Header

SÅ. JÄVLA. KÄR. I. DENNA. MÄNNISKA. - Nyp mig.

Ibland intalar jag mig själv att jag hittat världens snällaste kille som bara råkar få mig att känna såhär, men jag vet att det inte är de det handlar om. Det handlar om att han är kär i mig också. Jag vet att om det är någon jag ska dela detta livet ihop med, så är det honom. Han är min allra bästa vän, och jag kan inte sluta tjata om hur mycket han betyder för mig. Du som är KÄR, förstår mig säkert.

De är sättet han ser på mig. Han får mig att känna mig som den viktigaste människan i världen. Han är så stolt över mig, att jag blir stolt över mig själv. Han tror på mig så mycket, att jag börjar tro mer och mer på mig själv. Hur sjukt känns det inte att jag hittat någon som är villig att lyssna på mitt babbel ända in på småtimmarna? Någon som kräver min närhet, så som jag kräver hans. Utan att överdriva, min bästa, bästa, bästa, vän. Min No.1

Ibland känns det som man behöver pausa mitt i allt, och faktiskt vara utan för att förstå vad man verkligen har. Vilket verkligen kommer bli ett faktum nu när han nästa vecka åker till Asien för ett minst sagt ett stort äventyr. Är så glad för hans skull. Hade också velat vara där i livet, när skolan är klar, man jobbat ett tag, för att sedan ge sig iväg i världen. Vilken dröm. Att låta sin partner växa på egen hand är nog bland det viktigaste man kan göra, för jag vet ju själv hur många drömmar jag har och saker jag vill göra. Jag vill inte att någon ska stoppa mig ifrån det. Genast blir det lätt att inse vilken stor del han är av mig, och den jag är. Vilket tomrum som kommer uppstå vid hans frånvaro.

Men hallå? Ingenting slutar här. Snart är han hemma igen, och då är jag förmodligen mer kär än någonsin.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

För en stund sen vinkade jag av tjejerna efter en kväll i Göteborg. Så nu är jag hemma igen, Ihop krupen under mitt täcke och alldeles för trött för att redigera bilderna vi tagit idag. Men tycker dom är väldigt fina oavsett. En thaibuffé senare och vi var PROPP mätta, men mer än redo för att strosa omkring i affärer. Längesen jag skrattat så mycket som ikväll alltså, haha så härligt egentligen. Imorgon ska jag jobba så tänkte unna mig själv lite sömn. Goodnight, och kram!

/Asså kolla bara på dom? Älsklingar!!!

Likes

Comments

Likes

Comments

/Allra finaste Julia

/Babyyy<3<3<3

Hello! Har verkligen haft den mysigaste helgen i Fredrikshamn med familj nr 2. Myst runt på kullerstensgatorna, firat Antons farfar, och käkat pölse. En fin start på ett mycket efterlängtat höstlov, det vill säga!

Detta lovet ska jag verkligen unna mig att vara ledig och spendera så mycket tid som det bara går med vänner. SÅ. OTROLIGT. BEHÖVLIGT. Imorgon hänger jag nog med Alva och Matilda till Göteborg i hopp om att hitta en vinterjacka. För det är något som också är behövligt, brrrrrr…

Puss!

Likes

Comments

"Accept the fact that you will grow apart from people you've had significant relationsihips with. Understand when someone no longer positively affects you life. Let them go. Don't hinder your growth."

xx L

Likes

Comments

Hej fina!

Min helg har minst sagt inneburit förändring, STOR förändring. Gällande mitt hår, som under hela min livstid varit blont är numera grått och går emot en mörkare ton i botten, och jag äääälskar det. Saken var den att jag länge grunnat på om jag ska boka tid hos frisören, pga att jag varit i stort behov av förändring. Så kom en kompis med ett erbjudande om att vara hårmodell för Matrix, vilket jag nappade direkt på! Varför inte liksom, det gynnar ju både mig och dem!

Åkte i fredags in till Göteborg och fick mig en rejäl förändring på saxaakademin. Superkul faktiskt, då blev så himla nöjd med resultatet. Ett nyare & fräscha jag helt enkelt!

Och i lördags höll vi till på Scandic Crown hela dagen, jag tillsammans med ett härligt gäng. Vi blev sminkad, stylade, & fick olika hårprodukter. Tills det sedan var dags för visningen. En ”uppvisning” utav våra hår inför ett x- antal frisörer i Göteborg. Hade verkligen en superrolig och lärorik helg! Detta är verkligen något jag skulle vilja göra om. Så tack Matrix och tack Eva som gjorde mitt hår så fantastiskt!

Likes

Comments

Heyyeeeee!

Känner mest usch och fy för denna vecka, skolmässigt. Helgerna tar ju två sekunder innan dem är över och när dom är det fylls man med en jävla massa ångest. Deadlines hit och dit, jag hinner inte!!! Press, press and more press. Men samtidigt vad lägger jag min tid på? Önskar verkligen jag kunde bli mer motiverad till att på något sätt strukturera upp mitt liv. Haha hur gör man ens det när man går i skolan? Här sitter man nu 3 koppar kaffe senare och är inte ens halvvägs klar med inlämningen som ska imorgon :)

Helgen har jag iallafall varit riktigt mysig. Anton kom tillbaka hem ifrån Stockholm så vi hade en riktigt mysig fredagskväll. Lördag steg jag upp 05.30 för att åka till jobbet, mindre mysigt… Men samtidigt gillar jag mitt jobb väldigt mycket, så väl där var det inte så farligt som det låter. Tycker så mycket om mina ”kollegor” (haha vuxenpoäng).

Sen vid två tiden slutade jag och då åkte jag hem tog en lång nap och börja fixa mig inför kvällen. Jag med familj åkte hem till Anton för att äta middag tillsammans med hans familj. Det bjöds på Tapas vilket verkligen är favoritmaten. Jag somnade allt för tidigt men annars hade jag verkligen en toppenkväll! Och Söndagen spenderades på ikea med kärleken, finns typ inget mysigare än att gå runt där och få inspiration för förr eller senare ska man ju också flytta hemifrån och designa sitt eget ;)

Likes

Comments

xx L

Likes

Comments

Instagram@lovisaaprim