Header

Om bara några få dagar så är de Halloween, de ska bli kul faktiskt. Ska på en bestämd fest och antagligen på en fest i Frillesås också och träffa lite nytt folk, alltid lika kul!

Har lite små idéer på vad man kan klä ut sig till, tänkte göra ett collage med olika alternativ för er som vill ha lite förslag.

Tror de kommer ett inlägg om de senare ikväll :)))Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er, är hemma hos min Mormor&Morfar just nu. Trevligt!

Ska om en liten stund gå ut och ta en promenad med en saknad vän, vädret är fortfarande dåligt men de kan vara skönt när de regnar också. Lite senare idag ska jag till stan för att fixa en sak, mer om de får ni reda på sedan:)))))

Ikväll blir de nog bara mys till någon film och godis.

Likes

Comments

Just nu sitter jag på bussen mot stan.

Ha en trevlig Lördag :))
Likes

Comments
Godmorgon! Ligger just nu i sängen och kollar på gårdagens Idol avsnitt, ska om ett tag dra mig upp ur sängen för att börja göra mig klar inför stan. Ska kolla runt lite och ska även ta en fika eller käka nått. Får se hur de blir med radioinspelningen, tror ej de kommer bli av idag faktiskt. Ikväll vet jag inte riktigt än vad som händer, de märker vi senare!

L.

Likes

Comments

Ligger och myser hemma hos mig just nu, kollar på film och lyssnar på musik. De är typ de enda man kan göra nu när vädret är som sämst, tråkigt nog ska de vara såhär i några dagar nu-.-

Ska om ett tag åka ner till Ica för att köpa lite gott inför ikväll, får se vad de blir.

Ikväll får ni även ett inlägg om några bloggar som jag ska tipsa om, vi hörs senare puss hej


Två bilder som jag tog tidigare idag.Likes

Comments

Denna outfiten blev de idag. Vädret suger idag igen så de är inte alls kul,sitter just nu på bussen ifrån skolan, ska hem nu och dega sen så får vi se vad som händer ikväll!

PusssLikes

Comments