket enligt mig var ett helt perfekt avslut. Den var så mycket bättre än ettan!!!!! Happy V-day❤️

Likes

Comments

SÅ FIN, SÅ BRA. SÅ VIKTIG. :((((((


Likes

Comments

Streetstyle á la Gigi H <3 Tycker hennes stil är så jädrans snygg och cool. Den är typ fett chill men ändå så så så snygg!!! Hon rockar för fasen alla olika klädstilar, en true finis helt enkelt. Konstraster om man jämför med hur alla klär sig här i öset, dvs att varje jäkla kotte ser likadan ut. Livets struggle<3

Likes

Comments

Poor update, sry not sry. I fredags tittade jag förbi hos min mormor efter skolan och då tog hon fram lite gamla foton som vi kikade på tillsammans över en fika. Den unge mannen ni ser ovanför är min fina gammelmorfar och den unga kvinnan är mormor själv. Brukar ofta få höra att jag är väldigt lik min mormor när hon var yngre men har inte direkt varit benägen att hålla med förens jag såg detta foto på henne. Holy macaroni hurrni(!!!!!).

Idag sitter jag och smådeppar över att tiden går så fort och varför jag är sämst på att ta tag i saker och ting. Gud vad jag blev trött nu. Det ska enligt väderprognosen bli aningen varmare i veckan vilket känns bra då jag är lite less på att leva som en eskimå.

Likes

Comments

Det känns som att jag är konstant trött och lever i en bubbla av sömnbrist. Har nyss hällt i mig två koppar kaffe i hopp om att överleva kvällen utan att somna sittandes typ. Den senaste veckan har jag faktiskt inte haft något att komma med i textväg då mina veckodagar=skola. Har inte heller haft tillgång till min mobil vilket har resulterat i cirka noll bilder. Men NU är jag back on track med en nyköpt telefon och positiv inställning. Igår åt jag middag med familjen+ morfar och sedan vankades utgång vilket var hur kul som helst(!!!!!) skrattade så mycket att jag fick ont i kinderna.

Ikväll står melodifestivalen på agendan och sedan ska jag sussa tidigt, imorgon är det SÖNDAG dvs favvisdagen då jag är som mest produktiv. TTYL!!

Likes

Comments

Sunday funday (not so much)... Har pluggat precis HELA jäkla dagen lång utan några större avbrott, förutom typ "göra-kaffe-paus" och kisspaus. Hade önskat att jag skulle blivit klar tidigare då jag planerade in att hinna med en prommis, men nu är det på tok för kallt och mörk ute. Och har oavsett vad ingen mobil att lyssna på musik eller podcast med.

Hur som helst tycker jag fett synd om mig själv och behöver sympati och en bamsekram, men imorgon är en ny vecka och då ska jag bannemeeeh ta mig i kragen, måste göra det omedelbums. Nu ser jag endast fram emot att få hoppa i kojs i min nybäddade säng. Hörs senare xx


Likes

Comments

Älskar att Vogue moderniserar innehållet och börjar gå ifrån den något klassiska och gamla bilden av tidningen. Denna video är zzzupernajz och Kendall Jenner är en true finis i vanlig ordning. Att Tyler The Creator är livets människa, det är ju sen gammalt.

Likes

Comments