Hej på er!
Torsdagar, veckans längsta dag! Idag har jag även två ämnen sol jag inte är särkilt förtjust i, nämligen engelska och biologi. Antagligen för att jag tycker det är delvis ointressant och framförallt så tycker jag att engelska är lite ologiskt ibland (sedan är inte våran nya engelska lärare min "favorit")
Xoxo

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er!
Måndag igen, veckans sämsta dag!
Idag har jag bara ett roligt ämne, matte och sedan har jag det ämnet jag ogillar mest, hemkunskap! Så långtråkigt att ha det i över två timmar då vi nästa bara har teori.

Likes

Comments

Hej på er!
I förmiddags så bar jag och mamma på Gö och promenerade. Jag tog en del foton med min nya kamera som jag försöker lära mig, jag har kanske sagt det att jag har fått en kamera, haha ja det har jag säkert skrivit! Det var i alla fall väldigt fint med alla höst färger.
Xoxo

Likes

Comments

Hej på er!
Jag skäms så mycket för hur dålig jag har varit på att uppdatera här! Det har stått stilla i två veckor och det är bara pågrund utav lathet, nu får jag ta tag i det här med att skriva ett inlägg om dagen som jag gjorde innan. Har faktiskt saknat att dela med mig av mitt liv lite, detta är ju min lilla dagbok där jag får skriva av mig.
I alla fall så kol jag hem för en stund någon timme sen från Karlskrona, Linnea och jag åkte in med bussen vid halv elva för att vi var sugna på att äta där, men sen var inte ens restaurangen vi ville äta på öppen så vi tog första bussen hem igen! Tur att jag älskar att åka buss.

Likes

Comments

Hej på er!
Jag har haft en så himla bra helg!
Självklart så började jag helgen på bästa sätt genom att vrida på Annie. Sedan på lördag eftermiddagen så gick jag hem till My. Hemma hos henne så var det redan Moa och Lilly för att vi skulle gå hem till Selina för att träffa några kompisar. Jag hade en jättebra lördags kväll. Därefter så skulle jag och My sova hos Moa. Hennes pappa hämtade oss runt 01 och på vägen hem så stannade vi och köpte pizza. Sedan idag, söndag så har vi varit på fotbollsmatch. Saxemaras a-lag spelade idag men tyvärr så förlorade dom.
Hoppas ni också haft det jättebra och att veckan kommer bli minst lika bra.
Xoxo

Likes

Comments

Hej på er!
Igår hade jag studiedag vilken jag spenderade ute hos en kompis. Jag och några andra åkte hel till henne efter skolan i onsdags och sov där, super mysigt!
Xoxo

Likes

Comments

Hej på er!
En helt vanlig tisdag har det varit idag, lång skoldag, samma gamla vänner (självklart lika underbara som vanligt!!) och samma vanligs kläder. Ibland kan jag känna att mitt liv är lite enformigt. Jag gör samma saker varje dag. Jag umgås med samma personer varje dag. Tur att jag har Annie som livar upp mina dagar! Hon var jättefin idag och väldigt mjuk och Hahah är glad att hon är den samma varje dag<3
Xoxo

Likes

Comments

Hej på er!
Min helg har bestått utav vänner, hästar och massvis med svamp! Mamma och jag var och plockade kantareller i lördags. Vi hittade sjukt mycket och de var goda också! Däremot så hittade nästan bara trattkantareller men nästan inga vanliga, lite synd men de är ju också goda!
Xoxo

Likes

Comments

Hej på er!
Igår var jag och mina tjejer på bio, det var premier på IT igår, en ny skräckfilm. Den var sjukt bra!! Visst det var läskig men inte överdrivet, det mest obehagliga var att den hade mycket jumpscares men det är väl lite kul, eller?
Xoxo

Vi passade även på att testa den nya noccon och jag skulle faktiskt inte rekommendera den. Den är ju god men ingen 10a, köp päron istället!😍

Likes

Comments