View tracker

För några veckor sedan läste jag ett inlägg om någon som hade tagit tag i sitt liv, som tagit tag i träningen och fått den drömkroppen hon alltid velat ha.. Kollade på mig själv och kände mig verkligen inte nöjd med den jag själv var.
Jag sökte in och fick prata med en tjej som berättade vad produkterna kostade och kände att jag inte hade dom pengarna eftersom jag inte har något jobb.. Men så sa hon "om du vill så kan du börja coacha dina egna kunder och själv sälja kostschemat/produkterna så kommer din lön betala av vad produkterna kostar & berättade även att hon fixar dom 6 första kunderna till mig så jag verkligen vet att jag kommer nå upp till vad produkterna kostar & de gjorde hon.. Idag coachar jag 6 stycken människor och stöttar som till de målet de själva satt upp. Jag finns där för frågor och för att motivera personen till att göra sitt allra bästa. & förhoppningsvis kommer jag själv bli så glad när jag ser att personerna jag hjälp kommit så långt att de faktiskt är nöjda med sig själva.. Att känna att jag verkligen gjort nytta!!
Så började jag med detta jobbet :)Vad är det vi säljer då?

Produkter från fitline & även kostschema så du ser vad du ska äta på vilken dag.. Du får även med en egen coach/pt i priset som kommer stötta dig hela vägen och kontakta dig så allt går som det ska. Det finns både för viktminskning, viktuppgång, gravida och livsstil.. & skillnaden på de jag sålt innan är att Efter 3 månader med kostschemat så har man vant sig med den mat man äter så man faller inte lika lätt tillbaka till gamla rutiner, man har matat in tanken i huvudet att man ska äta si och så.. Som sagt pågår denna process i 3 månader & man märker efter 1 månad om man är nöjd.. Är man inte de så får man pengarna tillbaka. Men jag tror på detta och mina kunder SKA nå sina mål och jag ska hjälpa dom hela vägen , för det är värt det och jag kommer vara stolt över både mig själv och dom sen!

Så mitt jobb går alltså ut på att hjälpa människor nå sina mål, att få ett hälsosammare liv och inte säga "nja jag tränar imorgon istället", att ta tag i detta nu och för er som verkligen vill känna sig extra fin till sommaren som de är 1 månad kvar till.. Kör hårt så kommer du verkligen se skillnad! Du kommer se dig själv i spegeln och säga att fyfan va bra du är!

Är du sugen på att hjälpa människor? Är du sugen på att bli fit men inte ha råd?? Vi hjälper dig!! Eller bara allmänt vill gå upp/ner i vikt?? Kööör!! Du har 1 månad på dig att känna om du gillar produkterna.. Gör du inte de får du alla pengar tillbaka !

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View trackerÄr alltså inne på vecka 2, dag 4 på min "diet" jag kör! Och nej jag bantar inte, jag äter hälsosammare och tränar för vill ha finare kropp, finare hy, bättre naglar & hår osv.. Och är det någongång man ska ta tag i det så är det ju nu? Jag som alltid sagt att jag vill ha min drömkropp men så ligger jag i soffan och käkar choklad.. Nja behövde iallafall ändra lite på maten/träningen😂 hur går det då? Haha jo men jag ligger och kollar på bakningsvideos på subway kakor och kladdkaka och dreglar...... 😭 men ska stå emot haha, ska gå och käka någon mat snart så jag får bort sockersuget...😬

Vad har jag gjort sen jag bloggade sist?
Vart på flera arbetsintervjuer, jobbat med coachfit, gått i skolan, jobbat i kosta, sovit & tränat typ haha!
Två bilder på mig sen innan en arbetsintervju och en på vad jag kollar på just nu &&&&&& vet ni??? Idag klickade jag hem min studentmössa 😍😍😍😍 exakt 43 dagar kvar till studenten .. MEN bara 26 skoldagar... Asså hur sjukt är inte det då och hur taggad är man inte då???

Likes

Comments

View trackerMan vet aldrig vad som kan hända här i livet, man borde tala om för personen man älskar att man älskar den minst en gång om dagen, man kan aldrig säga det för mycket, tala om hur fin han/hon är. Man borde inte stå och skrika på sina föräldrar för dom ber en ta in disken osv? Man ska vara glad att man vaknar och har dom vid ens sida. Man ska vara glad att man lever och att allting faktiskt funkar. Visst kan det vara motgångar i livet men man måste försöka.
Man borde vara gladare över att man ha familjen/pojkvännen/ kompisar , hunden .. Allting hemma, tänk på dom som säger hejdå för kanske en sista gång. Jag vet att när en person blir sjuk, får ex obotlig cancer så ska alla dit helt plötsligt för att man vet att personen kan gå bort, man vet att personen är sjuk & man säger hejdå väldigt noga för det kan vara sista gången, jag vet.. Men varför tar man inte vara på varandra så nu när vi är friska också? Att bara berätta att man älskar varandra, att varje gång le när man säger hejdå, eller att aldrig gå ifrån varandra osams. Man ska inte ta någonting för givet för man ska leva som om det är sista dagen i livet. Man vet aldrig vad som händer så glöm inte berätta för era nära och köra att du älskar dom, för man vet aldrig vad som händer. Ta vara på de små sakerna i livet för en gång kommer dom bli de stora sakerna. Vill bara att folk ska tänka på detta en gång för jag behövde med tänka om lite.Är inte ledsen eller någonting, men behövde bara positiva tankar om livet. att bara läsa denna texten får mig att tänka om så mycket verkligen, skrev denna för typ 1,5 år sen & satt och läste igenom min gamla blogg för lite inspiration till vad jag ska skriva om här när jag inte skriver om smink och gillade verkligen detta inlägget för de fick mig att se på livet från ett helt annat perspektiv.

