Ikväll så har jag jobbat från 3 - 9 vilket har gått jättebra! Riktigt mysigt och känt mig typ som hemma haha!

Hoppas ni har en bra helg! ♡

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Veganska pannkakor gjorde jag till lunch idag! Så gott! Här är receptet:

• 4 dl vetemjöl
• 0,5 dl smält smör eller rapsolja
• 6 dl sojamjölk
• Lite salt
• Lite vaniljsocker
• Frysta bär


Likes

Comments

Köpte denna fräsiga tröjan på Bikbok för några dagar sen. Den är så himla snygg och finns både i vitt och grått! Kostade 349 kr.

Likes

Comments

En utav det vikigaste sakerna i mitt liv är Girlpower! Tjejer som stöttar, hjälper och finns där för varandra. Vi tjejer ska motivera varandra genom allt här i livet.

Detta är något som vi tjejer måste bli bättre på och inte istället klanka ner på varandra! För att världen ska bli mer jämställt så måste vi tjejer bete oss bättre mot varandra först! ♡

Likes

Comments

Hej!

Igår hade jag riskettan nästan hela dagen + teorilektion på kvällen. Idag har jag rockat sockorna och kört min första körlektion på körskolan. Gick helt okej för att vara första gången med ny bil, ny körmiljö och en främmande människa som ska köra med mig framöver!

Hörs imon!

Likes

Comments

Denna köper jag alltid. Ganska söt och så tycker jag att den har en liten smak av vanilj. Använder den typ till allt!Dessa två är oxå riktigt goda men använder de mest till matlagning. Oftast pannkakor! ♡


Likes

Comments

Hejsan!

Idag är det ju lördag vilket är jätteskönt! Har inte haft något planerat eller "måste göra", men har rensat lite i mitt rum, gått pw med mammi, övningskört och nu sitter jag och skriver lite i min receptbok! Myspys. ♡

Pappa och Totte fixar i köket och snart ska de sätta in nytt kylskåp och spis. Vardagsrummet är ju helt klart nu och jag ska lägga upp lite före och efterbilder men ska inte göra det förrens köket oxå är helt klart!

Hoppas ni har en bra helg!

Likes

Comments

Hej!

Sorry för dålig uppdatering denna vecka! Har varit totalt fullt upp...

Måndags - Vanlig skoldag, fikade på stan med Kajsa och hade teori på körskolan på kvällen.
Tisdag - Vanlig skoldag sen åkt jag direkt till lägis och städade hela eftermiddagen och kvällen med Totte.
Onsdag - var hemma.
Torsdag - Vanlig skoldag sen direkt efter åkte jag på möte med min chef och skrev på anställningspapper och på kvällen så spaade jag lite hemma!
Fredag - Idag har jag haft vanlig skoldag och när jag kom hem så övningskörde jag med pappi vilket gick jättebra! Och just nu ska vi hämta mat på Vickys här i Hovet sen ba ta det lugnt!

Har känt mig jätteproduktiv denna veckan! Fått mycket saker gjort så är ganska stolt över mig själv. Börjar faktiskt trivas med att ha ett fullspäckat schema och göra lite nytta. Känner att livet börjar ta sig nu när körkortet är på gång, de sista skolarbetena görs + att jag har fixat ett heltidsjobb till sommaren!

Bild på mig och min Bubblis från nyår! 🎉

Likes

Comments

Hej!

I söndags var jag ju på besök på boendet. Kan inte säga annat än att det var riktigt roligt och kände mig så välkomnad! Så därför har jag tagit jobbet och ska redan nu på söndag gå med jämte en halvdag för att lära mig rutiner mm. Sen ska jag gå med en kväll + gå på delegering någon gång under våren så jag kan ge medicin vilket är en viktig del av jobbet.

Nu idag har jag gått i skolan, fikat med min bästi Kajsa på Espresso House (jag tog en vegansk wrap & en vegansk frappino), sen vid lite efter 4 så gick jag till körskolan och satt på teorilektionen 1 från 16:30 - 19:00. Hade inte så höga förväntningar för trodde det skulle vara rätt segt men jag blev faktiskt förvånad! Var skitroligt och lärde mig en del. Ser fram emot att sitta där i några måndagar framöver! Och så har jag bokat lite körlektioner med.

Så nu är jag kanska trött efter denna långa dagen och ska sova närsomhelst.
Men vi hörs imon, natti!

Likes

Comments