Japp. It’s me, back again with the blog posts. Jag är seriös när jag säger det här men; jag tror det här är det bästa som har hänt mig.

Att börja i en ny skola var det svåraste jag någonsin har gjort, men de första dagarna började jag hänga med två tjejer och nu kan jag hänga med allt fler.

Idag på idrotten skulle vi ha orientering, vi måste ta en buss som tar 10 min att åka, innan man är framme. Om man inte vill gå, men det tar ännu längre tid. Så vi tog bussen - allt var som vanligt. Jag hade orientering med en tjej i min klass och sedan ringer vi våran idrottslärare, när klockan är 13:52.

Våran lärare berättar för oss att nästa buss går om 4 minuter och att vi måste hinna tillbaka. Våra resterande vänner var också ute i skogen och vi visste inte vart vi var på kartan. Vi tog fram Google Maps och hittade ut.

Tyvärr missade vi bussen, men tre vänner & våran lärare var kvar i raststugan för att se att vi var där. Vår lärare berättade för oss att hon måste åka med sin bil tillbaka för att hinna med sin kommande lektion och vi fick vänta i en halvtimme på nästa buss. Det var mysigt, det var bara vi fem och vi skrattade & hade kul. Definitivt ett minne man kommer ha länge, tack M, I, E & K.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu har det gått ett tag sen sist. Kikade endast in här för såg på Jonna Lundell's snap att hon lagt ut ett nytt blogginlägg och kom då på att jag har ju också en blogg! Inaktiv tyvärr, men jag använder den som en "dagbok". Kul att läsa i framtiden, som jag gjort nu.

Klockan är 23 på natten och jag har skola imorgon. Tänkte bara berätta vad som hänt på sistone, det är ju trotsallt September nu!

I Maj 2017 valde jag att säga farväl till min skola jag gått på sen jag var 3 år. Dvs från dagis till 7:an, men nu var jag trött på det stället. Jag bytte till en ny och redan första dagarna av det beslutet blev jag ledsen, jag trodde jag inte skulle få några vänner eller att någon skulle acceptera mig.

Men när jag började där, 21:a Augusti, så var allt nervöst. En annan kompis jag träffar kanske 1-2 ggr per år började där i samma klass som mig, så jag var med henne och hennes kompisar men redan första veckan lärde jag känna nya personer. Jag hänger med två tjejer och hela min klass är bara mysig. Jag känner mig redan trygg och har snart gått där i en månad.

Jaja, jag fyller år snart. Åker snart till Göteborg med min kära moder och det är JULAFTON om mindre än 100 dagar.

Hörde på Willys idag att en kille sa "julafton är om 14 tisdagar", men jag öt lat och orkar inte kolla om det är sant.

Tack för allt denna gång, kommer väl tillbaka om 3 månader som vanligt x)

Likes

Comments

OMG!!! Skriver aldrig här herregud...

Igår var det ESC och Portugal vann överlägset... tror nog att han vann endast för att han är hjärtsjuk, dvs att han har fel på hjärtat. Låten var ju helt ok men tyckte att Belgien eller Italien skulle vinna, Italiens bidrag var ju bara roligt haha.

Aja - vad hände i April?

Jag åkte med Silja Serenade till Finland för första gången! Det är ett minne man kan behålla i resten av sitt liv.

Har inte mått så bra på sistone. Känner mig alltid låg och har en grov ångest. Jag tror ångesten försvinner nu i sommar, men jag önskar att den är borta nu. Jag mår så dåligt...

Likes

Comments

Hejjj!

Vet faktiskt inte varför jag skriver här, tror det endast är för att se detta i framtiden och cringea (?) sönder...

Aja - i Lördags (18:e Mars) var jag och Hanna på Infra City som ligger i Stockholm, senaste inlägget handlade om det också men aa, jag har ett ointressant liv så får välls kriva här igen.

