Hej på er!
Onsdag igen och i vanlig ordning så är jag sen med inlämningsuppgifter... Ibland kan jag undra hur jag kan ha så pass bra betyg som jag ändå har med tanken på hur lite jag faktiskt pluggar och att jag väldigt ofta är sen med uppgifter. Det med uppgifterna är väl en egenskap som min kära SO-lärare inte tycker om med mig.
Imorgon så ska jag ha muntliga nationella i matte men det ska säkert gå bra. Jag brukar aldrig ha svårt för Matte så det ända som kan hända är väl att jag inte förstår uppgiften.
Xoxo

Min fina mor vid fruktdisken på Ica<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er!
Sitter just nu på bussen påväg mot stallet. Jag är ridsugen och Annie behövs trimmas, vilken kombo!!

Imorgon så ska jag och några tjejer åka in till Karlskrona och shoppa, äta på espresso house och ha en tjej-dag! Sedan på kvällen ska My och Moa sova hos mig och vi har tänkt att plugga matte... nej men jag har lovat att hjälpa de inför nationella i matte som är på torsdag.
Xoxo

Upps, öppnade visst första lyckan på min julkalender imorse....

Likes

Comments

Hej på er!
Idag, andra lektionen så hade jag musikprov och jag skulle underdriva om jag skrev att det var svårt. För mig känns det helt orimligt att höra skillnad mellan Tchaikovsky och Rossini men jag fick göra mitt bästa och jag hoppas att det räcker!
Nästa vecka så har jag bara ett test men inga riktiga prov så jag spricker nästan av glädje (!!!)
Hoppas att terminen förbli så året ut nu, det hade varit skönt...
Xoxo

Likes

Comments

Hej på er!
Idag har det varit skol DM i fotboll. På min sista lektion idag (spanska) så fick vi gå till sporthallen för att titta. Vi han se semi finalen och den sista finalen och gissa vad... Min skola vann!!! Vi är tydligen ganska bra på fotboll här, Hahah!
Xoxo

Likes

Comments

Hej på er!
Idag har jag och min klass varit på kreativum. Där finns det massvis med olika experiment och idag fick vi även testa på att programmera legobilar, det var sjukt kul!

Likes

Comments

Hej på er!
Linnea och jag har varit och kollat på bio ikväll. Vi såg Thor: Ragnarök och den var jättebra och det var inte bara en bra handling utan den var även superbra gjorde och det uppskattas verkligen från min sisa!!
Xoxo

Likes

Comments

Hej på er!
Första lektionen idag så skrev jag ett kemi prov. När jag var klara med det så sa min NO lärare att det var det sista provet hon ska göra med oss, förstår den lättnaden!! Fram tills augusti nästa år kommer jag inte att behöva göra ett ända NO prov förens jag börjar gymnasiet.
Xoxo

23:08, jag borde väl sova nu, synd bara att jag är så pigga så att jag hade kunnat springa ett maraton och sedan skriva om hela kemiprovet...

Likes

Comments

Hej på er!
I måndags hade jag ett matte prov, idag har jag skrivit SO prov och imorgon har jag både matte prov och kemi prov... Lite väl mycket kan jag tycka för en vecka men det finns ju inte direkt något jag kan göra åt det mer en att förbereda mig så gott jag kan.
Annie var jättefin igår när jag red henne, synd bara att det var så kallt, 4 minus grader (!!)
Xoxo

Likes

Comments

Hej på er!
Min status just nu: fryser i stallet i väntan på mamma. Louise och jag har nyss ridit och jag skulle ju överdriva om jag sa att vädret var med oss, Ösregn och hagel...
Vi tänkte hoppa i paddocken men istället blev det ett kort ridpass på en halvtimme. Annie var i alla fall fin och det är väl det som räknas, right?
Xoxo

Det gick att vrida ur mina byxor

Sharing means caring

Likes

Comments

Hej på er!
Idag har jag haft svenska prov, tror det gick helt okej faktiskt. Det var ett läsförståelse test så i måndags fick vi läsa texten och idag svarade vi på frågorna. Imorgon så ska jag ha biologi prov om muskler, hjärtat och skelettet, svårt men det ska nog gå bra!
För övrigt så har jag börjat kolla på en serie som heter Riverdale vilket är en super bra serie, recommend, recommend, recommend!!
Xoxo

Likes

Comments