Hej på er!
Just nu är jag hemma, ska snart gå till Linnea och några kompisar för att fira ikväll. Hoppas att det kommer vara fint väder eller att det i alla fall inte regnar, jag vill ju nämligen ha kjol på mig, haha!!
xoxo

besti!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej på er!
För en halvtimme sedan cyklade jag till affären för att handla lite småsaker och passade på att köpa jordgubbar, typ det bästa som finns på sommaren! Dessvärre så var alla inte så fina, men men sånt händer. Jag ska i alla fall åka ill stallet nu så jag tror att jag kikar in lite senare när jag har kommit hem!
xoxo

Likes

Comments

Hej på er!
Igår kväll kom jag hem från Amanda, orkade dock inte skriva detta inlägg då så jag gör det nu!
Vi har badat såå mycket vilket jag älskar!

Vi passade även på att ta en tur i hennes pappas bil, en gammal Thunderbird, såååå himla coolt, jag har nämligen aldrig åkt i en sådan!
xoxo

Likes

Comments

Hej på er!
Solar just nu och äter frukost, ska snart gå till brunsbadet för att bada med min kompis och sedan följa med henne hem för att sova där inatt. Det känns som att jag kommer smälta bort snart så, varmt det är idag!
jag hoppas att det håller isig hela veckan men man vet ju aldrig riktigt med Sveriges väder!

Jag gjorde en sallad, kände för att äta något kallt när det är så varmt ute! Den består utav gurka, spenat, tomat, olika kryddor och olivolja, alltså väldigt simpeltmen ändå gott!
xoxo

Likes

Comments

Hej på er!
Efter hemkomsten så var vi inte så sugna på att ställa oss och laga mat... Så då tänkte vi att vi skulle äta någon stans, vi hamlade på Garlic house efter ett tag och det var jättegott!!
xoxo

Likes

Comments

Hej på er!
För några timmar sedan så kom vi hem från Öland och jag är jätte nöjd med vistelsen. Stugan var fin och stor, naturen var fin ihop vädret var med oss hela tiden förutom en dag.
xoxo

Likes

Comments

Hej på er!
Idag har vi varit och cyklat, det blev 5,2 mil (52km) så det känns bra (!!!)
Vi cyklade till ett häftigt ställe vid namn Alvaret, det coola med det är att det liknar en savann lite i dess utseende, väldigt platt, torrt och lite växtlighet.

Sen kom vi till ett ställe med stora kalkstenar, jag har nog aldrig sett något liknande! Tur att mamma tvingade oss att cykla en omväg för att se det.

Sedan har jag även fått en himla ful bona-bränna!

Likes

Comments

Hej på er!
Igår var vi och besökte Capella gården här på Öland. Själv har jag inte varit där förut men min mamma oh mormor hade det. De hade en väldigt fin utställning, jag tolkade budskapet som att det var väldigt blandat då det var många olika kreatörer men det var mycket om ensamhet. I alla fall den biten jag gillade mest!
xoxo

Likes

Comments

Hej på er!
Kom nyss hem från ännu en springrunda, haha fick lite feeling idag antar jag! I alla fall så var vi först idag på en keramik verksamhet som var så fin! De hade väldigt harmoniska färger som alla gick i samma skala vilket gjorde mycket om du frågar mig!
xoxo

Likes

Comments