Känns varken som att jag är den första, andra eller etthundra fjärde personen i bloggvärlden som tar upp dessa skor, men kolla bara på dem!! DÖ SNYGGT. Skulle mer än gärna beställa hem alla tre men är lite osäker på hur ofta jag skulle använda dom. Men äh, kanske ba köra på. Oavsett så känns det som skor man kan rocka i iallafall. Det kanske räcker. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Inga lektioner = pluggdag. Taggar mer och mer för att tenta av hela Geografi 1 om tre veckor. Woopa. Skulle ljuga om jag påstod att jag brukar tända ljus även när det är ljust ute. Mer ett desperat försök till att skapa en fin blogg bild skulle jag säga. Jag lär mig. Måste vara med i blogg matchen. Fake it until you make it. Ljuset är för övrigt bland mitt bästa köp jag gjort. Är svag för doftljus. Kan även vara det dyraste ljuset jag någonsin köpt men ack så värt. Kommer överleva hösten nu utan problem. Tack Voluspa.  Är i doften "saijo persimmon". Utmaning: lär er uttala det. En liten klurare att ta sig an. I lurarna går "Fel del av gården" med Movits. Riktig pepp låt. Kan behövas när jag nu ska ge mig på exogena krafter & demografi. Trevlig tisdag på er allesammans. 

Likes

Comments

Well, why not? Satt för min själv nyss och blev jätte sugen på att skaffa en blogg. Jag älskar att skriva och känner att det är dags att starta upp en ny blogg. Så ja, nu kör vi. Hoppas ni kommer gilla detta.

Likes

Comments