View tracker

Hej!
Just nu så sitter jag och kollar på Idol finalen. Det känns som att det är väldigt jämt emellan Rebecka och Liam, båda är verkligen superbra!
Vem tror ni kommer vinna?
jag tror faktiskt att Liam kommer att ta det.
xoxo

En liten blid på Annie från igår

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej!
Idag när jag kom hem från skolan så gjorde jag amerikanska pannkakor eftersom att jag var så himla hungrig!
De blev jätte goda tycker jag och jag använde mig av Arlas recept.
xoxo

Likes

Comments

View tracker

Hej!
Nu in nästan en månads tid så har jag hållit på att läsa en bok som heter Fotbollshoran av Mikael Thörnqvist som jag kan rekommendera starkt!
Däremot så fanns några frågetecken i boken som jag inte klura ut så då bestämde jag mig för att mejla till han och fråga. Då letade jag upp hans mejladress och gjorde det men jag trodde inte att han skulle svara men det gjorde han! Så himla kul! Han skrev bland annat att det är väldigt kul som författare när folk uppskattar det man gör vilket jag kan tänka mig!
...
Idag så var jag på biblioteket och lämnade tillbaka den boken och lånade en ny som heter Panik och verkar väldigt bra!
xoxo

Likes

Comments

Hej!
Igårkväll så kollade jag och Amanda på idol och åt exotiska frukter som vi brukar. Vi åt Kakifrukt och Stjärnfrukt, Kakifrukt var jättegod och söt medans Stjärnfrukten inte var lika god, den hade snarare en väldigt speciell och sur smak.
Amanda åkte hem för cirka en halvtimme så nu roar jag mig med att kolla på reprisen av idol, vilket liv jag har eller hur!?
xoxo

Likes

Comments

Hej!
Just nu så har mamma varit och satt på ett emla plåster på min arm. Sprutan ska vi ta direkt när skolan börjar 08.20 8ch jag hoppas att det inte kommer att kännas så mycket.
För övrigt så tror jag att det kommer att bli en bra fredag, Amanda ska följa med mig hem efter skolan och det är ju alltid kul!
xoxo

Denna bilden är på mig och min storebror från en vinter när vi var små och jag tycker att vi är jätte söta! Det var ju första december igår så nu är det ju verkligen en jul månad!

Likes

Comments

Hej!
Jag märkte nu att jag hade döpt gårdagens inlägg till torsdag fast det var onsdag igår!
Aja nu är det i alla fall torsdag på riktigt och idag följde jag med Karolina efter skolan. Vi har pratat ihop badat i typ tre timmar i deras nya badkar, super mysigt!
Imorgon så ska vi ta spruta och jag är faktiskt väldigt nervös! Fast jag har lugnat mig lite nu när jag har fått veta att det bara är en halv milliliter vilket är väldigt lite och då går det väldigt fort.
xoxo

Bjuder även på en bild på våra fina russinfingrar!
(min hand är överst och Karros är under)

Likes

Comments

Hej!
Jag kom nyss hem från stallet efter att ha haft lektion. Det gick väl ganska bra men jag var inte riktigt på topp idag om jag får säga det själv.
Imorgon har vi test i SO och det ska handla om politik. Detta är även det sista vi gör inom samhällskunskap innan betygen ska sättas och jag hoppas att jag har höjt mitt betyg ett snäpp ifrån förra året, men självklart är jag nöjd med det jag fick förra året men det är ju alltid kul att höja sig!
xoxo

Likes

Comments

Hej!
Idag hade jag spanska som sista lektionen men den var inställd eftersom att min lärare var sjuk. Då åkte jag ut till stallet när jag kom hem och han rida när det var ljust!
Det var jätte mysigt verkligen.
Nu håller jag på att laga middag och det ska bli en väldigt god soppa.
xoxo

Likes

Comments

Hej!
Idag så var mamma ledig så vi har haft lite julbak. Vi har bakat lussebullar och gjort ett pepparkakshus!
Det var jag som dekorerade huset och jag tycker att det blev ganska gulligt fast det fick ingen skorsten för den åt jag upp, hihi.
xoxo

Likes

Comments

Hej!
Idag är det första Advent och även min pappas födelsedag! Snart är det även julafton vilket jag hoppas blir kul...
Själv är jag inte ett jätte stort fan av just själva julen då det lätt blir att man jämför sig med varandra om vad man har fått, vem fick mest och vem fick inget alls, en diskussion jag hälst inte lägger mig i.
Annars så är det ju himla mysigt så här innan jul med Advent och allt!
xoxo

Likes

Comments