Tidigt tidigt imorse rullade vi iväg mot Skåne! Cournette står jätte fint på transporten och käkar hö. Jag och mamma har laddat med god massäck, kaffe och massor med bra musik!

Hörs när vi är på plats!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Klockan är 23:15 när jag börjar skriva på detta inläggen och jag har precis lagt mig till rätta i sängen. Det har varit en lång dag minst sagt! Började jobba 06 imorse. Dagen bestod mest av att få iväg Fredrik som åkte idag. När jag sedan lunchat, släppt in alla hästar och fixat det sista var det dags att fixa mina. Båda två trimmades ute i skogen och de var mjuka och fina sedan träningen igår. Efter jag ridit badade jag båda och snyggade till dem. Packade sedan i princip allting och det tog tid vill jag lova. Ändå hade jag lagt ihop alla hästsaker här i veckan men det blir mycket plock utöver det såklart. Men nu är massäcken klar, jag är nyduschad och mätt i magen och nu är det sovdags! Imorgon börjar äventyret. #falsterbohorseshow

Likes

Comments

Då var onsdagen till ända och imorgon är sista dagen hemma innan vi åker. Idag har jag jobbat 7-16 sedan tränade jag båda två på kvällen. Estelle var superfin på framridningen och fick vara med på två övningar. Mest för att checka av samt hoppa upp henne lite. Det kändes lika fantastiskt som alltid. Cournette fick jag igång ordentligt bakifrån på markarbetet och blev riktigt fin. Fick hoppa lite mer än vad jag trodde behövdes då hon behövde trimmas lite, men det blev riktigt bra. Så imorgon ska båda trimmas i skogen och jag ska packa färdigt allt det sista. Fredag senast 05.00 far vi!!

Estelle innan träningen

Likes

Comments

Detta med upplägg inför en så stor tävling med två hästar är ju något helt nytt för mig. Mentalt sett har jag försökt att gå och förbereda mig ganska länge. Men desto närmre det har kommit nu desto svårare blir det såklart. Jag är riktigt glad att jag har min tränare så nära i detta.

Båda hästarna gick en varsin hoppträning förra veckan och Estelle tävlade på lördagen. Sedan ska de trimmas för Fredrik på onsdag. Dagarna mellan detta trimmar jag vidare på ett varierat sätt. Ska bli kul att få trimma dem på banorna nere i Falsterbo innan tävlingarna drar igång.

Likes

Comments

Idag stod det lite genrep på agendan för Estelle. Vi åkte till Vingåker och hoppade 110cm och 120cm. Mest för att få komma ut en gång till innan det är dags på riktigt nästa vecka. Allt satt iallafall som en smäck och vi fick två rosetter med oss hem. Kul att få komma tillbaka till Vingåker också, tävlat där sedan jag red ponny så det är ett par år.

Sanna motionerade Cournette åt mig idag, så snällt! Eftersom vi blev borta hela dagen också.

Likes

Comments

Likes

Comments

• 3e placering 125cm KRK 6 maj
• 8e placering 120cm EQ 13 maj
• 2a placering 120cm Åby 26 maj
• 3e placering 120cm Falbygdens 5 juni
• 4e placering 120cm Falbygdens 6 juni
• 2a placering 120cm FRK 17 juni

Likes

Comments

I årets upplaga av Wermland Equestrian games tog jag och min alldeles egna Estelle våra 3 nollor i 120cm och fyllde därmed de 3 första och avgörande rutorna på kvalpappret till Falsterbo!!!!

Likes

Comments