Nu ska jag jobba, ha en grym fredag så hörs vi😍😍👏🏻

Likes

CommentsÄr idag på dag5 i vita veckan och mår kanon! Denna veckan är ju utrensningsveckan så har dock fått en finn attack men den släpper förhoppningsvis snart, tog de som en självklarhet eftersom allt skit ifrån kroppen ska ut.
Är verkligen motiverad nu så ska verkligen kämpa, ska träna hårt efter denna veckan nu och hoppas verkligen på att se resultat i månaderna framöver. Har inte alltid tillgång till gym så ska även köra på hemmaträning (riktigt hemmaträning) och verkligen försöka!

Lite bilder som får mig kämpa mot mitt mål jag har & ja haha macke är en av dom som får de! Och läs texterna själva? Visst blir man taggad och peppad?? 👊🏼💥

Likes

CommentsHEJSAN! Hur har er helg varit??? Jag och Markus har vart hundvakter hela helger för lillbrossan har spelat cup i Jönköping så hela familjen har vart och kollat på han & någon måste ju passa hundarna? Markus va överlycklig eftersom han älskar hundar haha! &&& för att lägga till de med så vann Caspers lag hela cupen så dom har verkligen vart duktiga men även välförtjänt också!

Vi har tagit de lugnt hela Helgen och igår började jag med min "diet" coachfit, så äter mina fitline produkter nu och jag känner än sålänge inte av någonting, är inte hungrig eller någonting så hittills har de gått bra!

Likes

Comments

Något i denna sminkstilen skulle jag vilja ha på balen, får se vad de blir med något liknande iallafall :)

Har även stora problem med att hitta studentklänning ??? Har ni något tips så snälla skriv?? Vill inte ha helt vit för vill ha lite nude färgad eller någon annan färg..eller vit och någon mer färg :)

Likes

Comments

Häromdagen bestämde jag mig för att gå med i coachfit fitnessprogram och bestämde mig även dör att själv bli coatch och hjälpa andra människor med deras mål, men iallafall så har ju jag jobbat med något liknande innan på Forever living men där trivdes jag inte så bra pga lite olika skäl, men gillade ändå själva sättet att peppa människor och så.. MEN kände att innan jag börjar med att hjälpa andra människor ska jag själv köra detta programmet ni i 12 veckor, och jag tänkte att de är ju faktiskt någonting jag kan skriva om lite här och berätta hur de går så får ni följa med på min resa! Jag tror detta kommer vara bra för mig och vem vill inte vara fit till balen/studenten/sommaren osv, så jag ska köra all in och är väldigt förväntansfull! Kommer skriva när jag börjar & när min coatch säger att jag ska börja eftersom hon ska hjälpa mig igenom dehär och peppa mig och hjälpa mig nå mina mål !

Superkul!! Hoppas ni med tycker detta kommer bli kul, kommer ju självklart blogga om annat också så som smink,min vardag osv, bal& studentförberedelse osv... 😍😍😍

Likes

Comments

De är lite såhär jag tänker nu om ni märkt de så har jag tagit en liten bloggpaus eftersom jag vet inte hur jag känner med bloggandet, ibland har jag all inspiration i världen till att blogga och ibland ingen alls... Så jag tänker att om jag nu fortsätter blogga så kanske ni får klara er med två/tre inlägg i veckan när jag har för mycket saker för mig och ibland kommer de kanske upp fler inlägg per dag!

Så ni får helt enkelt välja lite nu, vill ni att jag ska fortsätta blogga eller inte?? :) kommentera gärna eller skriv till mig vad ni tycker för vill verkligen ha era åsikter eftersom de är ni som läser min blogg, kram Lovisa 💕

Bild från min senaste "photoshoot" :)

Likes

Comments

Bloggningen är lite halvdålig jag vet haha, men jag är i Norge på skidsemester, är på ett ställe som heter Hemsedal och ser seriöst ut som ja jag vet inte vad, men hur coola berg osv som helst och hela stället är riktigt fint och mysigt, 1500 m över vattnet!
Underbart, och här får ni lite bilder ifrån de första dagarna :)

Likes

CommentsHejsan! Denna veckan har Lollo och jag vart på praktik på centrumskolan och haft de så gött verkligen!! Lite roliga bilder och en typisk solbild när vi solade idag och knappt kunde öppna ögonen haha! Imon står de bowling och lite partaj på schemat!! Hoppas ni får en grym helg!!

Likes

Comments