EN DAG I LIVET

Hej hjärtan, hoppas att ni mår bra!
Jag tänkte bara uppdatera er lite om vad som händer i mitt liv, eftersom det har ekat tomt här den senaste veckan.. I vilket fall, mina dagar har inte varit så värst intressanta då dem mestadels har bestått av träning och plugg. Något som dock är värt att berätta är att jag var på en kurs igår om aktier som var sååå lärorik och intressant! Jag blev verkligen taggad på att börja spara och investera i aktier, så det kommer jag garanterat börja göra nu när jag har lite kunskaper i bagaget haha:-)
Annars befinner jag mig faktiskt i Stockholm, jag kände att jag behövde komma hemifrån några dagar och hälsa på min mamma, så det är skönt att vara här!<3
Mina kommande dagar kommer dock bara bestå av plugg då jag har matte-nationella på torsdag.. Men det kommer vara så skönt när det är över!
Det finns en risk att det inte blir någon uppdatering innan torsdag, beroende på hur det går med plugget, men jag hoppas att det kommer upp något inlägg till er i alla fall. Vi får se helt enkelt. Nu ska jag sova, godnatt på er. Massa kärlek<3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

När jag gräver i mitt minnesarkiv gräver jag fram en stor klump i magen och ett tryck över bröstet. Det här är bara några få rader om hur jag har mått det senaste året från mitt perspektiv. 

Jag hörde hur folk pratade på raserna om vilka som var bjudna till helgens fest. Den festen jag aldrig fick någon inbjudan till. Jag hörde någon säga att mitt ex hade skaffat tinder och matchade med tjejer som var på festen. Jag skrev till en vän och frågade om hon vill träffas. Antingen skulle även hon på festen eller så svarade hon inte. Jag gick till gymmet där jag mötte mitt ex som ignorerade mig. Mitt ex som jag fortfarande älskade. När jag kom hem möttes jag av min farmor som blev arg för att jag mådde dåligt. Min pappa som var på andra sidan jorden hade tagit några glas för mycket när jag ringde och behövde pengar till mat. Resterande familjemedlemmar fanns inte närvarande.

Folk spottade mig i ansikte med otillräcklighet. Skolan dränkte mig med läxor. Min familj fanns inte där och jag fick diagnosen svårt deprimerad av min psykolog. Folk ifrågasatte mitt beteende vilket gjorde att jag började ifrågasätta mig själv. Till slut trodde jag att det var mig det var fel på och jag klarade inte av att hantera allt. Folk kände inte mig längre och jag kände inte mig själv. 

Jag spenderade min tid med att konstant vara nervös och gav orimligt stor respekt till folk som egentligen inte förtjänade den. Till folk som aldrig fanns där för mig när jag kände mig som minst, skämdes som mest och grät som hårdast. Det var då jag kände mig som mest oförstådd och övergiven, även utav dem jag trodde brydde sig om mig på riktigt var jag bara i vägen för. Dem jag hade gjort allt för, gav mig ingenting när jag behövde dem som mest. Det gjorde ont och det gör än idag ont, ont ändå in i själen.

Men på något sätt är jag nu i efterhand tacksam över att det hände och över att jag tog mig igenom det. Motgångar har skapat olika perspektiv för mig och har fått mig att inse att jag är bäst på det jag gör, bäst på att vara jag och ingen annan. 


Likes

Comments

EN DAG I LIVET

Hej babes! Idag har min måndag varit som vilken annan måndag eller veckodag som helst haha, den har nämligen endast bestått av skola och plugg, men det gör faktiskt inte allt för mycket då det snart är sommarlov:-) Inläggen blir ju dessvärre inte så intressanta men det är tyvärr inte så mycket att göra åt. Jag funderar dock på att lägga upp någon slags plan som gör att det blir lite mer variation här på bloggen. Om ni har några önskemål på inlägg får ni mer än gärna kommentera det, så ska jag verkligen försöka fixa det. Mitt mål i nuläget, tills jag slutar skolan är åtminstone att uppdatera er en gång per dag. I framtiden vill jag däremot kunna uppdatera er i alla fall tre gånger om dagen, men vi är inte riktigt där än men åh vad jag längtar tills jag kan lägga hundra fokus på er. Nu ska jag ta min låååånga varma dusch som jag har sett framemot hela dagen haha:-) Vi hörs imorgon igen. Massa kramar<3

