Header

Hejsan, detta var ett bra tag sedan. Känner att jag vill kunna skriva av mig här igen. Det är sommarlovet 2017 som pågår, och idag har jag varit ledig. Aldrig har jag tidigare uppskattat att vara ledig så mycket som denna sommaren då jag knappt fått någon ledighet alls...Därför tog jag vara på dagen. Morgonen började med en klipptid i kinna. Beslöt mig för att klippa av det kort igen, tycker faktiskt om mig själv bättre i kort hår, det händer liksom lite mer. Sedan har jag resterande delen av dagen tagit vara på solen. Dvs försökt få lite färg på min bleka kropp. Jag anna och ida åkte till hennes stuga och grilla mot kvällen, & summan av kardemumman har jag haft en fantastiskt mysig och bra dag/kväll.

#kram#

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Har haft mysigaste helgen. Vi kom till Göteborg igår vid 12 tiden och satte oss direkt på en italienskt resturang tillsammans med Wilma & oliver, för att käka lunch ute i solen. Efter de strosade vi runt i lite butiker, men de var alldeles för varmt så vi gav tillslut upp och satte oss på ett ställe på avenyn. Efter de skildes vi åt för att checka in på hotellet. På kvällen åt vi på en fantastisk resturang nämligen blue moon. Som är en thairestaurang med galet god thaimat. Kvällen avslutades sent på vårt hotellrum med Wilma och oliver. Mysmys! //xx

  • 1484 readers

Likes

Comments

Hallå där, jag försvann ett litet tag, (ännu en gång).. hehe! Men nu är jag tillbaka igen för att ge mitt bästa här. Dagarna i maj har för min del mer eller mindre varit fantastiska. Det har varit tufft med skolan kombinerat mer körskolan, men sedan har det även varit så många fina dagar med underbart väder och spontana utflykter som vägt upp de hela. Som till exempel igår, när jag & Anton åkte till Kungsbacka, köpte med oss mat och satte oss vid havet, hur mysigt? Söndagar är trotts allt våran dag.

  • 1690 readers

Likes

Comments

Hej hörni. Where to start egentligen... Sedan jag kikade in här sist har dagarna bara rusat förbi. Men mycket kortfattat har jag, bockat av saker i skolan, firat valborg i Småland hos min bästa vän, tatuerat mig (som ni ser), firat min älskade kille som fyllt 20, vart på tjejmiddag, samt häng i solen massor!! Njutit utav vad denna våren haft att erbjuda helt enkelt.

//xx

Likes

Comments

Hej på er! Har varit frånvarande här ett tag eftersom att jag haft två helvetes veckor, pluggmässigt och känslomässigt. Känner inte för att gå in på de detaljerat men det har varit ganska kasst med mycket plugg som skapat mycket stress och ångest. Men just nu känner jag mig så lycklig och lättad, tillskillnad ifrån dom tidigare dagarna. Jag lyckades klara av denna veckan trots alla motgångar och det känns inte mer än rätt att belöna mig själv för det...Därför ringde jag idag och bokade tatto-tid. Något jag tjatat om så fruktansvärt länge att jag ska göra, men aldrig tagit tag i. Men nu är det verkligen bokat! Rätt galet men samtidigt så fruktansvärt kul. Så onsdag nästa vecka gäller de!! Men innan det ska jag njuta av en härlig långhelg. Ska bli skönt att komma bort från detta stället lite. Trevlig långhelg hörni! Kram

Likes

Comments