Det har varit en effektiv morgon. Jag har hunnit ta en powerwalk längs stranden och nu sitter jag och äter frukost samtidigt om jag fortsätter skriva på tentan. Jag är snart klar nu vilket känns helt otroligt! Jag trodde inte jag skulle skriva så mycket igår men fick ett flow och vips så var jag nästan klar. Däremot vet jag inte om jag har gjort rätt haha men den känslan har jag alltid när jag skriver haha.

Nähä nu ska jag fortsätta så jag kan hitta på något skoj i eftermiddag! Puss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Gårdagen & kvällen var sååååå bra. Maten var bland det godaste jag ätit, sällskap var underbart, vi dansade tills fötterna gjorde ont och sjöng tills rösten blev hes. Precis som det ska vara helt enkelt!

Nu är vi påväg hem och jag är så trött och sliten så den stora frågan är hur jag ska orka plugga när jag kommer hem.. Min tanke var att börja på tentan i helgen men hittills har jag inte ens öppna ett dokument. Bra jobbat!

Var tvungen att visa er maten så ni kan bli lite hungriga 😏

Likes

Comments

Nu vi påväg mot Gbg och hotellet för att ladda upp inför kvällens festligheter! Mamma, Göran och lillebror kom och kollade på lägenheten och för att lämna lite julpynt som mamma hade ordnat sötisen. De tyckte att lägenheten hade blivit jättefin vilket var skönt att höra då jag är så osäker på inredningen även om jag tycker det är skit kul att inreda.

Anyway. Det är lördag mina vänner njuuuut!

Nu ska jag umgås med min älskade familj och släkt pussss!

Likes

Comments

Idag var jag på en föreläsning på morgonen men den kändes inte så nödvändig då föreläsaren mest pratade om sånt vi redan hade hört. Så jag, Carro och Fia drog i pausen hehe standard för oss.

Jag tog tåget hem efter vi hade kollat i lite affärer. På tåget samlade jag mod och beställde en sak som jag läääänge varit sugen på. Jag ska visa er när den kommit. Im in love hehe.

När jag kom hem bäddade jag med nya lakan och plockade undan och lite sånt. Jag har även hunnit köpa en topp från walkincloset som jag ska ha nu i helgen när det är 50års firande i Göteborg för min morbror!
Vi hörs❤️

Likes

Comments

Idag var jag i skolan från 8-10 så jag var hemma redan strax efter klockan 11. Så jag hann köra en tvätt och städat. Så det blev en givande dag. Vi åt tacos till kvällsmat vilket var som vanligt otroligt gott. Imorgon är det plugg hemma som gäller och Martin åker till Göteborg för att sedan åka till Stockholm så det blir en helg utan honom tyvärr😔

Likes

Comments

Denna lampan hamnade på nattduksbordet och den som stod där innan hamnade i vardagsrumsfönstret.

Vi fick efter lite slit upp taklampan och imorgon ska vi sätta upp en liknande lampa i hallen med. Vi är riktigt nöjda och de känns skönt att få lite ordning på saker och ting även om vi säkert kommer ändra allting 100 gånger till haha.

Likes

Comments

Igår blev det ännu en tur till Ullared för att köpa lampor. Vi fick med oss två taklampor och en bordslampa + en massa glödlampor. Ska visa er hur de blev när allting är uppe. När vi kom hem blev det plugg för mig och inlämningen lämnades in till seminariet imorgon.

Just nu sitter jag på tåget och är påväg till Göteborg. Jag ska träffa min basgrupp då vi ska prata ihop oss om litteraturen inför seminariet som börjar klockan 13.

Ha en fin dag❤️

Den maffiga bukten med hortensia och eucalyptus som pryder nattduksbord.

Likes

Comments

Som 6åring fick jag börja dra ut tänder från min överkäke för att det var för trångt för mina ''riktiga'' tänder. När jag var 9år fick jag veta att jag skulle vara tvungen att ha tandställning för att kunna få mina tänder till rätta då en av vuxentänderna tryckte rötterna av de andra tänder vilket hade, i värsta fall resulterat att jag skulle tappat tänderna som den tryckte på. Så jag skulle varit tandlös nu om jag inte hade fått hjälp.

I början var jag livrädd, jag gillade inte att gå till tandläkaren från första början och sen när de pratar om operation och olika tandställning gjorde mig livrädd. MEN jag ville självklart ha kvar mina tänder i munnen och då hade jag inget val.

Totalt drog jag ut åtta mjölktänder innan jag fick min natt-tandställning. Detta var ingen vanlig tandställning som du sätter upp i gommen utan det är en sådan du ser på film. Som går utanför munnen och spänns bakom nacken. Jag minns inte vad tandställningen hette men jag sökte på en sida som heter Aqua dental (där det finns information om olika tandställningar, deras behandlingar som de utför i Göteborg och Stockholm, priser, tandimplantat osv.) Där hittade jag min första tandställning som heter Headgear och ser ut som nedan. Jag som älskar att sova på sidan hade lite problem med denna som ni kanske förstår haha. Jag är glad att det bara var en natt-tandställning.

Nästa steg efter min natt-tandställning var som jag tror är den vanligaste tandställningen den som kallas fast tandställning. Denna tandställningen hade jag från 4an till slutet av 6an. Undertiden jag hade denna tandställningen så opererades även en guldkedja in runt den tanden som tryckte för att kunna dra ner den rätt.


På Aquadental.se kan du även hitta ''första hjälpen'' om något inträffar med din tandställning. Jag tycker att tipsen som fanns där var väldigt användbara som jag hade uppskattat att kunna dem när min metalltråd släppte till tandställningen och stack i kinden och tandköttet. Ni hittar tipsen HÄR!

Under hela min tandställnings-period hade jag samma tandläkare vilket gjorde att jag hade en enorm tillit till honom då han var väldigt duktig och förklarade så jag förstod. Jag var hos tandläkaren minst en gång i månaden och var inte alls rädd efter ett tag som jag hade varit när jag började. Däremot nu efteråt är jag mer rädd för tandläkaren än innan vilket är konstigt då jag blivit äldre och borde inse att det inte är farligt. Jag måste byta tandläkare varje gång jag är där vilket gör att det inte finns någon tillit. Jag är även så nervös över att jag ska ha något hål eller att de ska hitta något fel på tänderna så att jag måste göra något ingrepp. Grunden till rädslan ligger nog i att jag har kämpat så mycket med mina tänder och vill inte behöva göra något som gör ont igen..

När jag hittade Aqua dental så kan jag boka tid antigen via telefon eller mail och de verkar vara seriösa och duktiga på sitt yrke och har kompetens inom de områden som de erbjuder. Om ni är intresserade av att veta mer kan ni gå in på ​Aquadental.se hemsida där är det smidigt att hitta information om kliniken & vart de har mottagningar osv.

Likes

Comments

Nu är vi hemma hos oss efter att vandrat omkring i skogen i ungefär två timmar. Är såååå hund sugen nu så att jag nästan spricker. Tur vi har Aston som vi kan låna ibland!

Likes

Comments

Instagram @lovisaalice