Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Bilder från förra nyårsafton i Malaysia.

Wow. Måste faktiskt ta upp en sak här, och det är året som passerat. Älskar verkligen att skriva om precis allt, och jag tänkte att jag skulle ta tillfället i akt, fredagen den 5 januari att reflektera över just mitt år.

Klockan är 22.28 en fredagskväll den 5 januari 2018. Jag är arton år gammal och jag blir faktiskt inte yngre än såhär. Jag kommer aldrig vara lika ung igen. Vilket är så galet att tänka på när det kommer till huvet, inte sant?

”Du är arton år, du har hela livet framför dig, lev det bästa liv du bara kan” Fick jag höra för ett tag sedan. Det kändes som en smäll på käften, just för det blev en sådan sjuk tankeställare. För vad innebär det egentligen att leva det bästa liv man kan?

Är det att man måste ha hittat någon att dela livet med? Att man har ett jobb? Att man klarar skolan med marginal? Eller att ha en familj som älskar dig? Är det att man har vänner som finns där i alla lägen? Ja kanske. Men samtidigt, tror jag det handlar om att man har sig själv. För at the end of the day, vem är personen att vara med om de inte vore för att DU älskar hen, precis liksom hen älskar dig? Varför ha ett jobb om det inte handlar om att du får ut pengar, som DU sen kan spendera hur DU vill? Eller varför bry sig om skolan, om det ändå inte spelar någon roll för DIN framtid.

Med en klapp på axel nu i efterhand, vill jag säga till mig själv hur duktig jag var i våras/somras. När jag försökte som en dåre att få ett sommarjobb. Och hur när jag sedan fick de, gav upp hela min sommar, för att jobba, för ingen annan än mig själv. Mamma & pappa åkte till Italien och alla vännerna till Bråvalla. Samtidigt som jag i samma veva lyckades ta mitt för j*vliga körkort. SOM jag kämpande med att klara det. Kan nu i efterhand bara vilja krama om mig själv och säga att ”Lovisa vet du vad? Du kommer klara det. You always do.” För jag vet ju det, att vill man tillräckligt mycket kommer det gå igenom på ett eller annat sätt. Jag menar jag fick mitt körkort trots att jag påriktigt trodde jag var den värsta bilföraren som någonsin satt sig i en bil. Och jag fick min sommar tillslut, i Grekland – Bästa tänkbara.

Jag tror att 2017 är ett år som jag faktiskt insett att jag vill göra saker för mig själv. Inte för att något ska se ut på ett visst sätt eller för att det ska gynna någon annan. Det ska gynna mig. Jag har mål med mitt liv, jag vill se skillnad. Jag vill se utveckling, om det så kommer vara i pyttesmå steg. Så kommer det längre fram i livet kanske vara dom stegen som har lett mig till att ta större steg och större risker. Jag lever för att göra det bästa av mitt liv, jag lever för att göra mina egna val. I slutändan vill jag känna att jag gjorde det för mig själv & med stolthet säga att jag kommit en bit på vägen.

, En bit på vägen till mitt - bästa tänkbara, liv.

Likes

Comments

Hur fantastiskt fina är dom inte? Mina bästavönner. <3

Likes

Comments

Tredje advent och jag väljer att kika in här igen! Har haft en strålande helg måste jag säga, en salig blandning utav jobb, 50års kalas, dans, och ett umgänge med de mest genomfina människorna there is.

Kvinnan jag står jämte ovan, är förövrigt den bästa kvinnan man kan stöta på. Wow va jag beundrar henne, och hennes givmildhet gentemot alla människor hon möter. Kan lyssna på henne och hennes visa ord i timmar. Att få kalla henne för min mormor är så fint vaaa.

Hursomhelst har vi idag firat jul, en aning för tidigt. Men det är nämligen så att de flesta i släkten åker utomlands i år. Så det blir lite annorlunda. I och för sig är detta min första jul hemma i Sverige sedan 2 år tillbaka så det ska bli riktigt mys att bara få vara hemma. Vi hade i alla fall en underbar kväll med massvis utav julmat, julklappar, och skratt. Precis som det ska vara. Så otroligt glad och tacksam över hur mycket fina människor jag har runtom mig. Blir varm i kroppen av ett tänka på det.

Likes

Comments

SÅ. JÄVLA. KÄR. I. DENNA. MÄNNISKA. - Nyp mig.

Ibland intalar jag mig själv att jag hittat världens snällaste kille som bara råkar få mig att känna såhär, men jag vet att det inte är de det handlar om. Det handlar om att han är kär i mig också. Jag vet att om det är någon jag ska dela detta livet ihop med, så är det honom. Han är min allra bästa vän, och jag kan inte sluta tjata om hur mycket han betyder för mig. Du som är KÄR, förstår mig säkert.

De är sättet han ser på mig. Han får mig att känna mig som den viktigaste människan i världen. Han är så stolt över mig, att jag blir stolt över mig själv. Han tror på mig så mycket, att jag börjar tro mer och mer på mig själv. Hur sjukt känns det inte att jag hittat någon som är villig att lyssna på mitt babbel ända in på småtimmarna? Någon som kräver min närhet, så som jag kräver hans. Utan att överdriva, min bästa, bästa, bästa, vän. Min No.1

Ibland känns det som man behöver pausa mitt i allt, och faktiskt vara utan för att förstå vad man verkligen har. Vilket verkligen kommer bli ett faktum nu när han nästa vecka åker till Asien för ett minst sagt ett stort äventyr. Är så glad för hans skull. Hade också velat vara där i livet, när skolan är klar, man jobbat ett tag, för att sedan ge sig iväg i världen. Vilken dröm. Att låta sin partner växa på egen hand är nog bland det viktigaste man kan göra, för jag vet ju själv hur många drömmar jag har och saker jag vill göra. Jag vill inte att någon ska stoppa mig ifrån det. Genast blir det lätt att inse vilken stor del han är av mig, och den jag är. Vilket tomrum som kommer uppstå vid hans frånvaro.

Men hallå? Ingenting slutar här. Snart är han hemma igen, och då är jag förmodligen mer kär än någonsin.

Likes

Comments

Likes

Comments

För en stund sen vinkade jag av tjejerna efter en kväll i Göteborg. Så nu är jag hemma igen, Ihop krupen under mitt täcke och alldeles för trött för att redigera bilderna vi tagit idag. Men tycker dom är väldigt fina oavsett. En thaibuffé senare och vi var PROPP mätta, men mer än redo för att strosa omkring i affärer. Längesen jag skrattat så mycket som ikväll alltså, haha så härligt egentligen. Imorgon ska jag jobba så tänkte unna mig själv lite sömn. Goodnight, och kram!

/Asså kolla bara på dom? Älsklingar!!!

Likes

Comments

Instagram@lovisaaprim