Hej på er!
Jag kom nyss hem från skolan och ska snart åka till stallet. Jag hade tänkt att rida på banan de vill säga om inte Louise vill rida med mig. Så jag ska bara fixa en macka och sen dra till bussen!
xoxo

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej på er!
I Torsdags så red jag på Lina, en häst i stallet för att Annie skulle på hoppträning men jag red Annie i fredags och det gick bra! Sedan igår så hade jag fest eftersom att jag fyllde år för 2 veckor sedan och det var jättekul. Jag hade jätte trevligt och fick massvis med fina saker, finast var nog när Linnea läste en dikt hon skrivit och Nicke sköt massa konfetti! (lite tråkigare var dock att sopa undan allt sen!) Idag har jag inte gjort så mycket, Linnea och Nicke gick hem för en stund sen, de sov här inatt. Juste jag har en stor inlämnings uppgift till imorgon i hemkunskap och jag är inte ens nära på att vara klar!! Det ska jag nog pula lite på ikväll.
xoxo

Likes

Comments

Hej på er!
Jag älskar vegetarisk mat och är faktiskt inte så glad alls för kött. Jag tycker både att det inte smakar gott men även att det är moraliskt sätt fel att äta kött så som vi föder upp och behandlar våra djur.
I alla fall så lagade jag hemlagade pommes utav sötpotatis här om dagen igår det var såå gott, rekommenderas starkt!

Likes

Comments

Hej på er!
Idag så har jag varit i stallet och ridit Annie trots det snö blandade regnet. Vi red i paddocken och hoppade lite då Louise var med kunde hjälpa mig och bygga upp hinder. Jag hoppade på en kombination på två räcken med 2 galoppsprång emellan och det gick jättebra! Hoppning är väl inte direkt min favorit men det var kul ändå och i slutet så låg sista hindret på 90cm - 1m så jag är nöjd!
xoxo

Imorgon ska hon få en hel påse med morötter för att hon var så duktig idag!

Likes

Comments

Hej på er!
Igår kväll så lagade jag en vegetarisk linsgryta till mig och pappa som blev hur god som hälst! Jag kan verkligen rekommendera att testa och laga det om ni inte har gjort det någon gång.
xoxo

Likes

Comments

Hej på er!
Idag på min träning så hade de fått in en del nya hästar under veckan och jag fick rida en utav de. Hon heter Tanja och är en korsning mellan arab och halvblod. Hon var ganska pigg och trippig i början men sedan lugnade hon ner sig!
xoxo

Litet kvälls snack, aldrig fel med tårta ju!

Likes

Comments

Hej på er!
Idag runt 9 tiden så åkte jag ut till stallet. Annie och jag red lite dressyr och det gick jättebra! Efterfest så åkte vi till min mormor för att min moster är på besök från Stockholm, så himla roligt!
Det är inte jätte ofta vi träffas, men alltid lika roligt.
Juste nu så har jag påsklov, skönt att kunna ta sovmorgon varje dag men jag kommer sakna skolan under veckan tror jag!
xoxo

Likes

Comments

Hej på er!
Igår kväll så var jag med lite kompisar och hade det trevligt, vi åt, spelade spel och pratade väldigt mycket!

Idag på förmiddagen så har jag varit på konfirmations träff i cirka fyra timmar... Men det var faktiskt ganska kul! Så nu ska jag och min familj grilla lite och så kommer lite familjekompisar över sen, hoppas ni får en fin lördags kväll!
xoxo

Likes

Comments

Hej på er!
Igår fyllde jag år och då var mamma och jag i Karlskrona och shoppade. Det var kul och jag fick ett par nya stigbyglar och en hjälm i present av mamma.
Nu ska jag iväg och fira min kille kompis, det är bara tre dagar emellan oss!
xoxo

Likes

Comments