I måndags fick olivträdet på balkongen flytta in i lägenheten igen. Jag var lite osäker på hur jag skulle göra med krukan men hittade en bild där en tjej hade lagt papper runt i en korg så jag försökte improvisera och få det lika bra som hon hade fått det och lyckades någorlunda med det. Jag är inte helt nöjd med andra ord. Men ska fixa i ordningen både labyrint hyllan och pappret lite bättre så håller jag tummarna för att det ska se bättre ut ihop.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det var denna helgen det. Helgen bestod mest av jobb men att få somna jämte favoriten gör det oslagbart! Gör alltid lika ont i hjärtat när han åker men kommer vara en del i Göteborg i veckan så ska nog stanna där de dagarna som vi har som mest lektioner!

När vi kom hem i fredags så gav han mig ett nytt fodral till ipaden. Han vet ju precis vad jag gillar och jag blev så glad. Det var ju inte ens min födelsedag? Däremot börjar det närma sig hans och jag håller på att förbereda hans present för fullt. För han förtjänar ju det bästa i hela världen❤️

Likes

Comments

Igår var det heldag i skolan. Martin var världens snällaste och väntade på mig när han hade slutat jobbet så vi åkte hem tillsammans❤️
Vi hann precis åka innan det blev brutala översvämningar i Göteborg. Hade vi åkt en timme senare så hade vi inte kommit hem.

Idag har jag stängt i köket och hann med allting som skulle göras vilket var så skönt! Lördagarna brukar nämligen vara stressig men denna gick galant. Jag kör några timmar imorgon med i delin sen ska jag skynda mig hem så jag kan få mysa innan Martin åker tillbaka till Göteborg.

Likes

Comments

Ja som jag skrev för några dagar sen så fick vi med oss en låda och en filt från Mio när vi var där för någon vecka sedan. Vi behövde något som täckte vårt hörn med alla sladdar. Vi har varit inne på både ett skåp, pall och drinkbord. Men vi är nöjda med nödlösningen!

Fick även med mig ett par nya kuddar hem som jag tänkte ha i lådan men det var alldeles för stora hehe så de får pryda sängen alternativt soffan istället.

Likes

Comments

Igår blev jag helt chockad när jag kom utanför lägenheten. Det var så varmt att min morgon promenad fick bli i T-shirt! Efter promenaden blev det en lunch med Julia, Lisa och Frida. Troligtvis sista lunchen på en uteservering för i år! Resten av dagen och kvällen spenderade jag med Lisa och Jessica. Vi spelade Mariokart och hade det så mysigt. På kvällen gick jag och Lisa en sväng vid havet. Det var verkligen en helt perfekt dag!

Likes

Comments

I torsdags stannade jag kvar i Göteborg en stund efter skolan och åt sushi buffé. Igår jobbade jag på morgonen innan skolan och skyndade mig sedan till tåget vilket jag var någon minut från att missa. Jag var inte pigg igår efter skolan, frös var varm så trodde jag höll på att bli sjuk men när jag vaknade vart jag pigg som en lärka igen. Så nu ska jag strax åka hem till Halmstad så får vi se vart kvällen har att erbjuda. Antingen blir det utgång eller en mysig kväll hemma.

Likes

Comments

Som jag skrev i inlägget under så gjorde Frida och jag fransarna idag. Fransarna får tydligen bättre böj andra gången man gör det. Så det var synlig skillnad från första gången och jag tyckte ändå att det blev långa och fina första gången men denna gången blev det ännu bättre!

Likes

Comments

Äntligen har jag fått hem mina nya ansiktsprodukter!! Sen jag var hos Petra så har jag använt alla testerna som jag fick av henne så nu kan jag äntligen hugga in på de nya fullsize produkterna. Ser verkligen framemot att se resultatet och hur skillnaden blir! Jag ska beställa hem resten av det som jag blev rekommenderad av henne, men det får vänta tills nästa lön&CSN trillar in på kontot.

Jag köpte även med mig en ny concealer som jag hört så gott om. Den heter Diorskin star concealer och ska vara en jäkel på täcka just under ögonen. Jag har inte hunnit testa den än men är riktigt nyfiken på den!

Likes

Comments

Idag så är det självstudier och jag borde suttit och läst den engelska texten som är tills seminariet imorgon. Men det har varit fullrulle så ska sätta mig med den nu. Jag tog en lunch med Lisa och Frida på ett nytt ställe. Cortado coffeeshop där allting är närproducerat och så där härligt bra! Det var riktigt gott så dit kommer vi definitivt gå flera gånger.

Efter lunchen drog Lisa upp till jobbet och Frida och jag gick åt vårt håll för att fixa fransarna. Vi fyllde på lashliftet som vi gjorde för lite mer än en månad sedan. Vi båda blev lika nöjda som sist och lär fortsätta med detta var 6:e vecka för att det ska hålla i sig. Det bästa är att det till och med är bra för fransarna!

När jag kom hem slängde jag in en tvätt och mötte sedan upp Lisa för att gå en liten promenix! Det har varit skönt att ha fullt upp idag då jag åkte ifrån Martin igår. Han jobbar ju i Göteborg och blir utan honom i över en vecka nu. När vi har varit med varandra i varje dag i fyra veckor så blir det så otroligt tufft att bli helt ensam. Jag saknade honom så mycket så jag till och med började gråta när han ringde haha. Vi har varit ifrån varandra 1 dag haha. Men känslorna brukar vara lite all over the place för mig ibland. 😂

När jag kom hem från promenaden med Lisa så var nog hemma en halv timme sen klarade jag inte av ensamheten så drog iväg runt Nissan ett varv till. När jag är påväg hem ringer Lisa och Julia för att kolla vad jag har för mig, då de ska laga mat hos Lisa. Så spenderade min kväll med dem😃

Likes

Comments


Igår körde vi till Freeport när Martin hade jobbat färdigt och jag var klar med mitt i skolan. Jag köpte hem 2 par skor till Thea som blev superglad tycker tyckte färgerna var perfekta haha. Hon är så lillgammal min lilla skrutt! Idag så var det dags för denna kursens första workshop som bestod av att göra olika uppgifter och lekar i utemiljö. Efter vi gjort några övningar så var det dags för fika.. Ibland kan jag undra om jag verkligen läser på universitet men det var en lärorik dag iallafall.

Vi skulle lyssna, känna och smaka på olika saker i naturen. Carro och Sofia in action!

Likes

Comments

Instagram@lovisaalice