Header
View tracker

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej gänget.

Skönt att sitta på sista lektionen & veta att imorgon är det fredag (!!) Känns som att det varit en vecka som gått skit långsamt men samtidigt otroligt fort fram.

Igår efter skolan unnande jag mig sushi tillsammans med Maja, mmm finns det ens något godare än asiatiskt mar? Verkligen bästa som finns. Till helgen ser jag fram emot att fira jul med släkten. Mer om det då! /xx

Likes

Comments

View tracker


Bilderna ovan är på vårar hus i kina. Detta gör mig så glad, va mycket fint jag har framför mig. Känns på något sätt som att jag bott där hela livet. Exploderar!! Längtan efter pappa är så kolossalt stor, nästan jobbigast såhär i slutet. 2år sedan pappa skrev på kontrakten om att jobba utomlands. Livets största vändning. Men vi gjorde detta tillsammans som familj, och här är vi nu. Mindre än 20 dagar kvar från att alla är under samma tak igen. Vi flyttar alla hem & pappa behöver aldrig någonsin vara så långt bort från oss igen. Kan inte tänka mig en bättre jul.

Likes

Comments

Hej på er! Måndagsmorgon igen & jag sitter i bibblan & gäspar en gång i minuten. Är. Så. Jävla. Slut. Försöker plugga till ett historia prov jag har idag men ju mer jag läser desto mer stressad blir jag. Meningen var att jag skulle göra detta igår men att träffa Anton lockade mer.Söndagen blev väl lite mer dramatiskt än väntat, i o med att vi lyckades krocka med bilen. Men de löste sig bra & söndagskvällen slutade med ett mysigt julbord. /xx

Likes

Comments

Tänkte att jag lägga in dessa bilder lite snabbt innan jag måste bege mig. Haft en så fin kväll! Asså verkligen. Kan inte tänka mig en bättre lördagskväll. Och den är inte slut än. Sitter helt slut i min säng efter att ha spa:t i flera timmar. Så mysigt att göra något lite lyxigt för sig själv ibland tillsammans med bästa vännerna. Nu ska jag fixa mig och ta mig till Matilda för middag. Perfekt lördag som sagt. /xx

Likes

Comments

Väska - HÄR // BH & fundation - h&m // Trosor - Cubus.

Hej godingar! Har helgen startat bra än så länge? Det har verkligen min gjort. Igår tog jag mig till borås för att kolla till black friday rean. Fick hem små saker, men ändå väldigt behövliga och fina tycker jag. Väskan är dröm! Och den har jag velat ha länge nu. (dock inte på rea). Nu är Agnes här & vi ska börja dricka champagne innan vi åker på spa, underbart. Fortsatt trevligt helg!

Likes

Comments

klicka på bilden för att komma till återförsäljare

1. Contour set HÄR/2. Fixing spray HÄR /3. Brow palette HÄR /4. Peachy blusher HÄR /5. Lip lava gloss HÄR /6. Eyeshadow palette HÄR /7. Blend collection HÄR/

För er som söker efter billigt men bra smink, är makeup revolution mitt bästa tips. Har själv beställt hem några ögonskuggspaletter därifrån, som jag älskar! Det är så bra pigmentering, vilket jag tycker är något av det viktigaste när jag köper smink. Ett brett urval & sortiment till en billigare peng. In och fynda!

Tipstipstips!

Likes

Comments

Hur mås det?

- Mår bra! Livet känns generellt bra just nu. Men det varierar från dag till dag.

Beskriv ditt humör med tre ord.

- Glad, trött, men samtidigt taggad på vad jag har framför mig.

En låt som du lyssnar på mycket?

- haha, är extremt duktig på att lyssna sönder låtar. Jag skulle säga att

Priceless - Melanie fiona & Not above love - AlunaGeorge är i mina öron jämt just nu. 

Skall du göra något kul i veckan?

Ja! Till helgen ska jag på någon form av spa thingy tillsammans med mina bästavänner.

Vad dricker du helst?

- Kaffe är något jag börjat dricka mycket det senaste. Men annars är det vatten.

Beskriv en outfit du älskar?

Simple vår kläder, en vit tisha med ett par boyfriend jeans. Samt någon accessoar som piffar upp det hela. Älskar även stora hoodies tillsammans med ett par overknee.

Något du vill köpa?

En väska jag kollat på långe, massa stickat & lite julklappar.

Hur känner du dig just nu?

Ligger just nu i sängen hos Anton. Skriver detta inlägg samtidigt som jag lyssnar på musik i väntan på att han snart kommer hem. Life's good.

Något du är beroende av?

Kaffe, klementin & Anton.

Likes

Comments