Likes

Comments

EN DAG I LIVET

Hej hjärtan, hur mår ni? :-) Jag mår bra! Sitter ute i eftermiddagssolen och äter godis hehe. Idag har det verkligen varit en riktigt slapp-dag, har i princip legat i solstolen hela dagen men det har varit så skönt! Jag har haft sånna sommarkänslor hela helgen och jag älskar det. Sommaren är verkligen den bästa årstiden enligt mig! (kan vara för att jag fyller år och för att man är ledig också haha) Jag har även kollat lite på resor i helgen, funderar nämligen på att åka någonstans i sommar. Hade varit superkul att åka till typ Grekland och båtluffa eller till Italien, men vi får se hur det blir. Nu ska jag sätta på mig träningskläderna för att springa en runda, tagga! Vi hörs snart igen! PUSS<3

Likes

Comments

EN DAG I LIVET

Hej på er, hoppas att ni alla mår bra!!

Idag har jag varit lycklig ända in i själen av det fantastiska vädret vi har haft. Jag, pappa och Martina (pappas tjej) bestämde oss för att ta vara på det och började dagen med att ta färgan in till stan för att spela minigolf. Jag har faktiskt spelat mycket minigolf i mina unga dar och hade höga förväntningar på att jag skulle leverera bra. Tror ni det gick bra? Nej det gick SÄMST haha.. Men det var kul ändå! Efter minigolfen satte vi oss på en mysig uteservering och åt varsin räkmacka och sedan begav vi oss hemåt igen. Väl hemma satte jag mig i solstolen och lyssnade på Noel och Ludwig som för övrigt äger. Om ni inte har lyssnat tycker jag verkligen att ni ska ge den en chans! När klockan sedan slog 18.00 gav jag upp strävan efter en bränna och började istället fixa med designen här på bloggen. Hur tycker ni det blev förresten? Jag tycker det blev betydligt bättre än innan! 

Nu ska jag sova, vi hörs imorgon. Godnatt på er<3

Likes

Comments

TEXTER OCH TANKAR

-Ha kul tillsammans

Att ha kul tillsammans är en nödvändighet för att ha en fungerande relation som ska hålla länge. Oavsett vad man gör, om man så ligger hemma framför tv:n eller gör någon mer fartfylld aktivitet ska man skratta och ha roligt tillsammans. Att  förnya sin relation, dvs att man gör nya saker tillsammans gör också att man håller relationen levande och undviker en tråkig rutin. Glöm inte att din partner ska vara din BÄSTA vän som får dig att skratta tills du gråter.


-Små gester

För att hålla ett förhållande levande måste man visa omtanke och engagemang. Att göra små romantiska gester för den man älskar påminner den andra om hur betydelsefull och viktig den är för dig. Det kan vara allt ifrån att skicka ett kärleksbrev på posten till att knacka på dörren med en blombukett.


-Bra känslomässig kontakt

Att röra vid varandra gör så att det inte övergår till en vänskapsrelation. Om fysisk kontakt saknas finns det ingen mening att vara kvar eftersom den gör så att relationen blir trygg men samtidigt passionerad och spännande. Det kan vara allt från att hålla hand på stan, kramas vid busshållplatsen till att ha mera intima stunder.


-Fokusera på dig

Från ett tidigare förhållande tar jag bland annat med mig hur viktigt det är att man fokusera på sig själv trots att man är i en relation. Man får inte glömma bort sig själv utan man måste ha ett EGET liv och göra EGNA saker för att både få en bra och hållbar relation men också för att kunna må bra i sig själv.


