Hej på er!
Precis nu så ska jag, pappa och Joel åka till Skåne, Österlen för att hälsa på min farbror och hans familj. De har små barn som jag älskar att leka med (!!!) så det ska bli jätte kul.
Vi åker alltid dit på sommaren.
Xoxo

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej på er!
Just nu så ska jag cykla bort mot skogen för att spring, har nog inte sprungit på två veckor! Det har varit dåligt med träningen från min sida under sommarlovet så nu ska det bli riktigt skönt att komma ut i skogen och springa lite!
Xoxo

Likes

Comments

Hej på er!
Påväg i bilen mot Karlskrona nu. Först ska vi släppa av Joel hos tandregleringen och sen dra pappa och jag inte mot stan! Men jaa jag vet jag får inte köpa något, eller kanske ett par jeans, skulle verkligen behöva det men Inget mer!!
Xoxo

Likes

Comments

Hej på er!
Idag har jag varit hos Linnea nästan hela dagen, har ju inte sett henne sedan jag åkte till Spanien. Har saknat henne sååå mycket!
Vi ses ju typ hela tiden, i skolan, stallet och på fritiden Hahah!
Imorgon ska jag, pappa och Joel till Karlskrona, jag ska verkligen försöka hålla mig från att inte köpa något alls då jag måste spara tills vi ska tills vi ska ull Stockholm på höstlovet, shoppade ganska mycket i Spanien!!
Xoxo

Likes

Comments

Hej på er!
Morgon och morgon, klockan är över tolv Hahah!
Har just nu gjort en snabb lunch som jag ska slänga i mig nu innan mamma och jag ska åka ut till skogen för att plocka svamp. Mormor var nämligen här när vi kom hem igår med en kantarell-paj så vi hoppas att vi också kan hitta lite svamp, det hade varit kul!
Xoxo

Likes

Comments

Hej på er!
Just nu så ska vi gå igenom säkerhetskontrollen på Palma AirPort. Det gick snabbt och checka in väskorna och jag fick inte övervikt, wiho!!
Jag mår ganska illa just nu, blir lätt åksjuk på bussar. Hoppas bara flyget går bra, hatar landningarna! Men resan dem har verkligen varit super, så behagligt väder! Självklart hann jag shoppa lite också hahah!
Xoxo

Likes

Comments

Hej på er!
Sista kvällen ikväll, vi åker hem imorgon... Idag har vi bara badat och solat. Vi gick även ner en sväng till havet och snorklade lite och det var fint!! Nu har vi lite bråttom för att vi ska åka med ett turist tåg om 5 min in till Cala d'Or där vi ska spendera sista kvällen så CI hoppas att det finns någon fin resturang där!
Xoxo

  • Resor

Likes

Comments

Hej på er!
Idag åkte vi med bussen in till en stad som eter Porto cristo. Egentligen så skulle vi ha besökt ett par grottor men det var helt fullbokat.... Som tur va så hade de väldigt god glass inne i stan! Hahah vi hade det mysigt ändå men såklart är det väldigt irriterande när man har åkt i 1,5 h och sen får man inte ens komma in...
Xoxo

  • Resor

Likes

Comments

Hej på er!
Hoppas ni gillade inlägget igår om Palma även ifall att det var utan text, jag hade lite ont om tiden men jag vill ändå lägga ut bilderna. Vi var i alla fall runt och shoppade och sen besökte vi en jättestor katedral, den var helt sjukt stor, bilderna gör den inte rättvisa.
Idag hade vi tänkt att ta bussen till en grotta som ska vara väldigt fin men just nu så regnar det faktiskt! Lite häftigt tycker jag eftersom att det regnar i genomsnitt 3 dagar under sommaren och vi är här under en av de!
Xoxo

  • Resor

Likes

Comments