Header

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 49 readers

Likes

Comments

Hallå där, jag försvann ett litet tag, (ännu en gång).. hehe! Men nu är jag tillbaka igen för att ge mitt bästa här. Dagarna i maj har för min del mer eller mindre varit fantastiska. Det har varit tufft med skolan kombinerat mer körskolan, men sedan har det även varit så många fina dagar med underbart väder och spontana utflykter som vägt upp de hela. Som till exempel igår, när jag & Anton åkte till Kungsbacka, köpte med oss mat och satte oss vid havet, hur mysigt? Söndagar är trotts allt våran dag.

  • 198 readers

Likes

Comments

Hej hörni. Where to start egentligen... Sedan jag kikade in här sist har dagarna bara rusat förbi. Men mycket kortfattat har jag, bockat av saker i skolan, firat valborg i Småland hos min bästa vän, tatuerat mig (som ni ser), firat min älskade kille som fyllt 20, vart på tjejmiddag, samt häng i solen massor!! Njutit utav vad denna våren haft att erbjuda helt enkelt.

//xx

Likes

Comments

Hej på er! Har varit frånvarande här ett tag eftersom att jag haft två helvetes veckor, pluggmässigt och känslomässigt. Känner inte för att gå in på de detaljerat men det har varit ganska kasst med mycket plugg som skapat mycket stress och ångest. Men just nu känner jag mig så lycklig och lättad, tillskillnad ifrån dom tidigare dagarna. Jag lyckades klara av denna veckan trots alla motgångar och det känns inte mer än rätt att belöna mig själv för det...Därför ringde jag idag och bokade tatto-tid. Något jag tjatat om så fruktansvärt länge att jag ska göra, men aldrig tagit tag i. Men nu är det verkligen bokat! Rätt galet men samtidigt så fruktansvärt kul. Så onsdag nästa vecka gäller de!! Men innan det ska jag njuta av en härlig långhelg. Ska bli skönt att komma bort från detta stället lite. Trevlig långhelg hörni! Kram

Likes

Comments

Likes

Comments

Ja precis som rubriken lyder, hann vi med både Italien och Kina på en & samma dag igår. Pretty impressive huh? Haha nej, givetvis inte bokstavligen. Men eftersom att det var våran sista dag i ny igår passade vi på att ta vara på den. Efter vi käkat en mycket god frukost, gick hela familjen en promenad över Brooklyn bridge. Och det var verkligen inte ett dålig sätt att starta dagen på! Herregud va fin den är!! Helt otroligtx vad man bara går runt och bara fascineras av exakt allt ögat kan få syn på i denna stad.

Hur som, delade vi sedan på oss. Jag, mamma & storebrorsan såg det som en självklarhet att vi skulle checka till Chinatown. Medans pappa & lillebrorsan gick på bio. Chinatown gatan, var inte så som jag hade tänkt mig att den skulle vara kanske, men det kändes iallafall kul att ha varit där. Vi stannade sedan till i Little Italy som ligger alldeles intill, för att käka lunch. En lunch jag sent kommer glömma haha.. Jävlar vilka goda pizzor! Tur att Italien blir nästa resmål! Mumma mumma!

  • 1986 readers

Likes

Comments

Hallå hej! Jag lever life här i New york och jag orkar egentligen inte formulera mig på något annat sätt. Man blir liksom inspirerad av allting, maten, människorna, kläderna samt alla skyskrapor som får än att känna sig som en liten ärta. Alltsåååå åh va jag älskar detta ställe!

Idag har det varit 23 grader och strålande sol. Vi har gått Broadway gatan upp och stannat till i massvis av affärer. Ska visa allting när jag kommer hem men ovan ser ni 3 av favorit grejerna jag köpt idag. /xx

  • 2121 readers

Likes

Comments

  • 2169 readers

Likes

Comments