-Motivera varandra

Man ska alltid höja varandra och aldrig trycka ner eller hindra den andra från att göra något. En relation ska inte vara avgörande om man får följa sina drömmar eller inte. Det ska fortfarande vara en självklarhet att gå sin egen väg. Det är också viktigt att man upplever sin partner som lyhörd och stöttande om man har många bollar i luften samtidigt eller tycker någoting är jobbigt. Kom ihåg att ni är ett team och klarar allt tillsammans!


-Respektera varandra

Utan respekt kan man inte bygga någon relation. Det är viktigt att inse att man aldrig kommer tycka helt lika om allt utan att det alltid finns olikheter. Se dessa olikheter som något bra istället för något dåligt då du få se saker ur andra perspektiv. Möt också varandras behov och åsikter trots att du egentligen har andra intressen.


-Ha förtroende för varandra

Tvivla aldrig på den du är i relation med om personen inte i fråga har gjort något som får dig att behöva tvivla. På riktigt, det förstör så mycket i ett förhållande. Om du visar osäkerhet för din partner kommer det i slutändan smitta av sig och den andra kommer bli minst lika osäker om inte MER på hela förhållandet. Att gå runt och misstro sin partner mår varken du, den andra eller förhållandet bra av.


-Va ärlig

Om det är någonting du funderar över eller någonting som inte känns bra, va då öppen och ärlig om det. Att ha en rak och ärlig kommunikation är så viktigt för att både få förhållandet så bra som möjligt men också för att inte uppmana misstänksamhet. Tvivla aldrig på att inte kunna berätta något för den andra.


Likes

Comments

Jag vill bara önska er VÄRLDENS bästa dag!! 
Nu ska jag påbörja ett längre inlägg till er som kommer upp senare idag, så vi hörs då! Puss och kram så länge<3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Godmorgon på er!!

Jag har nyss avnjutit min goda frukost som bestod av två avokadomackor och ett glas apelsinjuicé, min favvofrukost all time utan tvekan. Idag är jag faktiskt hemma från skolan också då jag inte riktigt känner mig hundra och då jag verkligen inte är sugen på att bli sjuk kände jag att det var bättre att vara hemma och vila upp mig. Annars då, har jag verkligen fått sånt ressug på senaste, (jag är väl i och för sig alltid sugen på att resa haha) och idag är en sån dag jag önskar att jag befann mig på ett flygplan som tog mig till någon härlig destination, typ LA eller Monaco. Att resa är bland det bästa som finns enligt mig, men som det är just nu med tanke på skola och ekonomi har jag inte möjlighet att resa så mycket som jag hade velat. Det är tråkigt, men jag vet att det kommer bli annorlunda om ett tag! Så länge får jag försöka nöja mig med att det snart är sommar och lov, den svenska sommaren är ju faktiskt väldigt härlig den med och dessutom har jag faktiskt en del roliga saker inplanerat som jag kan se framemot. 

Nu ska jag plugga lite på körkortet, ha en bra dag<3 

Likes

Comments

Hej finaste ni! Jag kom hem från Lund för några timmar sedan och har sedan dess bara suttit och pluggat ikapp. Jag hade iallafall världens bästa helg och Valborg med massa härliga människor! Jag älskar verkligen att träffa nya människor, det är typ något bland det bästa som finns enligt mig!:-) Fick även träffa min kära bror en snabbis idag vilket också var kul, saknar ju honom allt för mycket när vi bor som vi bor!
I vilket fall, hur var eran Valborg, hittade ni på något kul eller tog ni det bara lugnt? :-) Jag älskar ju hemmakvällar och att ta det lugnt, men i helgen var jag verkligen taggad på partaj så det var skoj. Jag är ju dock sämst på att fota som vanligt... Ber om ursäkt för det! Ska verkligen försöka bättra mig haha:-)

Nu tänkte jag sova, är verkligen helt slut.. Jag körde nämligen hela vägen hem från Lund idag också, vilket jag inte är van vid haha.
Imorgon väntas skola och sedan körlektion, vi hörs då. Massa kärlek<3

