View tracker

Hej på er!
Måndag igen, skola igen och massvis med läxor. Jag har ganska mycket läxor faktiskt men personligen så är jag ganska intresserad av skolan så det funkar. Idag på måndagar så har vi även mitt favorit ämne, So! Super kul  om du frågar mig.
xoxo

Likes

Comments

Hej på er!
Igår så firade jag och några andra Linnea då hon fyllde 16 igår. Vi hade verkligen jättetrevligt. Jag och Nicke sov sedan över hos Linnea så vi kunde stanna så länge som möjligt. För närvarande så är jag den enda  som har vaknat men snart så vaknar nog Nicke också, Linnea brukar sova mycket längre än oss.
xoxo

Likes

Comments

Hej på er!
Just nu så sitter pappa och spelat tvspel medans jag räknar matte. Det vi håller med nu (uttryck och ekvationer) tycker jag är ganska svårt för tillfället. När min lärare förklarar det så förstår jag men inte annars och han har inte haft någon genomgång än så det är ju ganska svårt!
xoxo

Likes

Comments

Hej på er!
Idag har jag varit på gudstjänst i kyrkan på förmiddagen. Sedan har jag mest tagit det lungt idag, kollat lite på tv osv. sedan har jag pluggat lite Fysik och Spanska.

Jag och pappa har även spelat lite Gran turismo 6 idag som vi har fått hem. Jag har längtat efter det så länge så det var så kul att få spela lite ikväll. Dessvärre så hade pappa redan spelat det hela helgen eftersom att det kom i fredags.

Likes

Comments

Hej på er!
Igår, i fredags så red jag Annie. Jag red tillsammans med Louise och vi hade det jätte trevligt! Vi red i paddocken och Annie var lite piggare ån vanligt men det gick bra.
Sen på kvällen åt vi tacos och spelade spel!
xoxo

Likes

Comments

View tracker

Hej på er!
Idag efter skolan så följde Linnea med mig hem. Vi har mest pratat och skrattat. Hon gick hem för nån timme sedan så nu ska mamma och jag åka och simma. Det ska bli väldigt skön då jag både gillar att simma och att det är bra för kroppen men speciellt för ryggen.
xoxo

Likes

Comments

Hej på er!
Idag åker jag vanligtvis på träning men pågrund av ovädret idag så valde jag att stanna hemma. Att ta det säkra före det osäkra, hästarna kan vara uppstressad och när det blåser och snöar så är det inte kul att rida i ridhus.
I skolan idag så gick det jättebra och jag tyckte att det var skönt att få komma tillbaka. Iprincip sedan jag kom hem från skolan så har jag kollat på film, jag har sett två Harry Potter filmer (jag har sett alla flera gånger förut) men jag såg även en ny film som jag aldrig har sett förut. Den hette Emma's Chance och var jättebra, rekommenderas starkt! Den handlar om hästar, vänskap och drama.
xoxo

Likes

Comments

Hej på er!
Idag på förmiddagen så var Karro och jag och red. Det var väldigt halt och Annie halkade väldigt mycket så vi red på ängen där underlaget var betydligt bättre. För en stund sedan kom jag hem från stan, jag behövde köpa några grejer idag med! jag köpte massor med underkläder och en foundation.
Imorgon börjar skolan igen och jag är faktiskt ganska sugen på det. Det ska bli skönt att få komma in i en rutin och sen gillar jag lektioner och att få lära mig saker.
xoxo

Likes

Comments

Hej på er!
I stan idag så hann jag vara att köpa present till Linnea då det tog lite längre tid än vad jag hade tänkt mig. Jag träffade även Amanda och Isa i stan. När jag red idag så red jag på ängen och ett gick väl hyfsat men jag red inte så länge då det var blötsnö så det fastnade en del i hovarna. Jag provade också mitt nya reflextäcke som jag fick i julklapp och det satt bra!
xoxo

Likes

Comments

Hej på er!
Igår red jag ut en runda i snön vilket var helt fantastiskt och Annie verkade gilla det med.
Idag så blir det nog ett pass på en snöig äng, mysigt! Fast först nu efter att jag har ätit frukost så ska jag in till stan och köpa lite grejer.
xoxo

Likes

Comments