Header

Har som ni märkt har jag lagt bloggen åt sidan under sommaren, men nu är motivationen tillbaka ;)
Vid 8 imorse mötte jag upp Maja för att äta hotellfrulle. Jättegott och mysigt att Alma fick följa med in, plus i kanten till Plaza! Sedan passade jag Liam när Johanna gjorde fransar. Vilken liten goding han är. Vi tog en promenad som Alma tröttnade på efter en stund. Under eftermiddagen har jag varit i Stallet och fick besök av Sanna en stund. <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag efter jobbet kom Sanna till mig, jättemysigt och speciellt eftersom vi inte setts sen vi slutade skolan. Har haft en liten grej för sorbet det senaste som ni vet, och helt underbart att Sanna gav mig receptet på hur man gör egen !!

2dl grekisk yougurt/kvarg, beroende på hur söt man vill ha
Ca 250g bär, vi gjorde med mango och hallon
Ca 1 tesked honung
Citronsaft, om man vill 

Likes

Comments

Idag har jag, Ellen och Louise hängt vid poolen nästan hela dagen. Älskar sånna dagar i solen! Imorgon vaknas det studentfirande för Sanna. Vilken lycka <3

Likes

Comments

Just nu sitter jag ute i solen och äter middag; avokado, lök och mozzarella. Ikväll ska jag och några kära vänner till pinchos för att fira in sommarlovet som vi faktiskt fick idag. Känns lite overklighet, men skönt! Ha en bra kväll finisar.

Likes

Comments

Idag var vi lediga från skolan och imorgon är det avslutning, underbart! Idag var vi och tittade på studentbalen, så många fina<3 Efter det hamnade vi på hm och jag fick bland annat med mig ett par jeans och tröjan ovan, nya favoriter

Likes

Comments

Goddag, har tyvärr inga bilder från gårdagen.
Vilken rolig kväll och eftermiddag! Jag och mamma anlände till studentmottagningen på Esters runt 15. Där åt vi en super fräsch buffé och tog emot Lucas och Adam som tagit studenten. Blir så glad av att se alla lyckliga studenter. Jag och Sara åkte hem och bytte om för att sedan möta upp Lisa och vidare på andra festligheter. Hur vi sedan hamnade på ett annat studentfirande vad en överraskning;) nu sitter vi i bilen påväg hem och har stannat på en fräsch grill-restaurang, jättegott!

Likes

Comments

Min morgon startade vid 07 imorse med att jag hade utsläpp, fordring och mockning hos hästarna. Sedan fixade jag mig och packade det sista. Mamma hämtade mig precis på skolan och nu ska vi åka direkt till Göteborg för student och firande, jätteroligt!

Likes

Comments

Oj vilken bra gårdag. Efter att jag och Pappa lämnat Alma hos farmor mötte jag upp Sara på stan. Vi inhandlade kläder till studenten och kunde prata om allt vi missat. Vi gick även förbi ullevi och träffade mina girls;) kvällen slutade hos Wilma vilket var jättemysigt och roligt. Gamla och nya vänner som allihop var jättesöta! Nu ska jag väcka Sara så att vi kan planera dagen.

Likes

Comments