Halter är en utav det svåraste Jay göra. Det är inte lätt att få hästen att stå jämt med alla 4. Det bästa tycker jag är att inte dra i tyglarna utan använda knäna. Så jag brukar göra massor av övergångar men bara knäna cch typ släppa tyglarna :)

Det är extremt svårt på Adde som är så enormt känslig i munnen! Men det blir bättre!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

8:00 - åker till skolan
08:30 - 14:30 skola
15:15 bussen hem med Ida och Ebba!
c. 16:30 rida shettisar!
c. 18:00 adde får komma ut på ett lösgörande på åkern
19:30 Cardiff får komma ut en pytteliten sväng!

Likes

Comments

Måndag - Cardiff vila, shettisarna ut på lite lugn tur, Adde ut
Tisdag - Cardiff ut, Adde ut
Onsdag - Adde stubbåker, Cardiff detsamma
Torsdag - Adde ut, Cardiff vila
Fredag - Adde åker, Cardiff ut
Lördag - Adde ut, Cardiff dressyr
Söndag - Adde åker, Cardiff joggas ute

Likes

Comments

Jippi!! Äntligen har 2 små söta shettisar anlänt till våran gård för 4 gången <3 alltid lika roligt att ha dem här! Anledningen att dem är hos oss är för att jag i 4 år i rad har ridit en shettis på sihs! Så nu fick jag vara med i år igen! Så tacksam! 😚☺️ så nu ska dem trimmas så dem orkar med friends ;) vi hörs imorgon, ses! ❤️

Såhär ser dem ut! Jag ska rida den lilla vita med svart huvud. Och min klasskompis Ida ska rida den svarta! (Hon red den svarta förra året också)

Likes

Comments

Lite sen uppdatering men bättre sent än aldrig ;)

I första klassen som var en la:p2. Gick det sådär i.. Redan på framridningen kände jag att hon var ganska skänkeldöv, så då red jag mycket tempoväxlingar. Då blev hon mycket kvickare! Väl inne på banan gick det hyfsat bra. Förutom att jag red fel väg 😂 men det var första gången jag red en p2 så.. Men hade jag inte ridit fel hade jag vunnit klassen.. Men det är sånt som händer!

Över till laget! Vilket jämt lag vi var! Alla på 65%! Vi slutade som 3 i första omgången!

Klass 2 var vårar favorit program!!! FEI mästerskap! På framridningen satte jag mer tryck i henne på en gång och jäklar va fin hon blev! Jag fick så fina effekter! Det bästa var att energin höll sig inne på banan också! Men domarna tyckte ngt annat... 63% men man kan ju inte alltid få högt! Jag fick iallafall en superkänsla! Jättenöjd<3

Likes

Comments

Det blev lite ändrade planer med ridningen idag, Adde fick komma ut på ännu en barbacka, men denna gång med unghästarna som sällskap! Det gick jättebra! Adde kändes mjuk och fin. Cardiff fick dock vila, jag hade så himla mycket att göra så jag hann liksom inte.

Imorgon ringer klockan redan 04:40 då jag tänkte rida Adde på morgonen så jag hinner göra lexorna imorgon kväll!

Godnatt :)

Likes

Comments

Nu har skolan äntligen slutat för idag! Även fast vi inte går så länge ( 08:30 - 14:35 ) så känns det som man är i skolan hela dagen. Men nu väntar jag på bussen, och ska hem och rida mina älsklings ponnyer❤️ det bästa på hela dagen :) Adde ska få komma ut igen och Cardiff för ett lite lugnare pass på banan. Det kommer ett inlägg ikväll om hur det gick! Men nu måste jag gå! Kram<3

Likes

Comments

Idag så bestämde jag mig för att rida barbacka vilket jag gjorde. Adde var jättefin, men lite stark och jag ville att hon skulle samla sig. Så vi fick kämpa lite men vi klarade det tillslut! Bella var även nöjd som fick springa med lös! Det älskar hon 😍 aja, nu måste jag snart sova så godnatt. Imorgon är en ny dag.

Fiiin tunga Bella har! 😂👅

Likes

Comments

Nu har startlistorna för lördagens starttiden kommit upp! Vill bara säga att jag ska igentligen rida för Djursholm men klubbytet har inte gått igenom än. Men snart är det fixat (hoppas jag) :)


Först är det mästerskap sen är det lätt À:P2

Likes

Comments

Idag fick båda ponnysarna komma ut på en skogstur. Dem tyckte det var sååå mysigt! Jag fick även sällskap av Ebba som red Cardiff, så då fick dem komma ut samtidigt vilket dem älskar! Blir ju inte så ofta nu när jag rider båda själv.

Imorgon skulle Ebba komma också och rida Cardiff. Så då blir det en uteritt! Jättemysigt!

Min tävlingsfrisyr ;) vill ni att jag ska göra ett lite speciellt inlägg kan jättegärna kommentera hör nedan! Kram <3

Likes

Comments