Likes

Comments

Hej på er fina ni, hoppas att ni mår bra!
Nu ligger jag i sängen med ansiktsmask, tända ljus och musik, så mysigt. Annars idag har jag inte gjort speciellt mycket faktiskt, har bara pluggat och tagit det lugnt hela dagen, men det har varit skönt. Jag fick dock ett litet ryck tidigare och började rensa ut min garderob men ångrade mig typ efter 5 minuter för herregud vad mycket kläder jag har att sälja.. Det är däremot en uppgift som får lösas senare haha:-)
Imorgon väntas jobb några få timmar innan jag tar tåget mot Lund. Känns som att jag har tjatat om Lund hela veckan här på bloggen, men ser bara framemot det så himla mycket! Det ska verkligen bli behövligt att få komma iväg några dagar och bara hänga med Frida och hennes tjejer!

Nu ska jag sova, slocknar verkligen när som. Puss och kram på er<3

Likes

Comments

Gooooodmorgon världens bästa ni!! (Eller kanske snarare godförmiddag haha)

Idag känner jag mig lycklig tillskillnad från tidigare i veckan. Rent generellt känner jag lycka inför livet rätt ofta men på senaste har jag hamnat djupt ner i någon slags existentiell kris. Idag känner jag dock hur saker successivt börjar ljusna upp sig och jag känner mig exalterad och fylld av liv. Och visst är det en fantastiskt härlig känsla? Jag älskar att känna mig levande och det är nog också därför jag ÄLSKAR att göra adrenalinfyllda aktiviteter som att åka berg och dalbana.

När jag tänker på livet och på allt jag vill hinna med att göra, känner jag mig både euforisk men också stressad. Jag vill ju att saker ska hända nu och inte imorgon, om en vecka eller om ett år. Jag vet att jag förhoppningsvis kommer att ha tiden till att uppfylla allt jag vill, men samtidigt känns det som att jag slösar bort min tid på onödiga saker just nu, vilket är frustrerande. Jag brukar visualisera mig vilket slags liv jag strävar efter att leva och kan alltid dra slutsatsen om att det ser helt annorlunda ut än vad mitt liv gör idag. Det handlar inte om att jag lever ett dåligt liv idag eller att jag inte uppskattar det jag har. Utan det handlar mer om vad jag vill göra för att trivas med mitt liv ännu mer. Och att trivas med sitt liv är ju faktiskt livsviktigt för att kunna må bra.

Jag längtar så mycket tills dagen jag tar studenten, för på något sätt känns det som att det inte är förens då livet faktiskt börjar på riktigt. Jag ser framförallt framemot att känna känslan av frihet och att kunna styra mitt eget liv. Skolan är viktigt för mig och något jag tycker alla ska ta på allvar, men samtidigt tycker jag att det finns så mycket mer i livet än enbart studier och jobb. För mig är det helt enkelt viktigt att hitta en bra balans mellan jobb och nöje för att jag ska må bra.

Vad är viktigt för att du ska må bra?
Likes

Comments

Hej igen hjärtan! När jag kom hem efter skolan var jag ute och fotade, men verkligen alla blev extremt dåliga haha.. Råkade även komma åt någon inställning på kameran så alla blev också ur fokus.. Inte så lyckat med andra ord, så ni får nöja er med en selfie istället;-) Annars efter det har jag bara övningskört, tränat och pluggat. Imorgon är det alltså redan torsdag och det känns som att dagarna, veckorna, månaderna och livet springer iväg just nu... Men det innebär ju i för sig också att det snart är HELG!! och jag längtar såsåså mycket till lördag och Lund, då jag äntligen får träffa Frida igen. Saknar henne alldeles för mycket, så det ska verkligen bli kul att träffa henne och fira Valborg där nere.
Nu måste jag sova, hoppas att ni har haft en bra dag och att ni mår bra! Godnatt<3