I April ska jag till Småland och till Finland så det blir en bra månad! :)

Bye ^_^

Likes

Comments

Hej! Gud vad längesen jag skrev här, vet inte ens varför jag skriver här på en blogg, folk kommer säkert hata på mig för denna blogg i framtiden haha.

Igår åkte jag till Stockholm för att sova på hotell.

Ja vad har hänt på sistone? Jag har flyttat, jag flyttade den 1/10/16 på min födelsedag. Vi bor i ett mindre hus men det är bättre än förrut, saknar dock ett par grejer men det kunde varit värre.

I början av December började jag kolla på serien F.R.I.E.N.D.S, jag kollade ut serien för 2 dagar sedan... det var 10 säsonger men jag tog 2 veckors paus från serien.

Jag rekomenderar den serien och Pretty Little Liars :)

Byyyye ^_^

Likes

Comments

Hej mina kömpisar! Börjar bli lite tröttsamt med den meningen, eller hur?

Aja, vad har ni gjort dem senaste veckorna? Själv är jag den där tråkiga som inte orkar vara med vänner och gråta över att jag är trött på skolan, hahaha.

Jag har haft ett NO prov (eller aa igår) och det gick skit, tror jag kommer ett F på provet....

Men huvudämnet i detta inlägg är att jag bärjat kolla på PLL!!! Ja, jag är 6 år sen... Men jag försökte kolla på det för 2 år sedan men då kunde jag knappast engelska och visste inte att man kunde ha svenskundertext... Och för då tyckte jag det inte var intressant. Men det är en jättebra serie och jag började faktiskt igår och är redan på säsong ett och avsnitt tjugo!! Snart klar på säsong ett = nästa säsong, hihi!


Kram och syns någon annan gång, medans får ni en fin bild på mig och en liten hund från snapchat, med ett hundfilter, mindfuck.

Likes

Comments

Bonjour mina små kömpisar! Just nu står jag på busshållsplatsen och väntar på min sena buss och lyssnar på Hampus Nessvold. 

Idag har jag haft språkdag och fått lära mig lite tyska, spanska & franska. Det är jättemånga som väljer spanska men jag kommer nog välja spanska som andra handsval... Jag kommer att välja franska för det verkar roligast :))


» Vad har ni för modernt språk? «


Likes

Comments

Godkväll mina små kömpisar!

Nu idag har det varit en rolig dag, min crush upptäckte mig (hihi) och min existens, och vi pratade jätte mycket under våran HKK lektion hihi. Och appropå HKK, idag hade vi antingen den sista eller nästsista HKK lektipnen och vi gjorde egna pizzor, fy fasiken vad gott!

Förutom att det var HKK lektion idag så var det semifinal i Eurovision, och jag röstar just nu på Ryssland och Sverige, så duktiga dem är!

» Vilka/vem hejar ni på? «

Likes

Comments

Hej igen!

Nu har jag inte uppdaterat sen kanske, i söndags? Varför är för att jag har haft skola och inte kunnat uppdatera och när jag kommit hem så har jag glömt bort.

Men just nu så sitter jag och äter frukost. Jag äter en macka med gurka på (inte så gott) och dricker apelsinjuice.
Now it's time for school!

Jag hoppas bara att det blir god mat idag i skolan, för det är inte alltid vi får god mat. Det händer sällan nu för tiden — MEN SNART ÄR DET PÅSKLOV WOHO!!


» Vilken är den bästa dagen på veckan enligt dig? «

Likes

Comments

Hej igen!
Äntligen är det lite tidigare på dagen och nu är jag påväg för att handla. På radion pratar dem om krig & fred, störtande flygplan och jag har lyssnat på låtar om sådant.

MEN som rubriken säger så är det ändrade planer, jag ska tyvvär inte köpa nå pennor, min pappa och jag ska inte åka till någon sådan affär. Men det spelar ingen roll :)

Dagens fråga:
» Har ni varit utomlands nån gång? Isånnafall - vilket land? «

Likes

Comments