Hej!
Igår hade vi första delen av matteprovet som  vi ska göra denna veckan. Det kändes bra förutom den sista uppgiften som jag inte kunde men givetvis kom på när jag kom hem.
Idag har vi har biologi prov vilket också kändes bra! jag hoppas verkligen att det gick lika bra som det kändes.
Nu ska jag vara fortsätta min eftermiddag med att ligga i sängen och kolla på Gossip Girl min favorit serie!
xoxo

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej!
Igår så testade jag och Amanda en exotisk frukt som heter Kiwano och kommer från Afrika. Den smaken inte jättemycket, lite som en blandning av gurka och banan!
Vi hade det väldigt trevligt på och vi satt uppe hela natten och pratade.
Hoppas ni också har haft en bra helg!
xoxo

Likes

Comments

Hej!
Jag kom hem från skolan för en halvtimme sen och sista lektionen idag var SO mitt favorit ämne. Idag hade vi SO prov och jag tror att det gick ganska bra faktiskt! Det handlade om sårbara platser  (alltså geografi)
Om några timmar så kommer Amanda hem till mig för vi ska sova över idag, det ska bli jättekul och jag längtar verkligen efter henne!
xoxo

Likes

Comments

Hej!
Idag efter skolan så åkte jag till stallet och red. Jag och Annie körde ett dressyr pass och det gick faktiskt väldigt bra även fast att det regnade!
Vi red lite serpentinbågar, några åttvolter och sen gjorde jag lite galopp övningar på en volt. Jag gjorde så att jag galopperade halva volten och travade halva och sen höll jag på så några gånger, men jag byter alltid det stället där jag bryter av och fattar galopp för att få henne att lyssna så fort jag ber henne om något.
Imorgon är det äntligen fredag, jag har längtat hela veckan!
xoxo

Lite blöt är hon allt i hennes söta reflexer!

Likes

Comments

Hej!
Nu ikväll så skulle jag åkt på träning men min ridlärare var sjuk så det blev inställt tyvärr!
Så nu spendera jag kvällen genom att kolla på Youtube och äta äppel och banan, mums!
Mamma och jag hade även tänkt att ge oss ut på en spring runda men det regnar så det gick inte häller. Annars har jag haft en allmänt trevlig dag!
xoxo

Likes

Comments

Hej!
Just nu så är jag faktiskt lite irriterad...
Vi fick inställd spanska idag så jag slutade 13:30 istället för 14:50 vilket är väldigt kul. Idag ska jag även till stallet och rida så då tänkte jag att jag kunde ta bussen vid halv tre istället för halv fem. Så jag går till bussen och väntar och väntar men den dyker aldrig upp... Så då får jag helt enkelt gå hem igen. Istället nu så får jag ta bussen vid halv fem och rida i bäck mörker, jätteroligt!
Aja det är väl sånt som händer men det är ju väldigt irriterande!
xoxo

Här är min goda frukost som jag åt idag!

Likes

Comments

Hej!
Helgen för min del har varit bra. Jag har ridit och tagit det lungt.

Idag efter skolan så följde Amanda med mig hem. Hon åkte nyss hem och vi hade jätte trevligt. Vi har pratat och speciellt spelat gitarr och sjungt som vi alltid gör när vi ses!
Imorgon så har vi kemi prov som jag verkligen inte längtar efter, så nu måste jag verkligen plugga!
xoxo

Likes

Comments

Hej!
Fredag idag, veckans bästa dag!
just nu så sitter jag och kollar på idol som jag alltid gör på fredagar. Min favorit i idol är Oskar tror jag, han är ju superbra!
Hoppas ni alla har haft en bra vecka och är taggade för helg. Det är jag iallafall!
xoxo

Likes

Comments

Hej!
Idag så fick jag hem skolkatalogen! Så himla kul att få kolla i den. Självklart så ser man ju förjävlig ut själv men det roliga är ju att kolla på alla andra klasser. Det blir lite kvällsmys ikväll att kolla igenom den och granska alla, haha!

Idag har jag även hämtat ut min nya ridväst. Den är jätte skön och sitter som en smäck. Den är från märket racesafe som jag har hört väldigt mycket gott om och jag känner även många som har sådana västar.
xoxo

Likes

Comments

Hej!
Jag brukar göra min egen nöt mix ibland och äta som ett litet snacks. Det är väldigt enkelt och energirikt. Jag brukar bara ta lite olika nötter som jag gillar och vi har hemma och blanda de i en burk, man kan även ta lite russin så blir det sött och gott! Det blir hur smaskigt som hälst. Om man vill kan man även smyga ner lite mörk choklad!
xoxo

Likes

Comments