Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

En måndag, en ny vecka och förhoppningsvis nya möjligheter. Nemen, dagen flöt väl ändå på hyffsat, trött som ett as men det är sånt man får räkna med på en måndag. Ska iaf strax iväg till stallet, känns som ett ordentligt pass för både häst och mig är behövligt. Kan förövrigt tillägga att jag nog kommer lägga ner här..Ehehe, byta tillbaka liksom. Jag vet, jag kan inte bestämma mig men jag saknar designarbetet på blogg.se det blir liksom inte samma sak här..Sen är det en massa annat jag saknar därifrån också men ja..Och för er som är nya lr inte minns så hette bloggen loviisaolofsson.blogg.se. Men får väl se hur länge jag blir kvar här.

 

 

Likes

Comments

Haha, varför känns det typ som..jag?


Likes

Comments

Dessa söndagar, tycker verkligen inte om dom. Och denna söndag har gått åt till att sova alldeles för länge, hann ut på isbanan en jätte kort sväng sen skulle grabbarna begge sig och sen dess har jag suttit med skolarbeten, och jag kan faktiskt säga, utan att ljuga, att båda fotouppgifterna och religionen är klara. Great. Skulle egentligen ha fortsatt med svenskan oxå, men motivationen finns inte.
LotsOfLove heart

Hahaha, få helt enkelt satsa på de

Likes

Comments

Gårkvällen blev lyckad, med trevliga människor. Började med Rebecka, Mia, Elin och Maria. Vi åt mat, pratade o jag o Elin körde lite just dance till kinect. Sen efter ett tag kom Kristoffer o Christian på besök. Tog oss även tillbaka till Kaskeluokt senare. Kortfattat så blev kvällen o natten lyckad. O denna dag ha till störst del spenderats med grabbarna ute på isbanan. Sjukt kul!!
LotsOfLove heart

Likes

Comments

Torsdagar e nog trots allt dom värsta dagarna. Iaf den här torsdagen. Foto e ju inte min grej, sen skidor på idrotten (dock blev det ju en nostalgi trip med off road, men ändå, skidor!), sen en uppgift till i media (kan helt ärligt säga att jag HATAR medieproduktion), sen ett avslut med spanska. Hejja. Sen så tog jag bussen hem till Kaskeluokt och jag hade planerat min kväll med svenskaplugg och löpning. Först inser jag att det jag hade hunnit skriva på svenskan var borta, så åter på ruta ett. Sen så kom jag på att jag har ingen musik på telefon, springa utan musik är som att duscha utan vatten. (Bra fantasi där..) Men det gick över förväntan faktiskt, med djupa samtal med mig själv så gick det både fort o bra. Hoppas bara ingen var i närheten o hörde.. Men nu tänker jag ge mig för ikväll o invänta fredag, då kvällen kommer tillbringas med pinglorna m.fl, med mat o sen en massa skoj.
LotsOfLove heart
Fuck torsdag liksom.

Likes

Comments

Anledningen till att ja nu skriver detta inlägg e för att komma ifrån svenskan..Ehehe. Borde verkligen ta tag i den, då den ska va inne..?? Ja snart iaf. Men det löser sig. Förutom det så har dagen flytit på rätt så bra, fick faktiskt nåt gjort på religionen vilket inte händer varje dag, sen så skrev jag på nån lapp om vilka veckor jag helst ville fara iväg o ta körkortet. Himmelska helvete, det börja närma sig! O idag e det precis 6 veckor kvar till ja fyller 18, inte nådigt skojjsigt. Nee, nu ska jag sluta svamla här, ta mig i kragen o skriva svenskan.
LotsOfLove heart

Likes

Comments

Kan säga att börja skolan va bland det jobbigaste hittills, o sängen riktigt drog mig tillbaka. Men, jag lyckades o gick till skolan, vilket jag ångrade lite, 3 nya uppgifter på en dag. Jippie. Ingen mjukstart här inte. Aja, tur att det finns roliga människor att umgås med där, annars vet ja då inte om det ens skulle va värt o gå dit. Sen när jag kom hem hade mitt swimcard kommit, så nu har ja äntligen en telefon man kan prata i, det om något förtjänar ett jippie. Sen så for jag till stallet ikväll o nu tänker ja se tv resten av kvällen o glädjas åt att ja faktiskt har sovmorgon imorgon.
LotsOfLove heart

Likes

Comments

Startade dagen tidigt, vilket var det värsta på länge. Men förhoppningsvis lyckas ja på så sätt däcka nångång ikväll. Sen så for ja o hämta ut linsvätska o köpte skärmskydd, vilket e de mest idiotiska som nånsin uppfunnits. Okej, de e bra skit när de väl sitter på telefon, men de e en lång väg dit som består av både damm o bubblor. Fuck it, det blev inte vackert nånstans. O annars ha min dag tillbringats framför tvn typ, än fast den inte hade något kuligt alls att visa.
LotsOfLove heart


Likes

Comments

Hejsan bloggen, ja du har faktiskt en ägare, även om hon e mkt frånvarande o kanske inte skriver så intressanta inlägg. Men hon existerar o lever faktiskt. O hennes söndag ha bestått av: tv-tittande (Andre Myhrer e söt o inte alltför dålig på att åka slalom om sanningen ska fram e han grym.), uteritt med hästapållen, springtur, medlemsmöte o balinputtning. Okej ja erkänner att mina muskler inte behövde jobba så hårt för att få in den där balen. Bra med medmänniskor.
LotsOfLove heart


Haha, to die 4 liksom!

Likes

Comments