Ja såklart måste jag rekomderar mina soft up pro väldigt starkt. Trots de blodiga och äckliga priset. Men jag är super nöjd med dem. Man får rätt balans i dem och får ett bra stöd när man hoppar. De är sköna och rida i och de gliser inte ur foten när man hoppar utan man får ett väldigt bra grepp. Ja jag rekomderar dem starkt, även fast jag var väldigt osäker om jag skulle ge 2000+ på ett par stigbyglar. De är ju ett stort + eftersom dem är äckligt snygga oxå ;) !

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejsan allihopa! Ja jag har faktiskt börjat blogga igen tro de eller ej. Om ett par veckor blir det första starten med Wille ;)! Snövit hon kmr jag aldrig tävla på mer. Dessutom vill jag inte heller och dessutom är jag för stor för henne nu för att tävla. Ingen tävling för henne mer med mig. Det gör inte så mycket eftersom hon är som hon är och jag behöver inte tävla med henne mer. Tävlade ju förut i hoppning i somras och det gick åt skogen så aldrig mer.Nu bloggar jag från min iPad och de kan vara lite jobbigt att skriva långa texter m.m på den. Igår red jag inte wille för jag lät Wille stå. Iförrgår red jag dressyr med nya dressyr sadeln, gick liite sådär. Inte bästa dagen kanske. Wille var lite busig och sparkade 2 ggr sek typ. 😏 Haha. Aja bloggar med från datorn sen. Idag blir det ridning igen! :P men före innan 7!

Likes

Comments

Hej! Idag ha jag ridit på ridklubben, vilket va väl kul😜

Imorgon ska jag dit igen.

Wille skötte sig riktigt bra, mer Kke kommer imorgon om det!

Morgondagens outfit blir ev. Denna hiss/ Diss?


Likes

Comments

Hej! Jag ska köpa ett schabrak åt Wille men vet inte vilket schabrak. Vilket tycker ni jag ska köpa till Wille?


Likes

Comments


Dyon träns till Wille


mountain house ridjacka
alla mina presenter + lite annat

Dessa saker fick jag:

HV POLO ridtröja marin blå

Mountain horse ridjacka

Hoppgjord till Wille


Dyon träns från working collection brunt, till Wille


En iPad air 2

+racesafe väst en svart ​

Likes

Comments

Hej! Idag är det julafton! God jul!

Vi får se om jag ska rida idag, eftersom det är julafton. Men om jag inte rider så är det ju bättre att rida imorgon än idag, eftersom då har både JAG och WIlle fått nya saker;) Vilket jag inte har ännu, får dom ikväll..:(

Jag tycker Wille har blivit helt fantastisk i dressyren! Jag och han har hittat knapparna rätt rejält nu! Det tar en tid att värma upp, men sedan börjar han frusta och slappna av.

Han är ingen lätt häst i dressyren, men precis som Snövit där! När man väl lärt känna han och fått han all förtroende för mig, så hjälper han även mig.

Dressyr handlar inte om att såga ner hästen i handen...... Det handlar om vilket förtroende ryttaren och hästen har tillsammans. Hästen ska givetvist göra det mesta jobbet själv, men ryttaren ska även hjälpa den lite, som att driva lite i yttersidan.

Hästen ska göra det mesta jobbet själv.... ​Arbetet och att hästen blir avslappnad kommer alltid först från hästen. Sedan får ryttaren en bekräftelse från hästen, den ska ryttaren ta väl hand om, men ändå inte för mycket. Det ända man ska göra som ryttare och tänka på är att ha ett jämt stöd i ytter och inte glappa i ytter. Sen MÅSTE man ha tålamord, tålamord, tålamord och TÅLAMORD!

Jag tycker jag inte har lärt mig så mycket dressyr på Snövit, eftersom så fort hon går fram bjuder hon ner. Vilket inte Wille gör, han kan trava fast han inte alls arbetar.

/Lovisa

Likes

Comments

Detta är min nya blogg!:D lovar att upptadera någorlunda! 💞👀


denna bild kommer vaa min nya header😃 hiss diss?

Likes

Comments