Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Är det nu man ska skratta eller falla ihop och tycka synd om sig själv? Väljer det första alternativet. Ja, jag skrattar. Jag skrattar så djupt och högt att det får mig att falla ner på mina knä. Det får mig att inse var exakt jag befinner mig.

Vem är jag till dig? Vem är du till mig? Massa frågetecken som dyker upp. Men ingen av dem blir besvarade. Ännu en frågetecken, nämligen varför?

I dagens samhälle får ingen en förklaring. Det är något dyrbar. Utan man tar sina saker och lämnar stället som om ingen någonsin har varit på besök där. Nu tänker ni att jag snackar om kläder eller materiella ting. Nej, ni har fel. Jag pratar om: minnen, glädje, skratt, hopp och så mycket annat som endast var mellan dig och honom.

Visst är det konstigt att man lär känna en person så bra för en så lång tid, men att allt det försvinner mindre än minut? Livet..ja så är livet. Den bara tar saker ifrån dig. Du ska lära dig att bita ihop. Ta ett steg högre upp. Titta upp men aldrig ner. Kollar du ner, är du körd. Då är du fast. Fast bland dina problem. Dina sorg.

Kärlek kommer att följa dig lång i livet. Ignorerar du det, kommer den att slå dig i ansiktet. Hur, tänker ni? Det räcker med att du står öga mot öga framför ditt ex eller en mycket nära vän/familjemedlem som ni idag inte har kontakt med. Ouccccch. Där stannar dina ben. Där slutar du le. Men du försöker le. För att visa att du inte bryr dig. Men du dör inombords. Det enda du vill göra är att krama personen och ställa frågan vad som egentligen blev så fel? Men haha, det kommer du absolut inte att göra. Din stolthet och ditt ego står i vägen för dig. Och kanske för din lycka också. Tänk inte en gång, utan flera gånger innan du väljer att backa eller titta bort. Du avgör hur du vill ha det./ Daniella

Likes

Comments

Oj vad länge sen! Var har vi varit? Hur har det gått? Ska vi blogga igen? Etc etc etc.. Massa frågor men inga svar? Vi har lutat oss tillbaka ett bra tag. Jag (Daniella) reste bort till USA till min underbara pappa direkt efter studenten och bott där i några månader. Nu är jag i Sverige igen. Kul att vara hemma. Kul att träffa mina tjejer. Livet förändras så fort, så att man knappt hänger med! Jag har så mycket att berätta för er mina kära läsare! Men just nu börjar vi lugnt. Vill bara säga att LOVINGUS är tillbaka!

Likes

Comments

Hej kära läsare, det blir allt glesare o glesare mellan inläggen här på bloggen.. Vi har lovat er så många gånger att vi ska börja skriva igen, men sanningen är att både jag o Daniella tappat lusten och tröttnat på nattstad och bloggandet..

Vi vill tacka alla våra trogna läsare som fortfarande läser våra inlägg, och försöker ge oss inspiration till nya. Vi ser inte detta som slutet av vår blogg utan mer som en paus med några inlägg då o då. Och när vi väl kommer tillbaka så kommer vi utvilade och med nya krafter!

Big love <3

// Vale och Daniella

Likes

Comments

Hej kära läsare,!

Det var ett tag sen man skrev här, och jag vet inte om det kommer bli så mycke skrivande nu när man går på högskola och jobbar deltid, men vi får se hur det blir :)

Vi har fått förfrågningar om vad vi söker i en kille, hur han ska vara, se ut osv.. För att inte sitta o rabbla upp alla egenskaper som jag söker i en kille, så hade jag tänkt avslöja att jag faktis tänder på lite mulliga killar.  Det finns en viss gräns såklart men jag tycker om lite tjockismagar, killar som har lite rumpa osv.  Klart killar med muskler är sexiga, men ska jag ha en kille som mer än bara ett one night stand så föredrar jag en mullig kille.

Varför drars jag till lite mulliga killar då? Jo jag tror att det beror mycke på att jag själv har varit lite mullig under en period och sen dess drats till mulliga killar för att jag själv inte ska känna mig  mullig/tjock. Men även för att jag har märkt att killar med lite mer underhudsfett, kanske inte är så självupptagna och kanske till och med är mer trogna än smala killar. Jag har haft mycke drama med smala killar med "fint utseende", de har nästan fööör mycke självförtroende och bytar ständigt ut en tjej för en annan. Jag har både varit tjejen som blivit utbytt mot en annan och "den nya tjejen".  Det finns säker mulliga killar som gör samma sak men men..


I LOVE CHUBBY BOYS!!


 

/ Vale

Likes

Comments

Jag läste precis vad Valeria skrev i förra inlägget. Ja vad ska jag säga? Vad kan jag säga? Vi har problem med killar på samma sätt som de har problem med tjejer? Ibland undrar jag var livet kommer att ta oss. Hur ser livet ut om några år? Ingen kan svara på det. Och allt kan förändras på bara en enda sekund. Det är lustigt. En person som betyder så himla mycket för en helt plötsligt blir främling. Varför? Hur? Var försvinner alla känslor? Vi tjejer tror alltid att killen har väldigt lätt för att gå vidare. Men det har de inte. De är bara bra på att ignorera sina känslor. Fortfarande idag tänker jag på mitt ex. Han som skulle gifta sig. Minns ni? Många frågar mig om jag är avundsjuk. Vet ni vad jag svarar? Han kanske har hittat sin sanna kärlek och vill dela sitt liv med henne. Jag är inte avundsjuk för han inte är min längre, för det är han och ingen kan ta honom ifrån mig. Men jag är avundsjuk för att han kommer kärlek till någon annan. Äsch vad spelar det för roll? Vi alla gör misstag och vi alla blir sårade. Men sånt är livet. Det är bara till att acceptera. Så mina underbara tjejer/killar forget about your ex and enjoy life! För du är ung bara en gång och gör alla dumheter som livet erbjuder, MEN MED MÅTTA!


Likes

Comments