Hur roligt är det inte att surfa liksom! Önskar att vi kunnde surfa på fler ställen i Asien, och att det skulle vara enklare att surfa än vad det är. Det ser ju så enkelt ut när proffsen är ute..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag förstår fortfarande inte varför jag inte jobbar med dykning. Blir alltid lika inspirerad av alla fina dykinstruktör och deras livsstil. En dag kanske jag också får testa på, jag hoppas verkligen det.


Likes

Comments

​Nu har vi äntligen påbörjat våran resa och vårat första stopp är Bali. 

Likes

Comments

Igår kväll kom mina fina vänner över till mig innan vi drog till krogen. Jag älskar att jag kan bjuda in dom bara sådär, att alla dyker upp, och att det är som att tiden stått stilla sedan vi tog studenten. Det märks inte att jag delvis varit helt utesluten från deras liv och dom från mitt under en lång period. För trots att våra liv ser helt annorlunda ut idag och att mycket har hänt sen sist så har vi alltid vårat gemensamma förflutna att titta tillbaka på. När vi ses har vi alltid lika roligt som vi hade när vi var vi. Jag kan tacka er tusen gånger om för det, fina bästa.

Jag inser det mer och mer hur jag inte hunnit bearbeta mitt liv än. Allt är helt klart fram tills för ungefär ett år sedan. Jag har betat av mitt första sabbatsår och samtidigt som jag vuxit, förändrats och upplevt hur mycket som helst så känns allt ändå precis som vanligt. Jag kommer på mig ibland av att börja gapskratta högt för mig själv, flera gånger om dagen faktiskt, för att jag blir påmind om att det faktiskt gått ett år. Att jag faktiskt åkte till Australien och att allt faktiskt inte bara var en dröm. Ibland måste jag till och med läsa min dagbok för att bli påmind om hur jag mådde för ett halvår sedan. Hur mitt liv såg ut då.  

Likes

Comments

Tiden går så fort och jag hinner inte med, men det gör ingenting. Allt är så härligt när man har någonting att se fram emot. Om exakt 21 dagar sitter vi där igen, jag och min bästa vän, påväg mot nya äventyr i en ny världsdel. Den här gången ska vi backpacka asien och jag kan knappt hålla mig för skratt bara jag skriver ordet backpack. Det kommer bli så roligt! 

Likes

Comments

​Jag har bestämt mig för att min dagbok ska bli öppen. Jag vill kunna klistra in fina bilder från min vardag och göra det enkelt, främst för mig själv, att titta tillbaka på härliga stunder. Jag vill lära mig att skriva av mina kännslor och förhoppningsvis kunna lugna en del av min stressade själ. Det kommer att dröja innan bloggen ser okej ut då jag tyvärr inte är särskilt bra på det här överhuvudtaget. 

Likes

Comments