Hej på er!
Igår åkte mamma och jag ner till Skåne för att vara här över helgen. Det är lite mera snö här än vad det är hemma så vi tog med oss skidorna. jag har nämligen köpt nya skidor som jag inte har hunnit testa då snön försvann ganska fort i Blekinge, men vi var i alla fall ute en liten sväng i förmiddags och jag tycker att skidorna hade bra glid!
xoxo

Likes

Comments

Hej på er!

Idag vid 10 tiden så tog jag och mormor tåget in till Karlskrona för att shoppa och mysa. Jag tycker att vi fick än bra dag och det tror jag säkert att mormor håller med om! Vi var på en utställning om Karl Xll och osmanska riket som jag tyckte var såå intressant, historia är ju trotts allt mitt favorit ämne! Jag hade inställningen utav att jag inte skulle shoppa någonting alls men det gick ju inte riktigt att hålla... Jag handlade några tröjor, ett par shorts, ett bronzer och sen köpte jag och och mormor ett spel som vi ska ge till Kent när han fyller år på söndag. Dessvärre så har jag ingen present till min mormor och hon fyller redan på fredag! Jaja det löser sig säkert.

xoxo

Likes

Comments

Hej på er!
Nu ikväll så har jag, mamma, Joel och mormor varit och åkt skridskor. Det gick jättebra och isen var fin även ifall det var cirka 6 plus grader ute!
xoxo

Likes

Comments

Hej på er!
I lördags på förmiddagen så åkte jag till stallet och red Annie en sväng i skogen och det gick bra. När jag kom hem så fick jag snabbt kasta av mig stallkläderna och byta om för att skynda till tåget för att åka till Amanda. Jag sov hos henne i natt och vi hade det jätte trevligt!
Hoppas ni också har haft en trevlig helg!
xoxo

Likes

Comments

Hej på er!
Idag har jag fått sportlov, det ska bli skönt även ifall att jag lär sakna skolan lite. Jag ska mest ta det lungt nu under lovet och rida en del. Jag vill gärna åka skidor någon dag men det är lite dåligt med snön tyvärr.
Idag inledde jag livet på bästa möjliga sätt genom att rida en runda i skogen på Annie, det var så mysigt!
Hoppas ni alla får ett jättebra lov.
xoxo

Likes

Comments

Hej på er!

Idag på lunchen så gick jag och Karro ner på stan. Vi kollade runt lite i affärer. Sen när vi gick in på LK så hade vi lite ont om tid men jag såg några fina tröjor som jag verkligen ville testa så jag fick skynda mig lite! Några av tröjorna var förstora och fanns inte i min storlek, men en utav tröjorna satt jättebra och fanns i min storlek så den köpte jag. Det blev en vit långärmad tröja från Odd Molly och jag är super nöjd. Som en liten alla hjärtans dag present till mig själv!

xoxo

Nu ska jag titta på lite TV och äta Nutella fram tills att jag ska ha utvecklingssamtal!

Likes

Comments

Hej på er & glad alla hjärtans dag!
Jag hoppas att alla har haft någon att fira med eller har gjort något roligt idag, kanske ätit något extra gott?
Jag tror att meningen med alla hjärtans dag kanske inte är att vara med de man älskar och ge varanda blommor och chokladaskar utan kanske vara snäll mot de man vanligt vis inte ser, kanske någon fattig, hemlös eller bara någon i skolan man aldrig pratat med förut.
xoxo

Likes

Comments

Hej på er!
Jag fick inställd matte idag vilket var min sista lektion idag så jag slutade redan vid 13:30 istället för 14:50.
Skönt att få komma hem lite tidigare än vanligt. Nu ska jag bara plugga nästan hela dagen till biologi provet imorgon och matte provet på onsdag.
xoxo

Likes

Comments

Hej på er!
Idag har jag varit på gudstjänst, ridit och sen bara tagit det lungt och städat lite.
Det var mässa i kyrkan så det tog lite längre tid än en vanlig gudstjänst. Efter kyrkan så gick Karro och jag hem till mig och åt lite, sen åkte vi till stallet och red. Det var verkligen jättemysigt, det har nog inte varit så hög mysfaktor på länge i stallet om jag får säga det!
Nu ska jag bara plugga lite för jag har en del prov och läxor denna veckan...
xoxo

Såklart lite fika i sadel kammaren efter ridningen!

Likes

Comments