Header

Ikväll var det PH premiär, de jobbiga är att vi inte har trean. Så jag och älsklingen gick över till mamma och hade en rolig kväll med mycket skratt. Det har blivit sena nätter de senaste och de är inte bra. Nu kallar sängen natti!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår var jag och älsklingen på sötaste Melkers dop, han var så söt och charmig. Sen blev det smörgåstårta och gott fika. Jag var trött hela dagen eftersom jag har jobbat mycket och inte kunnat sova, det har varit så varmt. Men imorgon är jag ledig, så blir att sova ut.

Likes

Comments

Hej på er! Idag skulle jag och Tova åka och bada men det var rent ut sajt skit väder.. Så jag, Tova, Mette och Amanda tog en fika istället, jätte mysigt va de. Sen har jag och älsklingen möblerat om i sovrummet. Nu ligger vi och kollar på tv, så skönt med en lugnt kväll.

Likes

Comments

Idag blev det att sola igen, hur skönt som helst. Sen kom älsklingens mamma och hennes sambo ner över dagen, vi åkte till Marstrand och åt idag igen, det har blivit mycket ute mat dem senare dagarna hehe. Har inte blivit mycket röra på sig när man har haft mini semester, blir att börja röra på sig när man kommer hem. Just nu sitter vi i bilen påväg hem, ska bli skönt att sova i våran säng inatt. Hoppas ni har haft en toppen dag! Puss

Likes

Comments

Likes

Comments

Igår så blev det att kolla bil med hjärtat, sen blev det de vanliga som dem andra dagarna, det blev att sola och bada. Senare på kvällen höll vi på i huset och sen åkte vi och åt god mat, jag testade rödspätta, det var riktigt gott och mättande. Det var ett riktigt mysigt ställe , vi satt ute och åt och solen blända mig näst intill hela tiden haha!

Likes

Comments

I fredags så åkte vi ut med båten och sola på en liten ö, det var lite svårt att bada där så efter några timmar bestämde vi oss för att åka och äta på Marstrand. Sen åkte vi tillbaka till Instön för att sola och bada från en brygga där. Man fick väldigt mycket färg och det gillas verkligen haha! Det blev en liten bilbomb från i fredags! Hoppas ni gillar de puss!

Likes

Comments

I torsdag kom Philip och Milla ner till huset, vi åkte båt till Marstrand och åt, drack gott till maten. Det var även en båt som stod inne och så var det några som sjung, spela musik och en tjej som var gymnast, så mysigt! Sen när vi skulle åka hem var det kol svart och vi hade ingen lampa på båten, det var roligt och de gick bra! Vi var hemma runt halv två.

Likes

Comments