Jag vill bara hylla alla som kämpar med psykisk ohälsa. Att just DU har klarat dig såhär långt och lyckas sätta dit ett leende på läpparna för att inte oroa någon annan. Att du klarar av att kämpa emot alla demoner som spökar runt i ditt huvud.
Något jag kallar riktig modighet är att någon vaknar upp och får möta dessa huvudspöken även fast det är det sista man vill göra.
Det kan vara svårt att få andra i sin närhet att förstå vad som snurrar runt i ens huvud 24/7, och det jobbigaste av allt är att hur mycket man än försöker så kan man inte förklara det, hur gärna man än vill det.
Jag är så glad att just DU fortsätter att kämpa på, även fast du kanske inte orkar! Stor cred till dig säger jag bara<3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Detta är mitt första inlägg här, och i det tänkte jag förklara lite kort om hur mitt liv ser ut just nu och hur jag mår!

Jag lider av en djup depression, ångest och anorexia och det är ingen rolig kombo ska jag säga. Varje dag går jag runt och känner mig tom, för mina känslor är till största delen borta. Jag känner inget, fast när jag känner något, då känner jag den känslan väldigt starkt. Ständigt tyngs mitt bröst ned av all ångest som någonstans alltid finns där i min värkande kropp. Men det finns andra som har det värre än mig, så vad har jag att klaga på egentligen?

Likes

Comments