Extra jobb, drömmen om det fortsätter, ännu har inget extra jobb hittats. Studenten är mycket noggrann med de arbetsuppgifter hon blir tilldelad.
studenten är framåt och positiv.
Hon är flexibel och en väldigt social, trevlig student.   Finns det någon möjlighet för denna student att hitta sig ett extrajobb?
Hon är väl medveten om att allt inte kan vars roligt MEN det måste göras.
Studenten kan hjälpa till med barn och städ. 
Studenten pluggar i vetlanda på florist utbildningen andra året.

Likes

Comments

En utav min killes gossar är en riktig fotomodell, han söker blicken till kameran och vill hela tiden vara i centrum.

Han är väl medveten om att han är söt och stilig :D

Likes

Comments

Trygghet är en känsla som är viktig för de flesta människor, de flesta vill känna trygghet där de vistas.

Vad är det som ger oss människor trygghet?

Dagens politik i Sverige ger oss absolut inte den trygghet vi söker.

Det svenska folket vill inte längre.


Vi i Sverige ska bara hjälpa andra hela tiden, skit samma om Sverige far illa av politikerns val.

Men vad hjälper det att ta hit människor från länder där de har annorlunda människosyn, kultur, religion och rättigheter?

Det hjälper inte alls enligt min åsikt, de människor som kommer från ett krigshärjat land kommer bort från kriget men ett krig förändrar också livs synen hos människan.


Vi som lever och har levt i Sverige vet vad det är som gäller, vad vi har för lagar, rättigheter och vilket språk vi talar.

Jag har uppfattat att det kan bli en del konflikter om man inte har samma syn på saker och ting. Vi släpper in allt för många människor i vårat land, alla av dessa människor behöver inte den här social hjälpen som de får. Det finns många utav svenskarna som behöver minst samma hjälp.


Tänk om Sverige!

Likes

Comments

Ingen decoupage idag inte..tyvärr. Men imorgon ska jag testa någon ide, jag älskar ljus och ljuslyktor..så kan inte sluta testa, även om det va lättare på porslin. Men kvällens ide´ gav min lilla halv-vissna blomma mig. Den har extremt söta och vackra blommor, så kunde inte låta bli att testa fotografera lite. Tyvärr har jag inget macro objektiv ännu, fast då hade jag inte skrivit detta blogginlägg nu, utan fotfarande fotograferat, allt vackert runt om. :P

Men är nöjd med kvällens bilder :D

Samma små blommor men annan färg ;)

Likes

Comments

När snön lagt sig vill jag baka massor, kakor, bröd, eller laga mat, vara kreativ i köket helt enkelt. Vill göra många saker, men tiden räcker inte åt, planeringen som jag knappast har är inte bra nog....suck.
Blir lite jobbigt att planera varje liten minut, för jag är sådan.. ibland vill jag ta dagen som den kommer, inte ha koll på någonting.
Men måste börja planera bättre för gu vad saker man får gjort med lite planering. :D. 
När jag kommer hem måste jag fixa ett schema 😀👌

Likes

Comments

För någon vecka sen hittade jag detta fat på en second hand affär.

Ja, jag älskar verkligen second hand affärer, man kan hitta så mycket och "fynda". Ville ge fatet en liten starkare touch av kärlek, vilket rosor hjälte mig att få. Faktiskt är det första gången jag testar Decoupage på vit porslin, eller porslin överhuvudtaget. Blev förbluffad av resultatet, vad fint det blev, inga som helst servett kanter syntes. Kommer med fler bilder med något romantiskt eller gott upplägg på fatet.

Två hörn, diagonalt fick sig ett par rosor. Mer porslin kan ni räkna med :D (Y) Hoppas ni tycker det blev fint :)

Likes

Comments

Snön, så mysig och vacker. Kall och orsakar olyckor. Skrattande barn, frysande tonåringar. Vintern är härlig på många sätt. Blev dock lite ledsen i ögat när jag såg att snön va fallen, jag skulle fotograferat min hund i de vackra boklöven i vår trädgård. Han är en riktig sötnos, även i snön. :D

Hoppas på att skaffa mig ett macro objektiv snart till min kamera.

Prydnadspumporna på stentrappan blir en fin kontrast till den vita snön.

Likes

Comments

DIREKT när jag såg den söta ljuslyktan, tänkte jag på mamma. Det är en symbol för min mammas omsorg om mig. <3

Älskar dig MAMMA<3Ljuset som ska brinna omfamnat av dessa vingar, är mitt hjärta.

De trygga, varma vingarna, är dina armar.

Vingarna kommer alltid vara slutna om det lilla ljuset, tills det inte finns mer. 
INNEHÅLLER annonslänk!


Likes

Comments

Har du hört talas av Mary Kay men inte fått tag på någon som säljer det? Jag har en väninna som är fristående hudvårdskonsult för Mary Kay. Hon är jätte trevlig, är duktig och har kunskap om produkterna. Jag sälv har varit på en bokning då hon visar upp produkterna genom att använda dem på mig. Jag själv har inte en fast inkomst men jag sa, att absolut ska jag hjälpa dig.

Hon skulle själv tycka att man hjälper henne genom att berätta för nära och vännner att hon jobbar för Mary Kay.

Vem vet, du som läser detta har kanske en vän eller släkting som vill gå på en bokning hos henne, då är det bara att höra av er till mig via mail. lovis99@live.com

INNEHÅLLER annonslänk.

Likes

Comments

Ljuslyktan har jag gjort själv, blev riktigt nöjd med den, då skenet från den ger en rofylld känsla. Du kanske vill glömma bort den kalla vinterdag som är utanför fönstret eller bara varva ner en kväll efter jobbet eller skolan. Tänd en ljuslykta som ger ett fint sken.


Historian om hur jag upptäckte och började med Dcoupage är rätt rolig, den berättelsen ska jag berätta senare. :)

Likes

Comments