201373012403584948416x735

Frost är så ljuvligt i solskenet! ❤

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Alltid kul att ta lite egobilder ;) Kan ju bli hur som helst xD  Jaa jag älskar godis :)

Likes

Comments

Igår gick jag och la mig runt klockan 2. Kollat lite vad som fanns i kameraväg och så¨. När jag låg där så visste jag att det va lite snö ute. Så jag bestämde mig för att ställa alarmet på mobilen kl 7:35...Men när jag vaknade idag klockan 7:35 var det mörkt fortfarande...somnade om och vaknade klockan 9..Då vart det strålande sol och detta gjorde mig så glad. Sol + snö= fina bilder. Tyvärr blir jag för frusen efter en kort tid när jag fotar, så jag får avsluta rätt snabbt. 

Jag träffade även någon söt :)

Likes

Comments

Alla vet inte om att jag har haft hästar runt mig hela min uppväxt, men det hade jag. Underbara hästar som jag saknar så det gör ont i mig. Historien om varför vi fick avveckla det med hästarna är tragisk. Vi fick sälja alla hästarna mot våran vilja. Men sen så flyttade vi och vi kunde inte ha kvar dem. Men dit vi flyttade var det folk som hade hästar..Bestämde mig igår för att idag prata med någon ägare.


Kan knappt förstå att det är sant. Är så lycklig, trots att det inte är min. Men att bara vara med henne gör mig så glad. Hennes ögon lyser av lekfullhet. Min nya vän är ett haflingerföl på 2 år. Jag kommer att få vara med ägaren och mysa lite med hästarna hon har. Jag som har saknat detta så mycket har nu fått möjligheten att vara med hästar igen. Tackar ägaren så mycket för detta.

Min fina vän! 

Likes

Comments

I mitt lilla samhälle där jag bor är det ingen snö, men jag vill inte klaga. När solen lyser på frosten så blir jag glädjefylld för att det är så fint med de små iskristallerna. Julafton närmar sig med storm, kan knappast förstå att den snart är här. Längtan till sommaren finns lite men vill ha en fin vit vinter först.

Det är mysigt att se alla ljusslingor på kvällarna. Julens blomma för mig är hyacinten, den är extremt vacker att fotografera. Tycker dock den rosa är finast.

Djuren hemma hos mig känner också av att det är jul. Speciellt min katt Freja 🐱😄

Likes

Comments

​Wow!

 Känns härligt att snart julen är här, detta året har verkligen gått fort. Blir spännande  vad det blir till julklapp. ​Mitt målamde har kommit igång igen, känns också härligt. Men kan jag fortsätta med detta sen då? Jag hoppas verkligen att jag kan och kommer in på gymnasiet. Att utveckla mig i bild skulle vara en dröm. Får väl se om skrivandet kommer igång med...  :)  Vad planerar ni inför jul och vad önskar ni er? <3

Likes

Comments

Fler bilder kommer. Dessa kort är tagna med en simpel kamera. Bild finns nedanför :) Hoppas ni tycker om bilderna!

Likes

Comments