Just nu så sitter jag i min säng och myser, Oskar och Rebecka använder vårtat Netflix och dom andra serierna jag kollar på som inte är på Netflix har jag redan sett?! Hur frustrerande är inte detta, blir så irriterad + att Snapchat har typ hakat upp sig så jag kommer inte ens in på appen. Så inget går min väg nu för tillfället, i övrigt har första dagen efter lovet varit helt ok VÄLDIGT seg måste jag säga! Men nu ska jag försöka sova eftersom inget annat vill funka så Gonatt sov så gott<3

Likes

Comments

Hejsan! Jag vet inte riktigt om det här är min grej haha. Men tänkte att jag kunde prova, för vad har jag att förlora? Tycker att det är så underhållande och bra tidsfördriv att läsa bloggar, så det blir ju ännu mer tidsfördriv om jag själv ska skriva, ta bilder och bygga upp en eventuell blogg.

Så jag är tjej från hålan Oskarshamn som precis har fyllt 15, jag går då alltså i nian. Vet egentligen inte vad mycket mer jag ska skriv om mig själv haha! Jag har en storasyster Rebecka, en lillebror Oskar, mamma och pappa och så en "liten" hund, Laban.

Idag så har jag haft en väldigt annorlunda dag i skolan... Den va fett seg också, för att det är måndag, grått och så ösregnade det på eftermiddagen. Skolan va som vanligt på förmiddan men jag åt jättelite frukost på morgonen så jag kände mig alldeles spyfärdig första lektionen men tog mig ett päron och vatten på rasten. Så det blev typ ish bra. Åt jättemycket lunch sen för att jag ville att det skulle gå över + att jag behövde mycket energi till orgenteringsprovet vi skulle ha sen. Det gick jättebra tog alla 7 kontroller på ungefär en 30 minuter. Men kunde knappt andas när jag kom tillbaka, min hals va sååååå torr. Och sen var vi tvungna att ha slöjd efter, då kände jag bara fml! Efter det cyklade jag hem och duschade och nu sitter jag och pluggar på NO provet jag har imon... Det går inte jätte bra, men vi får se hur det går imon. När jag är klar med detta så ska jag läsa 20 sidor i läsläxan och öva på typ 30 spanska glosor... Wish me good luck hörni! Har blivit besatt av en serie på Netflix nu också som jag måste hinna att se, den heter "open heart". Recomend!!!!!! Nu måste jag verkligen plugga, vi hörs:)

Likes

Comments