Likes

Comments

Hej på er solstrålar! Vad händer med vädret? Jag ligger i skrivande stund under täcket med myskläder och dubbla strumpor på på grund av att jag fryser så mycket haha.. Ibland önskar jag att jag hade någon slags superkraft och kunde påverka vädret till 25+ och sol, det hade varit något!;-)
I vilket fall gick körlektionen faktiskt över förväntan, fick inte ett enda motorstopp, vilket jag garanterat hade räknat med haha så jag är nöjd!:-) När jag kom hem låg även ett paket ifrån Na-kd i brevlådan med denna snygga kjolen i som dessutom satt som en smäck på, så det är jag också nöjd över. Jag har letat jättelänge efter en jeanskjol nu till våren och sommaren men inte riktigt hittat någon tills jag såg denna på deras hemsida och då föll jag pladask typ haha.. Tips om någon annan där ute är på jakt efter en snygg jeanskjol!
Nu ska jag försöka ta mig upp ifrån sängen och vara lite produktiv och plugga matte, då jag har matteprov denna veckan.

Hoppas ni har en bra måndag, massa kramar<3

Likes

Comments

Hej fina ni! Jag vill bara kika in och berätta att jag lever med tanke på den dåliga uppdateringen som har varit i helgen.. Anledningen till varför jag inte har skrivit här är för att jag inte har mått så bra. Jag kommer inte gå in så djupgående i det just nu, men kanske framöver. Någon rolig nyhet är ju iallafall att jag fick jobbet, vilket känns superbra!! Jag längtar typ redan tills nästa gång jag ska jobba, är det konstigt? Haha jag tror det beror på att jag inte har jobbat sen i augusti.. I vilket fall har jag inte gjort så mycket mer än att ha jobbat i helgen, så ni har inte missat så mycket kan jag lova. Imorgon efter skolan väntas också min första körlektion!!! det är frågan hur det kommer gå haha.. Men jag uppdaterar er hur det gick efteråt.
Nu ska jag lägga mig och kolla ett avsnitt av Grey's och sedan sova har jag tänkt, imorgon skippar jag min sovmorgon och så blir det uppstigning kl 06.30 för att springa den rundan jag hade tänkt springa hela helgen typ haha.

Vi hörs imorgon, sov gott<3

Likes

Comments

Hej på er igen fina ni! Tror ni att jag kom ut på min springrunda? Nej det gjorde jag ju självklart inte.. Precis efter att jag hade publicerat förra inlägget frågade nämligen Emmie mig om jag ville träffas och käka ute och bara mysa, vilket såklart lockade betydligt mer än mina andra planer hehe. Jag ångrar iallafall inte mitt val det minsta då vi hade det sååå mysigt! Emmie är verkligen en sån himla snäll och klok tjej som man alltid har det roligt tillsammans med, vilket jag älskar!!
Mitt självklara matval blev iallafall pizza då jag typ har varit sugen på det i en månads tid, vilket jag inte heller ångrar då den var riktigt god. Efter maten gick vi sedan vidare och köpte med oss en stor godispåse innan vi åkte hem och kollade gamla avsnitt av Whalgrens värd. Vilken skön och mysig kväll det blev ändå va? Det var verkligen precis vad jag behövde och springrundan tänker jag att jag får ta mig ut på imorgon istället:-) 


Nu ska jag sova, imorgon väntas ju mitt första pass på caféet vilket både känns spännande och lite nervöst... Godnatt fina ni, vi hörs imorgon<3

Likes

Comments

Sitter just nu på medialektionen och bör egentligen skriva på min uppsats, meeen det kan jag ju göra senare eller hur?;-) Behöver verkligen sluta med att skjuta upp skolarbeten hela tiden dock, men jag suger verkligen på att koncentrera mig i skolan och dessutom gör jag typ allt dubbelt så snabbt hemma tyvärr. Senare ska jag iallafall ut och springa en runda, vilket jag inte är så taggad på om jag ska vara ärlig då det var sjukt längesen jag sprang, men jag vet att det kommer kännas underbart efteråt så det är värt det! Ikväll har jag inga planer vilket faktiskt känns lite tråkigt.. Är sugen på en vinkväll eller något med Frida, men jag ska ju iallafall till Lund nästa helg för valborg så då kommer vi garanterat träffas vilket jag längtar såå mycket till!

Hoppas ni får en bra fredagskväll hjärtan, så hörs vi antingen senare eller imorgon. Massa kärlek<3

Likes

Comments