Header

Pics or it didn’t happen. Läste det på instagram häromdagen och tyckte det var så sant..sjuka vi är

Hej hjärtan, Längesen!
Startade dagen i Göteborg med en promenad i Slottsskogen och kolla vädret. Varmt och soligt! Jag och Sara åt sedan frukost på kafferosten. Ingen nyhet att jag gillar det stället. Imorgon väntar black friday och jobb, kul!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Något jag ser lite överallt just nu är Lackbyxor. Min snygga vän @sannawidstrom var snabb med att hoppa på den trenden och kolla hur cool hon är! Ni hittar byxorna Här

Ha en fin Lördag <3

Likes

Comments


Vilken är din favorit höst/vinter månad?

Helt klart December, även om det är mer vinter för mig. Älskar julen och allt som hör till!

Vad är i dina lurar just nu?

Vad är ditt favoritplagg på hösten?

Absolut min nya jacka! Säga vad man vill om figuren i en stor dunjacka, men jag kommer inte frysa i höst. Förutom det är stora stickade tröjor något jag gillar. Det går att både klä upp eller använda väldigt simpelt. Kommer definitivt köpa en skinnkjol, riktigt snyggt!

Vad klädde du ut dig till på halloween förra året?

Var som vanligt ute i sista sekunden med min outfit så var inget originellt utan en svart ängel.

Vilket är ditt favoritdoftljus på hösten?

Volyspa- Crisp champange

Vad är din favorit dryck på hösten?

Te absolut! Kaffe dricker jag resten av året, men te är något som hör till hösten. Te, en barbells och extra matten på Tingavalla är riktigt höstmys ;)

Likes

Comments

Idag har det varit en nästan helt vanlig Tisdag. Under lunchen köpte jag jackan (bikbok) och byxorna (Cubus) som ni ser på bilderna. Kylan blir helt klart mer påtaglig och en dunjacka passar då perfekt!

Likes

Comments

Jag älskar när söndagar går i lugnets tecken. Under förmiddagen var jag och Maja och hälsade på min mamma på landet sedan firades min syster som fyllt 30 med en familjemiddag. Har haft en väldigt lugn helg och ska avsluta den likaså med plugg och en promenad. Kram på er

Likes

Comments

Under förmiddagen har jag pluggat matte på Tingvalla med Louise, Elin & Hanna. Jag och Louise åt en sallad på Sandys efteråt och strosande runt lite i det fina vädret. Det är en perfekt lördag och resten av dagen ska spenderas i stallet och med vänner. Ha en härlig helg!

Likes

Comments

Äntligen fredag! Jag och Sanna började dagen med frukost på Plaza, dagens räddning! Sedan marknadsföring och ett besök på ungdomsmottagningen. Nu har vi dagens sista lektion och efter skolan ska jag bara hem och hämta Alma, sedan tåget till Göteborg :)) tror det kommer bli en jättebra helg! Puss

Likes

Comments

Godmorgon.
Har alltså klippt LUGG!! Det var en väldigt spontan idé och sånt har jag en tendens till att fullfölja.. haha. Känns kul med något nytt nu till hösten!
Idag är jag ledig och har egentligen bara bokat in ett profit pass 11.30, efter det har jag tänkt rida och packa eftersom jag åker till Göteborg på fredag. Ha en bra onsdag och klipp gärna lugg ;)

Likes

Comments

Godkväll, just nu ligger jag i soffan och ser min nya favorit serie Orphan black, så spännande Tipsar er alla att se. Igår firade vi Sanna med en middag på brasseriet (se bilden, så snygga!!)
Imorse bjöd Sanna på en mysig brunch, åt för hela dagen. Runt 15 plockade mamma upp mig för att handla sedan hoppade jag Rufus. Kvällen avslutades med att Ellen, Maja och Louise kom och drack te. Har haft en väldigt lugn och mysig helg med vänner, men vad fort den var över. Ellen hade med sig tre buketter från jobbet så lägenheten både luktar och ser fräsch ut, älskar färska blommor. Ha en bra vecka!
Kram

Likes

Comments