OMG!!! Skriver aldrig här herregud...

Igår var det ESC och Portugal vann överlägset... tror nog att han vann endast för att han är hjärtsjuk, dvs att han har fel på hjärtat. Låten var ju helt ok men tyckte att Belgien eller Italien skulle vinna, Italiens bidrag var ju bara roligt haha.

Aja - vad hände i April?

Jag åkte med Silja Serenade till Finland för första gången! Det är ett minne man kan behålla i resten av sitt liv.

Har inte mått så bra på sistone. Känner mig alltid låg och har en grov ångest. Jag tror ångesten försvinner nu i sommar, men jag önskar att den är borta nu. Jag mår så dåligt...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hejjj!

Vet faktiskt inte varför jag skriver här, tror det endast är för att se detta i framtiden och cringea (?) sönder...

Aja - i Lördags (18:e Mars) var jag och Hanna på Infra City som ligger i Stockholm, senaste inlägget handlade om det också men aa, jag har ett ointressant liv så får välls kriva här igen.

I April ska jag till Småland och till Finland så det blir en bra månad! :)

Bye ^_^

Likes

Comments

Hej! Gud vad längesen jag skrev här, vet inte ens varför jag skriver här på en blogg, folk kommer säkert hata på mig för denna blogg i framtiden haha.

Igår åkte jag till Stockholm för att sova på hotell.

Ja vad har hänt på sistone? Jag har flyttat, jag flyttade den 1/10/16 på min födelsedag. Vi bor i ett mindre hus men det är bättre än förrut, saknar dock ett par grejer men det kunde varit värre.

I början av December började jag kolla på serien F.R.I.E.N.D.S, jag kollade ut serien för 2 dagar sedan... det var 10 säsonger men jag tog 2 veckors paus från serien.

Jag rekomenderar den serien och Pretty Little Liars :)

Byyyye ^_^

Likes

Comments

Hej mina kömpisar! Börjar bli lite tröttsamt med den meningen, eller hur?

Aja, vad har ni gjort dem senaste veckorna? Själv är jag den där tråkiga som inte orkar vara med vänner och gråta över att jag är trött på skolan, hahaha.

Jag har haft ett NO prov (eller aa igår) och det gick skit, tror jag kommer ett F på provet....

Men huvudämnet i detta inlägg är att jag bärjat kolla på PLL!!! Ja, jag är 6 år sen... Men jag försökte kolla på det för 2 år sedan men då kunde jag knappast engelska och visste inte att man kunde ha svenskundertext... Och för då tyckte jag det inte var intressant. Men det är en jättebra serie och jag började faktiskt igår och är redan på säsong ett och avsnitt tjugo!! Snart klar på säsong ett = nästa säsong, hihi!


Kram och syns någon annan gång, medans får ni en fin bild på mig och en liten hund från snapchat, med ett hundfilter, mindfuck.

Likes

Comments

Bonjour mina små kömpisar! Just nu står jag på busshållsplatsen och väntar på min sena buss och lyssnar på Hampus Nessvold. 

Idag har jag haft språkdag och fått lära mig lite tyska, spanska & franska. Det är jättemånga som väljer spanska men jag kommer nog välja spanska som andra handsval... Jag kommer att välja franska för det verkar roligast :))


» Vad har ni för modernt språk? «


Likes

Comments

Godkväll mina små kömpisar!

Nu idag har det varit en rolig dag, min crush upptäckte mig (hihi) och min existens, och vi pratade jätte mycket under våran HKK lektion hihi. Och appropå HKK, idag hade vi antingen den sista eller nästsista HKK lektipnen och vi gjorde egna pizzor, fy fasiken vad gott!

Förutom att det var HKK lektion idag så var det semifinal i Eurovision, och jag röstar just nu på Ryssland och Sverige, så duktiga dem är!

» Vilka/vem hejar ni på? «

Likes

Comments

Hej igen!

Nu har jag inte uppdaterat sen kanske, i söndags? Varför är för att jag har haft skola och inte kunnat uppdatera och när jag kommit hem så har jag glömt bort.

Men just nu så sitter jag och äter frukost. Jag äter en macka med gurka på (inte så gott) och dricker apelsinjuice.
Now it's time for school!

Jag hoppas bara att det blir god mat idag i skolan, för det är inte alltid vi får god mat. Det händer sällan nu för tiden — MEN SNART ÄR DET PÅSKLOV WOHO!!


» Vilken är den bästa dagen på veckan enligt dig? «

Likes

Comments

Hej igen!
Äntligen är det lite tidigare på dagen och nu är jag påväg för att handla. På radion pratar dem om krig & fred, störtande flygplan och jag har lyssnat på låtar om sådant.

MEN som rubriken säger så är det ändrade planer, jag ska tyvvär inte köpa nå pennor, min pappa och jag ska inte åka till någon sådan affär. Men det spelar ingen roll :)

Dagens fråga:
» Har ni varit utomlands nån gång? Isånnafall - vilket land? «

Likes

Comments

Godmorgon!
Det är äntligen söndag vilket betyder att man kan gå utan smink och ha på sig mjukiskläder!
Luta er tillbaka i soffan och tänk på att det är en chill dag idag.

Så sakerna som sker just nu är att jag sitter och ritar och lyssnar på musik som påminner mig om sommaren :)
Jag har ritat två youtubers vid namn Sascha Richardson & Therese Lindgren.

Men sakerna som kommer hända lite senare idag är:
1. Jag ska åka och handla.
2. Jag kommer förmodligen köpa lite ritsaker.
3. Jag ska göra pannacotta med min pappa.
4. Jag ska kolla på mästarnas mästare ikväll med min familj.

Och det är dem 4 saker som händer idag. Resten av dagen kommer jag nog bara lyssna på music as casual.

Ha en bra dag! Här får ni en bild på pennor från Faber Castell som jag lånar av min storebror. :))

Likes

Comments

Som sagt så har jag ju en katt som är 4 år. Jag tänkte berätta lite om henne nu! :)

Så våran katt är 4 år, heter Asta men har många smeknamn som t.ex: Astisen, hon är en helt vanlig bondkatt, hon älskar tonfisk och hon är sååååå KELIG!!

Och jag älskar Asta. Jag har aldrig i hela mitt liv haft ett husdjur, och när jag var 10 år - 19:e Januari 2014, så fick vi våran katt. Kommer aldrig glömma den dage :)

Har ni något husdjur? Om ni har det så kommentera gärna vad för djur och vad det heter! :) Ha en fortsatt trevlig kväll<3

Likes

Comments