Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Förlåt för uppdateringen, varit mycket i helgen så glömt bloggen!

I fredags träffade John och jag Filippa och Noa och spenderade kvällen med tacks och mys tillsammans med dom.
I lördags var vi ute på styrsö och hade en mys kväll med John och hans familj! Vaknade upp på styrsö idag och fick höra att min familj skulle komma ut och hälsa på, så då blev det mat och fika med våra familjer tillsammans. Är så kul att våra familjer blivit så bra vänner med varann.

Nu ska jag äta kvällsfika och kolla på tv ett tag, hoppas er helg har varit jättebra! Puss&kram

Likes

Comments

Sitter och kollar på instagram just nu på massa olika sidor. Finns ju såå mycket som man vill se och uppleva! Sitter hemma i soffan och önskar bara att jag vore utomlands nu i värmen och skapade nya upplevelser!

Back to reality.. Ska sätta mig och få lite plugg gjort nu! Puss&kram

Likes

Comments

Sitter nu i skolan och ska ha en lektion med engelska, så skönt! Ska sedan ta mig ut till Styrsö för att träffa John, så dagen ska spenderas med han och hans familj.

Rebecca ska åka till Afrika på torsdag så är tråkigt att hon åker för kommer sakna henne såå mycket. Speciellt när man inte vet hur länge hon ska vara borta... Men tack och lov för Skype! Puss&kram

Likes

Comments

Igårkväll var vi med vänner och hade det mysigt! Var skönt att få komma ut och även att få träffa dom för det var ett tag sedan! Så kvällen blev lång!
Idag har vi inte gjort något alls förutom att ta det lugnt! Så en lugn söndag! Börjar sent i skolan imorgon så det blir skönt med sovmorgon! Puss&kram

Likes

Comments

Saknar Tessie så mycket ibland! Är hemma mycket på dagarna pga min sjukdom så då var det alltid så mysigt att ha henne att gosa med och att få slippa vara helt ensam på dagarna. Vi var tvungna att ge vidare henne då pappa blev så allergisk tyvärr..

Nu ska jag jag äta lite frukost, puss&kram på er!

Likes

Comments

Hur mysigt är det inte att vakna upp till sol och snö överallt?
Nu sitter jag på bussen och är på väg till skolan, blir sen eftersom att alla bussar fortfarande är lite sena.. Ska träffa älsklingen idag så det blir mysigt så får vi se vad vi hittar på! Puss&kram

Likes

Comments

Klockan 19 så var det dags att vara på Lisebergshallen idag då det var en konsert som hillsong hade. Helt fantastisk, dom har kommit hela vägen ifrån Australien! Så jag och Beccy var där o lyssnade och hade en bra kväll som blev spenderad där! Sedan åkte vi hit och tog lite kvällsfika och pratade en kortis! Så kvällen blev lyckad!!

Kul att träffa Rebecca också nu när det var ett tag sedan plus att hon ska flytta till Sydafrika under ett tag.. Så japp, jag kommer sakna henne och vill också åka iväg!

Nu måste jag sova och tagga inför skolan imorgon!

Likes

Comments