Hantverksprogrammet- florist på Njudungsgymnasiet hade turen att få träffa Nicklas Jensen IGEN! Denna gången var det två hela dagar och inte en halvdag som det var förra året.

Han pratade om de 7 nycklar, som handlar om hur man ska lyckas i sin karriär, men Nicklas själv vill påpeka att dessa 7 nycklar INTE bara fungerar inom floristyrket, utan andra yrken också givetvis. Han pratade mycket om säljteknik vilket är den viktigaste delen i ett sälj-företag.

Han visade tre olika blomsterbinderier. En brudbukett, ett begravningsbinderi och en bordsdekoration i formal stil. Alla elever på hantverksprogrammet åk 1-3 fick delta och göra varsin bukett och begravningsdekoration.

Begravningsdekoration på G!

Begravningsdekoration klar och gjord av Nicklas Jensen!

Nicklas Jensen gjorde denna platta bröllopsbukett.

Bröllopsbuketten blev mycket populär hos oss på hantverksprogrammet, det va något helt nytt, mycket pilligt men blev ett underbart resultat.

Det va många skratt och leende under dessa två dagar som Nicklas besökte oss, eleverna i åk 1 fick göra två dekorationer.

Här är en bild på mig och Nicklas! )

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Glädje fylldes min kropp med när solen tittade fram förra veckan, det var vår tänkte jag. Tydligen hade jag och säkert många andra utav er som läser också fel om detta. Snön kom och alla fina blomknoppar försvann under det tjocka snötäcket. Jag hann plocka in lite snödroppar innan snön kom. Då passade jag på att fotografera med mitt nya objektiv Tamroon 70-300mm. Fick det utav min kära far i 18års-present. väldigt nöjd.

Kan starkt rekommendera detta objektiv, även alla negativa åsikter om det, men man kan INTE jämföra detta med ett objektiv som kostar det dubbla cvs 3000kr.

Hoppas den långvariga våren kommer snart!

Likes

Comments

Som rubriken lyder så kommer här nu lite uppdatering.

Jag har skaffat mig en fanpage på facebook, då jag känner att det är dags efter elva års fotograferande. Länken kommer här: https://www.facebook.com/LaPhotoDeco99/

Jag hoppas på att ni vill följa med mig i mitt fotande, pysslande och allt annat jag håller på med.

Något mer som händer väldigt snart är att jag fyller 18 år, yippie :D

Har köpt ny kamera och nytt objektiv, testat på att göra etiketter av tejp och ja VÅREN är på gång <3 härligt. Krokusarna har börjat titta upp.


Längtar tills alla bin kommer :D

En idé till en logga för mina foton finns, men är inte helt säker på den, det kommer inte vara min stämpel på foton utan bara en logga :)

Likes

Comments

En utav min killes gossar är en riktig fotomodell, han söker blicken till kameran och vill hela tiden vara i centrum.

Han är väl medveten om att han är söt och stilig :D

Likes

Comments

Ingen decoupage idag inte..tyvärr. Men imorgon ska jag testa någon ide, jag älskar ljus och ljuslyktor..så kan inte sluta testa, även om det va lättare på porslin. Men kvällens ide´ gav min lilla halv-vissna blomma mig. Den har extremt söta och vackra blommor, så kunde inte låta bli att testa fotografera lite. Tyvärr har jag inget macro objektiv ännu, fast då hade jag inte skrivit detta blogginlägg nu, utan fotfarande fotograferat, allt vackert runt om. :P

Men är nöjd med kvällens bilder :D

Samma små blommor men annan färg ;)

Likes

Comments

För någon vecka sen hittade jag detta fat på en second hand affär.

Ja, jag älskar verkligen second hand affärer, man kan hitta så mycket och "fynda". Ville ge fatet en liten starkare touch av kärlek, vilket rosor hjälte mig att få. Faktiskt är det första gången jag testar Decoupage på vit porslin, eller porslin överhuvudtaget. Blev förbluffad av resultatet, vad fint det blev, inga som helst servett kanter syntes. Kommer med fler bilder med något romantiskt eller gott upplägg på fatet.

Två hörn, diagonalt fick sig ett par rosor. Mer porslin kan ni räkna med :D (Y) Hoppas ni tycker det blev fint :)

Likes

Comments

Snön, så mysig och vacker. Kall och orsakar olyckor. Skrattande barn, frysande tonåringar. Vintern är härlig på många sätt. Blev dock lite ledsen i ögat när jag såg att snön va fallen, jag skulle fotograferat min hund i de vackra boklöven i vår trädgård. Han är en riktig sötnos, även i snön. :D

Hoppas på att skaffa mig ett macro objektiv snart till min kamera.

Prydnadspumporna på stentrappan blir en fin kontrast till den vita snön.

Likes

Comments

DIREKT när jag såg den söta ljuslyktan, tänkte jag på mamma. Det är en symbol för min mammas omsorg om mig. <3

Älskar dig MAMMA<3Ljuset som ska brinna omfamnat av dessa vingar, är mitt hjärta.

De trygga, varma vingarna, är dina armar.

Vingarna kommer alltid vara slutna om det lilla ljuset, tills det inte finns mer. 
INNEHÅLLER annonslänk!


Likes

Comments

Har du hört talas av Mary Kay men inte fått tag på någon som säljer det? Jag har en väninna som är fristående hudvårdskonsult för Mary Kay. Hon är jätte trevlig, är duktig och har kunskap om produkterna. Jag sälv har varit på en bokning då hon visar upp produkterna genom att använda dem på mig. Jag själv har inte en fast inkomst men jag sa, att absolut ska jag hjälpa dig.

Hon skulle själv tycka att man hjälper henne genom att berätta för nära och vännner att hon jobbar för Mary Kay.

Vem vet, du som läser detta har kanske en vän eller släkting som vill gå på en bokning hos henne, då är det bara att höra av er till mig via mail. lovis99@live.com

INNEHÅLLER annonslänk.

Likes

Comments

Ljuslyktan har jag gjort själv, blev riktigt nöjd med den, då skenet från den ger en rofylld känsla. Du kanske vill glömma bort den kalla vinterdag som är utanför fönstret eller bara varva ner en kväll efter jobbet eller skolan. Tänd en ljuslykta som ger ett fint sken.


Historian om hur jag upptäckte och började med Dcoupage är rätt rolig, den berättelsen ska jag berätta senare. :)

Likes

Comments